Sunday 5 February 2012

Novac Spremanje Savjeti za studente

Dovoljno je pročitati ove sljedeće retke prije nego što sam došao na predmet.
Ovo je samo početak mjeseca i imam samo nekoliko novčića ostavio u mom novčaniku, kako preživjeti cijeli mjesec s ovim meager iznos! Kuća najam, zapisi su zbog, sam proveo sve moje džeparca na razoran potrošnje. Htjela sam kupiti neke dobre knjige, ali ovaj mjesec .... Proveo sam novac tulumarenje sa svojim prijateljima.
Jeste li upoznati s tim nevoljama? College goers, ako novac je vas zabrinjava, onda ovaj članak na Štednja savjete za koledž studenti će dati neke utjehu za vas. Pročitajte više na budžetiranje.
Studentski život je pun zabave, ali u ovom zabavno života zaboravljamo da upravljaju našim rashoda u skladu s našim potrebama. Ponekad ulažemo na stvari koje nisu u naš popis prioriteta. To se zove bezbrižan ulaganja. Dok na drugim puta smo provesti ekstravagantno na naše prijatelje samo zbog zabave i uživanja. Daleko od doma, mi ponekad u iskušenju da učinite ono što su bili ograničeni naši roditelji. Krajnji ishod je, mi ponestati novca. Dakle, novac štedi politika je vrlo važno ne samo za studente nego za svaku osobu. Ja sam definitivno će pomoći da se nekoliko dobrih Štednja ideje za studente. Pročitajte više o tome kako uštedjeti novac.
Novac Spremanje Savjeti za studente, postoji mnogo načina pomoću kojih možete jednostavno spremiti novac i ulaže u pravom smjeru. Sljedeći savjeti štedi novac će vas voditi.
Upravljanje Stanje na računu: Prvi voditi evidenciju o novca na Vašem računu, a zatim odlučite svoj mjesečni ulaganja i rashoda prema količini dostupne.
Vaša Troškovi života: To je vrlo važno da znaju cijenu života, bez obzira imate neobičan ili osrednji životni stil. Znati u kojem smjeru ste trošenja novca, a zatim početi spremanja.
Pribilježiti troškovi: Ovo je vrlo koristan Štednja savjet za studente. Izgraditi naviku da napiši svoj dnevni izdaci. To će pomoći da znate vaš točan ulaganja svakodnevno i možete smanjiti dolje ako troše više nego što je potrebno.
Štednja Politika: Kada ste naučili politiku upravljanja novcem, možete početi spremanja određeni iznos svaki mjesec na svoj osobni račun. Prođite kroz razne uštede politike različitih banaka i početi spremanja koristeći najbolje politike s maksimalnom dobitke. Pročitajte više o tome kako uštedjeti novac brzo
Znati Kako štedjeti novac, nakon čitanja ove Štednja savjete za studente, možda ćete biti razmišljanje kako smanjiti rasipan izdataka, kako ulagati u pravom smjeru i kako promijeniti način života u cjelini. Pa, vrlo je važno znati kako spasiti svoj novac. Pročitajte sljedeći sadržaj znati kako slijediti Štednja savjete za studente. Također možete pročitati kako da uštedite novac svaki mjesec.
Kreditne kartice: Ako imate kreditne kartice ići za one koji imaju najniže kamatne stope. Pokušajte da ne povući veliki iznos na jedan metak ili kupiti stvari s Vaše kreditne kartice uvijek. To može biti vrlo opasno s vremena na vrijeme zbog krađe online.
Uplate na vrijeme: Napravite naviku da jasno sve pristojbe u određenom vremenskom razdoblju. Račune za struju, kući se iznajmljuje, hrana naknade, itd. trebaju biti plaćeni na dan dospijeća, kako bi izbjegli teret velikih kašnjenja u posljednji trenutak.
Tucije Naknade: Koristiti razne stipendije za studente kako bi dobili popust na vašem ustavu naknade. Također možete ići u bankama dobiti kredit uz niske kamatne stope. Ovaj plan može spasiti novac od toga da bude potrošen u jednom kadru i možete otplatiti u ratama.
Putovanje na posao i putovanja: Ako ste student outstation faksu, pokušati dobiti smještaj u blizini vašem faksu, tako da putovanje trošak je minimiziran ili spremiti. Ne idite za raskoši poput automobila, a mijenjati po bicikle, autobuse i drugih redovitih načina prijevoza. Preferiraju hodanje ako vam ostati u blizini vašem faksu.
Dijeljenje Osnova: Pokušajte otići na dijeljenje osnovi smještaja. To će smanjiti svoje mjesečne stanarine, hrane i drugih zakona. Ovaj Štednja savjet za studente je stvarno koristan savjet za uštedu novca.
Držite na Vaš dnevni Zabava: Ako je vaš rutinu zabava s prijateljima je sisa previše novca samo ga izbjeći. Redovito ide na disco klubovi, PUBS, restorani, zabava, filmove i mnoge grupe hangouts uključivati ​​ogromne troškove. Da biste spremili novac od toga da bude potrošen, izbjeći ove neželjene aktivnosti koliko god je to moguće.
Hrana i piće koje uštedjeti novac: Nemojte doći u iskušenje da imaju brzu hranu i junk hranu svaki dan. Idi za dnevne obroke i zdrave prehrane. Investirajte u manje skupim restoranima i kafića. Izbjegavajte unos alkohola redovito. Ovaj običaj se ne uključuje samo razoran potrošnje, ali je također štetno za vaše zdravlje. Možete čak i pokušati kuhanje po sebi u vaše osobne električnoj pećnici. Na taj način možete uštedjeti nešto novca.
Prikupiti knjige: ponekad možete izbjeći kupnju skupe knjige tako da je prikupljanje iz starije ili knjižnice. Također možete ići za rabljene knjige po niskim cijenama ili dobiti fotokopije izvorne knjige. Pokušajte to preuzimanje datoteka s web-mjesta ili dobiti CD-knjige. To je jedan od lako Štednja savjete za koledž studenti.
Zaradite nekoliko dolara ili eura: Također možete dodati neke dodatne dolara ili eura u džepu na mnoge načine. Isprobajte Google Ad smislu, RSS ili kreirati blogove da zaradite novac. Također možete pokušati freelancing u raznim novinama i časopisima tijekom slobodnog vremena da biste dobili neki dodatni prihod. Spremi dodatni novac zaradio i koristiti ga kada je potrebno. Pročitajte više na načina da zaradite dodatni novac.
Ostali rashodi: držati ček na dodatni troškovi kao što su telefonske račune, upotreba Interneta računa i drugih računa se odnose na elektroničkih naprava. Idi za jeftini planovi dostupni smanjiti vaše troškove i uštedjeti nešto novca. Nabavite neke više savjeta za uštedu novca.
Ove Štednja ideje za koledž studenti su lako slijediti. Dakle, studenti, molimo Vas pokušajte da ne bude previše neobičan ili rasipni. Provedite manje nego što zaradite. Nadam se da ove jednostavne savjete za uštedu novca koledž studenti će dokazati da bude korisno.

No comments:

Post a Comment