Sunday 5 February 2012

40. Rođendan Pokloni Gag

U dobi od 20, brinite o tome što drugi misle o nama. Na 40, mi ne briga što oni misle o nama. Na 60, otkrivamo da nisu mislili na nas uopće. ~ Ann Landers
To je stanje svakog muškarca i žene koji se okreće 40 godina. Ali čak i 40-godišnja zaslužuje rođendan bash. On / ona bi trebao korak u tom zrelim godinama s istom količinom sreće i entuzijazma kao on / ona osjeća kad o tome da se 20. Rođendan je razlog za slavlje i četrdeseti rođendan se slavi s velikom pompom i sjaj. Ako rođendan dječak ili djevojčica osjeća tužno o dobi, onda ih možete osmijeh dajući im pregršt darova. Pobrinite se da ću im dati darove koje ne čine da se osjećaju stari, tako da je najbolja opcija je da ih dar nešto smiješno i korisno u isto vrijeme. Evo nekoliko 40. rođendan geg dar ideja. Ove geg darove za 40. rođendan će osvijetliti njihov dan i učiniti svoj rođendan poseban jedan.
40. rođendan Gag Pokloni za žene
Exploding Dopisivanje, a to obična olovka može biti jedan od najboljih opcija geg darove za 40. rođendan. Samo imajte na umu da je gospođa koju ste davanje taj dar nema slabo srce, a također nema mrzovoljno. Olovke eksplodira u trenutku netko skida poklopcem. To može biti zabavno, kao što možete zamisliti žene izraz lica nakon što je ona skida poklopac i umjesto običnih pisanja olovkom, ona dobiva eksplozije.
Guma Čokolade, čokolade Ove nikad ne tope u ustima. Oni su napravljeni od gume i okusa baš kao i redovite čokolade. Možete dar to rođendan djevojka koja voli čokoladu i slatko zub.
Jack in the Box, poklon da je to netko tko ima jake srce. To izgleda kao obična plastična kutija, a kad otvorite, to je smijeh joker glavu ili lubanje koja pops vanjska strana sa zastrašujuće zvukove. To je smiješan prizor vidjeti izraz na licu dama, kad ona otvara nevine tražite poklon kutija očekujući nešto lijepo i to samo kako bi saznali ples kostur s svijetli očima i opasnim zvučne efekte. Pogledajte geg darove za žene.
Domaći ušutkavanja Pokloni za 40. rođendan
Postizanje 40 je prekretnica u sebi. Činjenica da je starost je prijetnja realna, ali ako budu sretni i voditi brigu o Vašem zdravlju, prijetnja je previše daleko u budućnosti. Možete iznenaditi zvijezda rođendan dajući im neki domaći geg darove za 40. rođendan. Dobiti neke nove ideje na domaće darove.
Opstanak Jakna; Uzmite kutiju od kartona i ukrasiti ga s užaren toaletni papir prema van. Stavite nekoliko listova na unutrašnjost, tako da su svoj dar stavke pokrivene. Stavite kutiju šljive nekih proteza vrhnja i par naočala za čitanje. Također mjesto notepad, kemijsku olovku i čestitku na kojoj piše Od sada ću pisati svaki stvar što mi je činiti, tako da ja to ne zaboravite svaki sada i onda.
Pazite ja sam 40, ako ste dobri sa šivanje i stvari, napraviti deka koja kaže, Pazite ja sam 40 na leđima. Ako niste upoznati sa šivaćim onda pitati nekoga tko je dobar u tome će vam pomoći da van. To može biti izvrstan primjer smiješan dar.
Piknik košara, često je rekao da su ljudi srednje dobi kao djeca. Oni su dobili uzbuđeni i ljut u isto vrijeme. Ova poklon košara je počast tom uvjerenju. Uzmi mali koš i ispunite ga s lizaljke i voća. Ukrasite s fancy vrpce. Dodaj oznaku koja kaže, mladi u srcu, stare po hoda.
Pročitajte više na:; umirovljenje Gag darova; Gag Pokloni za 50. rođendan: "Ovo su neke 40. rođendan geg darove. Ja se nadam se sviđa ideja o geg darove za 40. rođendan. Ovisno o tome koji poklon kupiti ili napraviti, voditi brigu da je rođendan zvijezda uživati ​​u njoj i nije depresivan.

No comments:

Post a Comment