Friday 2 December 2011

Da slikam Namještaj

Slikarstvo namještaja je vrlo jednostavan zadatak kućanstvo zapravo, i to može vam pomoći uštedjeti mnogo novca. Samo dodao kaput ili dvije boje na vaš namještaj, učinit će ih gledati kao nov, i učinit će ih bolje otporna na termiti i vremenskim ekscesima. To će vas spasiti od kupnju novog namještaja u više navrata. A možete naučiti kako da slikam namještaja sami, nema potrebe da nazove u tesar svaki vrijeme i trošiti novac.
To je osnovni postupci vodič na slici namještaja. Sljedeći su koraci koje trebate slijediti: -
# 1: Osnovne mjere i mjere sigurnosti
Slikanje namještaj siguran posao za najveći dio, ali morate imati na umu da sama boja (i lakovi, razrjeđivači, terpentin i početnice) je zapaljiva. Stoga ćete mora obaviti posao slika daleko od bilo plamena, i izbjeći pušenje u blizini boje materijale. Drugo pitanje je alergijama. Mnogi ljudi su osjetljivi na miris boje. Miris boje se također mogu pogoršati drugih alergija. Da li slika posao u vazdušast sobe. Držite novinama ili jednokratnu krpu na podu, a zatim mjesto za sjedenje na njoj. To će zaštititi podove od neokretan boja mrlje.
# 2: Prve pripreme
Prva stvar za učiniti je da uklonite sve dodatne opreme poput gumbi i zatvarači ih odvijanje iz namještaja. Onda, ako dođe osim namještaja (i ako možete okupiti lako kasnije), onda je dobra ideja da razdvojite dijelove te ih slikati pojedinačno. Na primjer s ormar jedinicama, možete ukloniti sva vrata, a police i boja svakog od njih pojedinačno. Vi vjerojatno će biti slika na podu, i vas će biti slika jedne strane, i onda druge. Pa, dobra ideja je da neki stilts na podu, gdje možete podići komad namještaja. Mimo događaj ovaj, od vas se neće spoiling već obojana prvi sloj kada se radi drugi.
Nakon što su površine rastavljene, položiti ih na podu jedan po jedan. Uz pomoć šmirgl papir, dobro utrljati svaki površine. Ovo će ukloniti stariju boje, i učinit će površina vrlo glatka zauzeti slojeva boje. Make osigurano usisavanje površini, koja će ukloniti bilo kakve skrivene čestice iz nje.
# 3: Primjena Primer
The upaljač je preliminarna tretman koji se obavlja na površini prije samog boja se primjenjuje. The premaz osigurava da grb boja će se pridržavati ispravno s površine. Početnice se primjenjuju ili s četkom ili s sprej slikara. Morate osigurati da fitilj svaka pokriva dio površine. Pričekajte par sati (kao što je naznačeno na primer mogu) kako bi se omogućilo da se osuši potpuno. Bez the fitilj sušenja boja se neće održati i.
# 4: Primjena Paint Kaputi
Kad je fitilj je suho, možete razmišljati o pokretanju stvarni slikarstva. Bolje je da se drže s prilagođene boje već dostupna kod proizvođača, ili možete pomiješati nekoliko boja da biste dobili svoj vlastiti kombinacije. Ali pazite da mješavina dovoljno kvaliteta u samo jednom, jer jednom prilagođeni shade je više, to će biti vrlo teško dobiti iste boje opet.
Uzmi kist, namočite ga pravilno i ravnomjerno s bojom, a zatim se primjenjuju jednako na površini. Morate se pobrinite da ide u smjeru riječ zrna, i nikad ne ponoviti potezima kista na istom području. Držite potezima kista i puni jednosmjerni.
Kada završite, neka boja suha gore. To bi moglo potrajati nekoliko sati. Kad je savršeno suho, ponovite postupak za drugi sloj boje. Drugi sloj je važno da biste dobili glatku završnu obradu.
Ovo je kraj vašeg slikarstva posao, ali tada ćete morati napustiti namještaj za nekoliko sati (bolje ako ga ostavite preko noći). Kada se to je učinio, vratili sav inventar i namještaj okupiti na ispravan način. To je to, što ste vjerojatno spasio mnogo novca ovdje.

No comments:

Post a Comment