Wednesday 8 February 2012

Što učiniti kada Depresivni

Većina od nas osjećati niska u nekom trenutku vremena ili drugi, a najčešće postoji dobar razlog za to. Među raznih razloga za depresiju su bolest, osamljenost, nesretne vijesti o prijatelj ili volio jednom, hormonskih promjena ili čak početka zime. Iako je depresija bolest koja treba liječenje, ako ustanovite vaše duhove povremeno opuštanje, postoji niz koraka koje možete poduzeti kako bi se oraspoložiti. Ako ste se liječi depresija, ove metode mogu dopuniti napore depresije lijekova. Pobijediti blues, morate poduzeti akciju, koja može biti malo izazov kada ste depresivni i osjećajte se kao ništa ne činiš. Međutim, nakon što se prevazišao ovaj problem, ostatak dobiva lakši. Jedan od načina da rade kroz ovaj početni debakl je postaviti male ciljeve. odgovor što učiniti kada deprimiran se nalazi ispod.
Savjeti o tome što učiniti kada Depresivni
Podrška je jedna od najvažnijih alata za vas izaći iz depresije. Za mnoge, depresija ga čini teško posegnuti za pomoći, ali treba znati da izolacija i usamljenost napraviti depresije pogoršati. Možda ćete se morati gurati sebe da to učini, nego podići telefon i nazvati bliskog prijatelja ili voljene osobe. Jedna od najboljih stvari koje treba učiniti kada se osjećate depresivno je izaći iz kuće i upoznati blizak prijatelj. Ako ne mogu to učiniti, neka telefonski poziv voljene osobe / prijatelj biti prvi korak, i osigurati vam reći osobi ono što prolazi kroz, čak i ako je teško objasniti. Nemojte se prevladati strah od onoga što će misliti, jer oni očito brinu za vas. Ako ne znate s kim razgovarati kad ste depresivni, razmislite savjetnik, terapeut, ili član klera
Iako je podrška voljene osobe i prijatelja je velika pomoć, pa je socijalna aktivnost. Ako ste osjećaj nisko, susreta i trošenje vremena sa svojim prijateljima, može učiniti čudesa podići vaše raspoloženje. On služi kao dobar zabava za nekoliko sati, a vjerojatno će vas ostaviti osjećaj bolje čak i nakon susreta je završilo. Ako mislite da vaši prijatelji neće razumjeti, a zatim se pridruže grupi podrške za depresiju. Za mnoge je to idealno rješenje, jer ako budes drugima koji se bave istim problemom. U stvari, ovdje vam svibanj biti onaj za poticanje i potporu druge.
Drugi važan korak je da brinuti o sebi. To uključuje radiš stvari koje uživaju, kao realan o nekoliko stvari koje možete učiniti, prihvaćanja pomoći i vodeći zdrav život. U ovom trenutku, ako se ništa ne čini zabavno, okušati na aktivnost ste koristili za uživanje, kao što su slikarstvo ili sport. Ako vam se sviđa na otvorenom, idite ribolov ili planinarenje za taj dan. Nešto jednostavnija, poput filmova i glazbe može učiniti trik previše.
Najbolji filmovi za gledati kada se osjeća depresivno su light-hearted komedija koja će vas nasmijati i olakšaj raspoloženje, kao što su "Ice Age ja". Najbolje pjesme i glazbu slušati kada deprimiran su živahno melodija. Tu su uvijek nekoliko pjesama koje nikada ne donijeti osmijeh na vaše lice. Jason Mraz je 'I'm Yours' je jedan od mojih pjesama sretan. Pobrinite se uhvatiti najmanje osam sati zatvorena oka, dobiti neke sunca i svakodnevnog uključuju opuštajuću aktivnost. Neki drugi raspoloženje podizanje aktivnosti provode vrijeme u prirodi, potrajati dugo, topla kupka, igranje sa vašim ljubimac i stvaranje popis svih stvari koje volim o sebi.
Pročitajte o:; Kako prevladavanju depresije, kako se boriti protiv depresije, Suočavanje s anksioznosti i depresije, nadam se da sada znam što učiniti kada je deprimiran. Dok dnevne vježbe, zdrave prehrane i pokušavaju biti kao pozitivni su važni koraci na putu oporavka, briga za potrebe drugih svibanj također pomoći. se uključiti u volonterski rad koji će koristiti ljudima, životinjama ili okoliša.

No comments:

Post a Comment