Friday 2 December 2011

Prozor zaslona popravak

S napad ljeta, bug probleme i osobito komarac problemi mogu nevolje vam puno ako su rupe lijevo otvoreni u prozoru ekranima, pozivajući ih! Window ekrani se najčešće koriste u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanade i Australije za brigu o komarca infestacija. Oni su svoj dom bedemi protiv leteće prijetnje! No, u slučaju da imate samo primjetio da su ove trespassers još uvijek pustiti zbog rupe u tkanini, to je vrijeme da je otišao za prozor zaslon popravak. To je vrlo jednostavan postupak koji se mogu lako provoditi bilo tko.
Kako za popravak Zaslon prozor?
Prozor ekrani su mreže izrađene od stakloplastike, metala žice i sintetičkih vlakana, koja su ugrađena u drvene ili metalne okvire. To je jedan od najjednostavnijih načina sprečavanja kukaca smetanja posjeda bez blokiranja protoka zraka. Postoje dvije vrste prozora ekrana generalno, koji se razlikuju u veličine oka. Jedan je muha zaslon, a drugi je komaraca ekrana. Potonji ima manju veličinu piksela. Obje ove mreže su ranjive na habanje i habanja tijekom vremena. Međutim, dobra vijest je da je njihov popravak je lako moguće. Ovdje govorim o jednostavnom prozor zaslon popravak tehnike.
Alate za prikupljanje, bilo koji posao je napravio jednostavnije s upotrebom pravo alata. Ovdje ćete naći stvari koje će vam trebati za prozor zaslon popravak:; Blok od drva; Epoksi Ljepilo, New Screening (aluminij ili stakleno vlakno), škare, Blades ili nož, čavao ili oštrim alatom, Sve ove stvari će biti dostupan na lokalnoj trgovini. Kupnja zaslon roll je dobra ideja kao to košta manje kad kupio više i to vam pomaže u popravljajući rupice i zamjena ekranima.
Učvršćivanje Patches; Učvršćivanje mala zakrpa je najjednostavniji posao na prozoru zaslon popravak. Ovdje je kako možete škripac male rupe u prozor ekranima lako. Prva stvar za učiniti je mjeriti veličinu rupe grubo. Nakon toga, koristeći noktiju ili oštrim alatom, pokušajte izravnaju rešetku žice the rastrgan ekrana rupa koliko je god moguće. Tada proširila ljepilo kao epoksidnih ljepila na rupu, tako da patch ćete staviti u će se držati.
Dalje, koristeći blade ili škare, izrezati mali patch od rezervnih screening imate u iste veličine kao rastrgan rupu. Lay out krpa na rubu drvenu ploču ili tvrdom podlogom. Zatim savijati labav nitima zaslona u pravo kut sa svih strana. Nakon što niti na sve strane su savijenim u pravim kutom, nokautirati krpa naopako. Lay out zaslon na popravak na gore stranom prema dolje krpa s rupom odgovara krpa. je ležao dolje takav način koji the prevrnut nitima gore projekt. Koristeći blok drvo poravnati prevrnut niti krpa. Onda tie one poleglim pramenove s straightened out labav nitima mesh rupe. Epoksi ljepila i šivanje zajedno mrežaste rešetke linije će popraviti rupe!
Kao što možete vidjeti, popravak prozora zaslona tehnika je vrlo jednostavna. Sve što trebate učiniti je smanjiti zakrpe te ih uklopiti u u stari ekran rupu. Ako to učinite na vlastiti značajno smanjuje troškove popravka prozora zaslona da bi se platili majstora. Zamjena ekrana je posao koji je mnogo složeniji i je najbolje lijevo za profesionalnu.
Pročitajte više na:; Window Frame za popravak, prozorsko okno za popravak, prozorsko okno zamjene; ​​prozor prag zamjena, home poboljšanja, sada da znate nešto o prozor zaslon popravak, vrijeme je da se u akciju, prikupiti vaše alate i popraviti sve one zaslona rupa. Sanacije prozor ekrana pred početak ljeta je dobra ideja. Ovo je jedan način izrade veća količina vremena ste dobili provesti kod kuće zimi, biti produktivni!

No comments:

Post a Comment