Saturday 3 December 2011

Interijer Dizajn: dnevni boravak uređenje Ideje

Uređenje svojoj dnevnoj sobi:; Većina od nas troše mnogo vremena uzimajući naše dnevni boravak u redu kako bi, jer to je obično gdje smo zabavljaju goste i treba napraviti dobar dojam. Upućivanje dobar dojam je plemeniti cilj tako dugo ne okrenuti sobi u sliku idealno mjesto da zastrašuje goste i zahtijeva visok održavanje održavanje iz obitelji. Dnevna soba namijenjena za stanovanje, a ne očuvanja, pa bi vaš udoban i prijateljski da se u.
Napravite plan Dizajn:; Prvi je korak da pogledate ono što imate pri ruci i krede se dizajn plana. Razmotriti obje efekt koju želite kreirati i arhitektonski elementi u dnevni boravak. Napravite popis previše od aktivnosti koje će koristiti dnevni boravak za. Da li je idući u biti rezerviran za zabavne goste ili je to će biti jedna obiteljska soba isto kao i? Je li će biti i dvostruko blagovaonom? Će to biti korišten za čitanje ili igranje igara ili gledanje televizije? Ako imate kućne ljubimce, oni će biti dozvoljeno u njemu?
Zatim razmislite o vrsti namještaja vas će zahtijevati za predložene aktivnosti. Ako ćete imati stolom za ručavanje, kakav, velika ili mala? Hoćete li da su ormarića za televiziju, knjige, nakit i druge stvari? Kakve trosjed i stolice će biti udoban za vas i vaše goste, a nositi i previše, ako imate kućne ljubimce skakanje i isključiti?
Nabavite inspiriran:; Kad znate što želite, možete pogledati na drugačiji dizajn ideje. Pogledajte časopis fotografije, boja swathes, tkanine dizajna, umjetničkim djelima, tuđim domovima, izlozi, priroda, internet, sve je mljeveno žito za mlin. It nadahnjuje i zasigurno vrlo zanimljivo znati što vodeći dizajneri interijera čine trenutno, ali ne pada previše za 'ono što je sada moderan' i 'Što je vruće i događa danas. Zapamtite, trebali biste biti svoj vlastiti stil stručnjak, gdje vlastite kuće je zabrinut. Stvar je ne samo da imaju dobro dizajnirane dnevnim boravkom, no onaj koji prikazuje vašu osobnost živo, je i zabavan i ugodan za živjeti, te je lako održavati. Ako imate dnevni boravak koji je suviše dragocjeno da se koristi, jedan od vas treba mijenjati.
Boje za dnevnu sobu:, Po mišljenju mnogih interijera stručnjaka, najbolje boje za dnevni boravak je svjetlost i neutralne nijanse. Nakon što je Vaš dnevni boravak zidova i podova u neutralnom nijansa zasigurno nudi obilje manevarskog prostora u odabiru namještaja, zavjesa, ukrasa, svjetla i tako na u različite boje i teksture, pa je osobito korisno ako vam se sviđa promijeniti oko izgleda dnevni boravak svaki sada i ponovo. Ne morate prefarbati cijelu sobu dobiti drugačiji izgled.
Boja vaše strop lakši od zidova, ako želite stvoriti osjećaj prostornosti i nijansu tamnije it ako želite stvoriti više udoban osjećaju. Označite zanimljiv arhitektonski elementi poput krune letvica, baseboards, vrata i prozora, slikajući ih u kontrastne boje na zidovima.
Namještaj za dnevni boravak:, razmislite o veličini i vrsti soba, kao i izgled koji želite pri kupnji namještaja. Ako imate malih dnevni boravak, na primjer, to je najbolje da ne gužva ga s previše namještaja. Sa velikih dnevnim boravkom, možete ga podijelite na dva ili tri sjedećih područjima. Ne stavljajte Sofe i stolice previše udaljeni - vaši gosti ne bi trebali vikati po sobi jedni na druge da nose na razgovor. Tu bi trebao biti jasni i dovoljno staze kroz sobu i namještaja ne smije blokirati pristup za prozore i vrata.
Uzmite namještajem s promjenjivim slip-pokriva, pa ih možete očistiti lako i promijeniti izgled prostorije često. Samo mijenja oko pozicije dnevni boravak namještaj je još jedan način davanja u sobu potpuno drugačiji izgled.
Možete organizirati vaš dnevni boravak namještaj oko jedan, dva ili više središnjih mjesta, to ovisi o veličini sobe. Ako je jedan mali, jedan žarište trebao biti dovoljan. To može biti kaminom, velika sliku prozora, klavir, omiljeno slikarstvo, zid, ili zidnih treasured zbirke. To također može biti televiziji, a siguran sam da postoji bolje mogućnosti nego grupiranje oko idiot-box. Ogledala može napraviti dobar dnevni boravak Osim toga, tako dugo ne nad njima učiniti ili ih se na takav način da zbuniti sve putnike.
Namještaj koji se može koristiti za dvostruke namjene - kao kauč-sperma-krevetu ili stol s ladicama, na primjer - dobra ideja, pogotovo ako imate prostora ograničava. Obično, velikih komada namještaja smješteni su protiv zidova, no to nije pravilo neslomljiv.
Ne objesiti teške uokvirena slika preko kauč - to bi trebalo suočiti s kauč.
Rasvjeta za dnevnu sobu:; Pažljivo promisliti rasvjeta aranžmani, jer to može poboljšati cjelokupni izgled dnevnog boravka. U idealnom slučaju, vaše svjetlo aranžman bi trebao biti podesiva u različito doba dana, večeri i noći i pomoći na kreiranju različitih raspoloženja. Stavite gore sjenila i zavjese kontrolu količina prirodnog svjetla, a svjetla s dimmers za kontrolu količine umjetne rasvjete. Idi na difuzno, ambijentalno osvjetljenje kako bi vaš dnevni boravak izgledati veće. Žarulje svjetla će dati vašoj sobi toplije osjećati. Instalacija svjetlo utičnice na strateškim mjestima po sobi, tako da možete promijeniti oko pozicije stol svjetiljke i lampe kat.
Ako imate kolekcije od porculana, keramike, stakla, kamenje, čaše za vino, svijećnjaka, fotografije, kristala, figurice, skulpture, knjige i sl., organizirati ih ukusno i označite ih s naglaskom rasvjete kako bi se oni izvući oka.
Uključite malo biljaka ili svježi cvjetni aranžmani u svojoj dnevnoj sobi.
Vaš dnevni boravak ideje dekor trebao bi vizualno i estetski skladan jedan drugome, biti funkcionalno praktične i stvoriti dobru vibru.

No comments:

Post a Comment