Saturday 3 December 2011

Planiranje vjenčanja na proračun

Da, želite vjenčanja da se stvarno posebni, ne svima? Ali u isto vrijeme, ne želite biti ponesena sindroma wedding groznica ", koji je većina nevjeste pate i završiti trošenja wayyyyy više nego što su krenuli raditi na prvom mjestu. Želite prkositi toga i ići u za planiranju vjenčanje na proračun. Vi i njega, oba vjeruju, da umjesto trošenja sav onaj novac na vjenčanje, možete jednostavno koristiti za svoju budućnost i postaviti udobnu kućanstvu. Odnosno učiniti plemenit stvar kao daje neki iznos da bi se proveo na ekstravagantne vjenčanja, na neki udruga. Velike misli kao da (planiranje vjenčanja na proračun) zaslužuje neke velike savjete da ide s njom. Dakle ako ste nadi na planiranje vjenčanje na proračun, ćete trebate neke savjete. A to je upravo ono ovaj članak će vam dati. Tako pročitajte na i uzeti inspiraciju iz ove korake za planiranje vjenčanja.
Kako Plan vjenčanju na proračuna
Ja razumijem da kad počnete planira vjenčanje na uskoj proračuna, tu bi moglo biti trenutaka kada se usplahiren, i ne znam što da kompromis, ili što uključiti. Svaki aspekt vjenčanja početi činiti kao važan kao i sljedeći. U takvoj situaciji, to bi stvarno pomoći ako imate vodič o planiranju vjenčanja na niskim proračunom. Dakle ovdje je ono što ja kažem, jednostavno slijedite sljedeće korake, a ja obećanja, da je na kraju rada, nećete biti bogged dolje po neželjenih anksioznosti i napetosti na sporazum za planiranje vjenčanja na proračun.
Odlučite proračun
To je najvažniji korak u planiranju vaše vjenčanje na proračun. Vaš partner i vi bi trebali imati sjediti, a skica što je proračuna možete priuštiti. Jesu li sve točke spremni - što je iznos vaši roditelji planiraju na potrošnju, što jest iznos koji su oba ugodno, što je područje koje želite provesti maksimalni iznos na. Uzimajući ideja o svim Ovo će vam pomoći u planiranju vjenčanja na proračun. Pročitajte više na vjenčanje proračun proračunskoj tablici.
Popis gostiju
Popis gost će ovisiti o tome što daje prednost na vaše vjenčanje. Ukoliko ste u redu o ideji o vjenčanju ili casual vjenčanja bez nužan je 'osnovni', onda je moguće da imaju veći popis gostiju. Ali ako s druge strane, želite svojim gostima sudjelovati egzotičnih jela i vina ili želite vrlo skupo glazbeni bend (Možda zbog posebne uspomene to je za vas) onda je najbolje da vas mali gost popis jer vaše troškove imati povećan na račun hrane i bend. Popis gostiju ovisit će o ukupnom proračunu i ono što ste spremni potrošiti na.
Mjesto i podešavanje vremena
Ovaj jedan je pravi važna kada se planira vjenčanje na proračun. Ovo je gdje možete zaista uštedjeti. Umjesto Vašeg vjenčanja na skup gostionice ili hodnika, to imati iz svog doma. Ili, ako to zahtijeva previše planiranja, probati postavljanje vjenčanja na lokalnoj park. Poduzimati potrebne dozvole, a zatim ponovno vamp mjesto s vjenčanja cvijeće, svjetla i ostale dekoracije wedding da bude vjenčanje iz snova. Slično, misliti o timing vjenčanja. Imajući noć vjenčanje će biti daleko skuplji od jutarnjim ili popodnevnim vjenčanje, jer od trošak pića i večera uključeni. Čitajte na planiranje vjenčanje na malom proračun.
Uzmi Pomoć
Ovo je jedno od sanest stvari za napraviti kada se planira vjenčanje na proračun. Umjesto hiring profesionalni dizajner da dizajn vaše vjenčanicu, imati tvoj jedan prijatelj dizajn posebno za vas na mnogo manjoj trošak nego što bi ste imali provesti na butik. Je li vaš prijatelj u wedding ugostiteljstvo? Pitajte ju napraviti neke jeftin jela ili čak svadbena torta, i opet, veliki krupna sačma spremljene. Ili da li vaš prijatelj imati bend? Pitaj ga da svoju glazbu dečko. Ukoliko neka od Vaših prijatelja je sjajan fotograf onda pitajte ga biti vaš fotograf. To će biti poseban da način i on će snimiti svim velikim trenucima koji profesionalno ne može imati.
Ostali Savjeti
Ovdje su neke brzo go-to savjeti o planiranju vjenčanja na proračun:; Osmislite svoj vlastiti pozivnice za vjenčanje, umjesto da ih naručivanja. ; Umjesto expensive cvijeća za mladenke i zaručnica's sluškinje bukete, napraviti izbor da se jednostavno cvijeće. A zatim koristite istu postaviti kao ukras za stol centar. , Ako nemate qualms o glazbi i ne moraju imati bend na Vaše vjenčanje, onda možete jednostavno pripremiti mješovito svih vaših omiljenih romantičnih brojeva. ; Umjesto skupo recepcije kasnije, koristite neke ideje recepcije wedding i samo liječiti sve svoje prijatelje na mali restoran ili držite casual party na svoje mjesto. To će vam uštedjeti mnogo novca i biti će više intimne afere. ; Možete također mogla držati potluck večera / ručak temu. To će uštedjeti vrijeme i rad. ; Umjesto skupe darove vratiti vjenčanja ili centerpieces, obratite se mjesnoj školi umjetnosti i neka im napraviti potrebno. ; Pročitajte više na; planiranje vjenčanja na proračuna; Wedding Proračun uređenja; Tko kaže vjenčanja mora biti skupo biti posebnim? Planiranje vjenčanja na proračun može biti samo kao posebna, a možda čak i više intimnim. To će vam pomoći da ga provede važan dan s ljudima koje zaista vole i stalo. Pa što čekate tada? Prestani brinuti o vjenčanju sada 'coz to je zbrinuta i početi potrazi za neki medeni odredišta umjesto! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment