Monday 6 February 2012

Ognjište Ideje Design - Dizajn kaminom

Svatko želi sjesti pored toplo udoban vatru na hladne zime nights.playing igra na ploči poput pictionary ili čitanje najnovije meki najbolje prodavatelj. Bilo bi idealno ako je bilo ugodno kamin u svakoj od naših domova. Dakle, ako već imate kamin ili ne. Ovaj članak bi trebao pomoći s nekim idejama kaminom dizajn.
Početak rada sa kaminom dizajna
Ako ne već imate kamin, trebate dobiti one.and ako je ideja već formira u glavu, čitajte dalje. Prije nego što počnete sa svojim idejama kaminom dizajn, trebate znati kakav kamin želite. Najčešći tip kamina je tradicionalne cigle kamin, koji dodaje toplinu i udobnost za svaki dom. Ali ne brinite, postoje druge mogućnosti kao dobro. Zapitajte se ova pitanja prije nego što se odlučite o određenoj kamin dizajn. ; Prema stil od svog doma, kakav kamin dizajn će kompliment vaš dom? Ako imate suvremeni dom, a zatim cigla kamin će se gledati izvan mjesta. U isto vrijeme, ako vaš dom je jedan čudan onda suvremeni kamin dizajn je idući u biti nije vrlo laskavu. ; Želite li drvo-gorenje kamin ili će gar kamin dovoljan? Ova odluka ovisi o mnogo faktora. Ako imate kućne ljubimce ili malu djecu u kući, a zatim drvo-gorenje kamin može biti opasno, u isto vrijeme morate uzeti u obzir prednosti ili nedostaci gar kamina. ; Želite li električni kamin? To ovisi o vrsti električne potrošnje imate i kakav kamin će biti najprikladniji za vaš dom. , Nakon što odgovorite na ova pitanja, da ćete dobiti pravu ideju o tome što vrste kamina dizajn koji želite i kakav će odgovarati vašem domu.
Neke stvari koje trebate znati prije nego planiranje ideje kamin dizajn
Prije nego što se o stavljanju sve vaše ideje u stvarnost kamin dizajn, morate znati neke osnovne stvari o kamin dizajna. Postoje tri komponente sastavni bilo kamin dizajna. Mi ćemo raspravljati o svakom od tih dijelova, tako da vaš kamin dizajn može biti kristalno jasno. ; Ognjišta - postoje različite stilove u ognjištima, oni se mogu spojiti na pod, podignuta ili potonuo niže na podu. To su različite stilove za ognjišta, ali tamo se može kamin dizajna bez ognjišta, to je kad ložišta mora biti stavljen par centimetara iznad poda za zaštitu podnice od vrućine. Također možete dizajnirati svoj kamin na način gdje su ognjišta sjedala, koja sasvim su jednostavno rečeno, blokovi za sjedenje na obje strane ložišta. Ovaj stil je idealan za one obitelji noći ili onaj poseban trenutak sa svojim voljenima od vatre. ; Fireboxes - postoje različite stilove fireboxes, kao i ove se razlikuju prema njihovu visinu do poda i ognjište. Postoje rumenilo fireboxes i pao fireboxes. , Ognjište otvore - ovo je pravokutni otvor kamina koji je najvidljiviji dio kamina. Postoje različiti luk oblika kamin otvore. Možete pronaći stan arch vrhu otvora, pa čak i puno arch kamin otvore. One također mogu odlučiti za otvaranje kutu kamin ili u obliku slova U kamin otvori opet ovisno o stilu svoje kuće. , Uzeti u obzir sve ove stvari prije nego što dizajn vrlo Vaš vlastiti kamin. Morate imati na umu ono što želite, ono što je pogodno za svoj dom i također ono što tražite - korisnost ili stil.

No comments:

Post a Comment