Tuesday 6 December 2011

Astilbe Care

Astilbe (izražen kao uh-još-bee), također poznat kao 'lažni koza bradu', dok je astilbe cvijet značenje - "ja ću i dalje čekati '. Ova biljka ima spoj ostavlja metlice malog šarenog cvijeća. Postoje razne vrste astilbe biljka koristi za vrtlarstvo. Najčešći sorte jednom doći da vidi jesu crveni cvijet astilbe biljke koje imaju srednje tamno zeleni listovi, a druge vrste biljaka have bjelkast cvijeće, duge svijetle zelenog lišća, dok su još ostale vrste astilbe dati ružičaste boje cvijeća. Možete kupiti astilbe žarulja i biljka ih da rastu astilbe biljka, odnosno kupiti biljka direktno. Astilbe lukovice se mogu naručiti online ili kupiti na lokalnoj vrtić. Uz dobru kvalitetu žarulja astilbe možete rasti astilbe biljke brže. Dakle, gledati online za slike astilbe da biste odabrali niz astilbe koji vam se najviše sviđa, a naručiti online ili u lokalnom vrtić u blizini vas.
Astilbe Care Upute
Briga upute za astilbe razlikuje se ovisno o sezoni, tako da imajte na umu ove važne savjete kada raste astilbe.
Svjetlo Zahtjevi: Mjesto za sadnju these biljke cvjetnice treba biti pjegav zasjenjenom području. Također možete biljka u cijelosti your astilbe sunce, ali pazite da ih dati puno vode.
Zemljišta Zahtjevi: Plant ih u proljeće ili u jesen s razmakom od 2 noge između biljaka. Tlo treba biti humusa bogato i dobro drenirano tlo. Otpustite do tla u vrtu kreveta, i dodati 2 inča kompostiranja sloja na njega.
Potreba za vodom: Nakon nasada, dati puno vode da kompaktne vrtu tla. Držite zalijevanje biljaka jednom ili dvaput tjedno održavati vlažnom tlu, ali paziti da ne iznad vode ili čine tla vlažan. Tijekom kišnih sezona, smanjiti količina vode.
Zahtjevi malčiranja: Koristi malča od 1-2 cm oko tlu astilbe biljke. The usitnjavanje trebala biti učinjeno nakon nasada i navodnjavanje je učinio. Usitnjavanje pomaže u očuvanju vlage koja je vrlo važna za uzgoj astilbe. Da bi mulch, koristite sijeno i isjeckan kora malča, i dodati više malča kao što ste vidjeli na debljinu malča kratkotrajna.
Gnojiva Zahtjevi: Dati sve namjene sporo otpuštanjem gnojivo za biljke astilbe. Gnojivo koji je NPK (dušik, fosfor i kalij) omjer 03:01:02 omjer idealan je za biljke. Gnojivo treba dati biljke dva puta godišnje, u sredini proljeće i tijekom ljetne sezone. Nakon gnojidba, voda biljke temeljito i širiti feed ravnomjerno.
Rezidba Zahtjevi: rezidba se može obaviti obrezivanje iz bilo kojeg mrtvog lišća s oštrim Škare. Možete trim biljka razine tla ako se promatra bilo suho ili smeđe lišće. Rezidbe omogućuje biljka rasti zdrava lišće, kada dolazi proljeće. Možete ukloniti gledalac bez ulaznice of the astilbe postrojenja za razmnožavanje ako vam je potrebna.
Štetnici i problemi: Općenito astilbe biljke svih vrsta su vrlo otporni na sve štetnika ili bolesti, a rijetko ćete trebati poduzimati nikakve mjere kontrole štetočina. Ali, ponekad lišće astilbe će se okrenuti smeđe i početak pada off. To se dešava zbog pod zalijevanje, tako da provjerite da li osigurati odgovarajuću količinu vode za ove biljke. O određenim prilikama možda promatrati bijele fuzzy rasta na biljke koje je gljivične infekcije, orezati iz takve zaraženo lišće.
Nakon gore spomenutog astilbe skrb upute mogu pomoći da rastete zdrav i sretan astilbe biljke. Astilbe cvjeta u astilbe cvijet sezone, tijekom lipnja, a ako se biljka brine i, cvjeta razveseliti će dodati i boju u svoj vrt.

No comments:

Post a Comment