Monday 6 February 2012

Azijski Inspirirani Namještaj

Nije nužno kupiti skupi set namještaja stavki ili najam dekoraciju interijera odlučiti Azijski namještaj inspiriran izgled. Sve što trebate učiniti je provjeriti da su sve stavke azijskih inspiriran namještaj spoj s lijepo zid boje, i jedni s drugima, a možete napraviti šareni ili trijezan Azijski home dekor. Postoje u osnovi dvije vrste namještaja teme možete ići s, možete stvoriti indijski inspirirana namještaj izgled, što je velik ako ste osoba koja voli zanimljiva boja interijera. Ili možete stvoriti trijezan interijera koristeći japanski inspiriran namještaj, za stvaranje mirnog i Zen poput unutrašnjosti. Neka nam pogled na obje namještaj inspiriran stilova u detaljima.
Japanski Inspiriran Namještaj; japanski inspiriran namještaj je uglavnom bogata sjajnih crnih lak posao, koji je ukrašen s zapetljan dizajne na zelena, crvena, zlatna ili ružičasta boja. Većina namještaja je niska na zemlju i od drveta. Za vaše spavaće sobe namještaj odaberite suvremenih kreveta platformi. Možete pratiti odgovarajući namještaj za krevet, kao i dvije strane tablice, nightstands i dressers. Odaberite dizajn koji su elegantne linije, te ih pratiti s pravom posteljinu kao madrac prekriven bijelo rublje ili off-bijele plahte, s jastucima i pokriva krevet koji su duboko nijansu crvene, zelene i žute. Dodajte nekoliko akcentima poput houseplant, Japanski svjetiljke, zemljani lonci, itd.
Za namještaj blagovaonice odaberite elegantan i jednostavan scenografija. Tablica može biti pravokutnog jedan, stolice mogu biti jednostavne drvene stolice s naslonom i kožna sjedala, možete ići za stolice s naslonom za ruke ili bez naslona za ruke. Dodajte 1-2 akcentima na azijskim inspirirana blagovaonicu namještaja, kao što su vaze sadrži nekoliko suho cvijeće ili jednostavno zamršeno slikano praznu posudu. Možete objesiti jednostavna soft svijetla koje osvjetljava lampa iznad stola. Dnevni boravak namještaj može biti nešto prikazan na slici. Umjesto da ide za kompletan kat raspored sjedenja, miješati i podudaraju s nekoliko niskih platformi stolice i niski stolić, futon, i nekoliko jastuka na terenu. Opet se malo naglasci u dnevnoj sobi kao kip Buddhe, bambus houseplant, rasvjetna tijela, vaze, i sl.
Indijski Inspiriran Namještaj; da ukrasite svoju kuću s indijskim inspiriran namještaja, morat ćete naglasiti unutrašnjost puno živih boja s kuće namještaja. Za namještaj odaberite tamno egzotično šume ili šume koje se pojavljuju egzotično. Neke od mogućnosti uključuju mahagonij, tikovina, ebanovina, i ružino drvo. Provjerite jeste li odabrali stavke koje su malo zapetljan rezbarije na njih, koje također mogu biti obojana u lijepim bojama.
Odaberite krevet koji ima nisku platformu, i urezana dizajna na njemu. Koristite krevete koji su mekše boje, ali su indijske dizajne na njima. Pratiti krevetu s podudaranja namještaja kao strani tablice, i noćnim, i dodati nekoliko akcentima poput svjetiljke i vaze na azijskim inspiriran spavaće sobe namještaj. Prostoru za dnevni boravak u dnevnoj sobi može biti kreirana koristeći niski stolić, a uz rugs i jastucima. Možete dodati nargile kao akcent, i držati nekoliko komada brončane antičke za ukrašavanje sobe. Ostatak namještaja kao što su ormari i sofe mogu biti jednostavne dizajne, ali pobrinite se da su izrađeni od egzotičnog drva tražite.
To su savjeti koji će vam pomoći stvoriti moderan namještaj inspiriran azijskim dekor. Dakle, ukrasite svoj dom s gore navedenim idejama, te stvoriti miran i elegantan obličje dom dekor koji je inspiriran Japan, ili jarke i šarene onaj koji je inspiriran Indija.

No comments:

Post a Comment