Tuesday 6 December 2011

Vjenčanica dizajneri

Kada odaberete vaše vjenčanje haljina, važno je da odaberete nešto što vam odgovara, a ne promatrajući nešto što volite. To je ogroman zabluda da samo žene sata stakla brojke mogu izgledati savršeno na dan vjenčanja. Ključ je da se odlučiti za haljinu koja nadopunjuje svoje najbolje osobine i skriva svoje nedostatke. Ne morate se pomiriti da ništa manje nego svoj san haljinu; trebali prilagoditi vaš izbor za haljinu koja vam najbolje odgovara.
Dizajner odjeće, obuće, svaka haljina dizajnera tvrde da FAME isključivost oni nude. Oni su primijeniti svoje individualistički stil za svaku vjenčanicu i pomoć sjaj kao jedinstven i blistava nevjesta. Primijenite svoje vlastite ideje, dobiti nadahnut iz različitih izvora poput svadba časopisi, modni časopisi za rez ili boje, dizajnerski butici ili čak kavu susjedstvo haljinu. Budite oprezni uzimajući odvodeći po najnovijim trendovima u svadben trošenja i trenutni stil u modi, jer ne mora nužno odgovarati vaše tijelo tip, ten i osobnost. Ako vam se sviđa nešto što vidite, izrezati sliku i pokazati svoju haljinu stilista kao što je puno lakše za stilist razumjeti ono što imate na umu. Prilagodite stil i izrezati vam se sviđa tako da odgovaraju vašoj osobnosti i tijelo tipa. Isprobajte provjeriti na elementi kako bi se osiguralo da se laska svoj lik i izvlači najbolje značajke vašeg tijela. Čine ga točku za istraživanje i vrednovati razne opcije prije da nula na konačni izgled.
Adaptivni pristup; Prije nego što pokrenete shopping za vaše vjenčanje haljina, to je bitno razumjeti vaše tijelo tip. Odaberite tkanina i stil koji najbolje odgovara Vašim osobnost. Tkanine poput šifon, žoržet i svila spajaju s tijelom. ; Full podoba dame može odlučiti za V-vrat ili kašičica dekoltea jer sužava inače širok okvir skrećući pažnju vertikalno. , Žene s teškim grudima mogu nositi A-line haljini stilu koji stvara ukupni saldo za teže nevjeste i skriva bokovima i trbuhu. , Vrlo tanka i sitna žena trebali ostati daleko od off-the-ramena haljine kao oni imaju tendenciju da donese pozornost na nedostatak krivulje. ; Kruškolik žene, one sa širim kukovima i uska ramena može nositi off-line silhouette jako dobro jer camouflages velika kukova.
Ako se odlučite za kupiti nešto iz trgovine ili butik, uvijek čine ga točku da ga probati. Haljine u vješalicu ili svoju ruku izgledati vrlo različita od kada su na vašem tijelu. To čini savršenom smislu da ga isprobate prije nego što obavite kupnju.
Pokaži svoju sreću kroz jarke boje, nosio bijelu haljinu na vaše vjenčanje dan je passé. Ako ste jako posebice o vlasništvo konvencionalnog vjenčanja, eksperimentirajte s različitim bojama i dovesti život na svoj važan dana. Izaberite nijansu koja donosi iz boje u vaše oči i poboljšava ten, to bi mogao biti sve, od bjelokosti to šampanjca. Ako ste uzimajući u braku na Valentinovo možete nositi crvene, boja ljubavi. As općepoznato, različite boje označavaju različite emocije. Crveno je boja ljubavi, a vatrena strast. U stvari, Kineski consider crvena kao tradicionalnim boja sreće.
Kompletan izgled, kao što izviđač za savršenu vjenčanicu, nemojte zaboraviti da pravo pribor kompletan izgled. Pribor kao što su cipele i nakit su podjednako važni i moraju biti usklađeni s haljina i prigodu. Bisera i dijamanata ide uz gotovo sve boje i dodati dodir elegancije na cijeli izgled.
Možete odlučiti za štikle, ako ste navikli nositi visoke pete na dnevnoj bazi. Ako ne, idi za cipele sa širokim petom tako da je jednostavan za ravnotežu. Vi ne želite pripremiti toliko unaprijed i na kraju pada na vaš dan vjenčanja. Klinovi su također u običaj i do određene mjere, jednostavan za ravnotežu. Visoku petu cipele su vrlo elegantan osim da se može dobiti neugodan za dugo vrijeme.
Odaberite savršen haljina vjenčanja i podalje na vaš poseban dan. Vaše lice će lijep sjaj s povjerenjem, sreće i bračne blaženstva možete gledati prema naprijed.

No comments:

Post a Comment