Friday 3 February 2012

Duga kosa s Bangs

Mnoge žene smatraju da je duga kosa je jedan od najboljih darova od Boga. Postoje mnoge styling aspekte koji mogu biti misao u slučaju duge kose. Možete mahati vaše duge kose koristeći širok spektar frizure i šišanje. Jedan od takvih styling faktor u slučaju duge kose je šiške. Tipično, šiške su vlasi kose dolaze s krunom na čelo.
Duga kosa s Bangs
Šiške su jedan od najistaknutijih dijelova ženske kose. Oni izgledaju sjajno na redu, ravna i svilenkasta dlaka. Do styling šiške, žene mogu promijeniti cjelokupni izgled svojih frizura drastično. Šiške imaju izravan doprinos izgled lica. Igranje s različitim stilovima bang čak može napraviti izgled lica stan, dugo, i okrugle. Ako niste sigurni kao i na koji stil šiške će biti prikladan za vaš oblik lica, možete uzeti savjet od frizer.
Vrste Bangs
Ono što postići s dugom kosom s bangs stilova? Postoje mnoge vrste resice koje se razlikuju u smjeru oni su napravili i u duljini oni nose. Promašaj bang ili brišući strane bangs frizura se sastoji od duge šiške brišući s jedne strane glave na drugu, u koso prema dolje, koja pokriva oko druge strane. Duge šiške su one koje su duge i pada iznad kapke. Ove šiške privući pozornost na oči. Blunt šiške su ravne šiške koje padaju na čelo, do obrve. Rastali šiške su one koje su podijeljene u središtu čela i pada s obje strane. Asimetrične šiške se odnose na razlike u dužinama od resama.
Duga kosa s Bangs i oblik lica
Kao šiške pada na čelo i prikazati ili sakriti daleko od toga, on se može koristiti kako bi oblik lica se pojavljuju u način na koji vaša želite. Ako je vaše lice ima veliki čelu, šiške možete napraviti lice izgledati manji. Ako imate ovalno lice, možete nositi bilo kakve frizure s bangs. Samo pazite resa nisu vrlo kratko. Za one koji su u obliku srca lice, šiške rastali su najprikladnije. U slučaju okruglog lica, najbolja opcija je da imaju kvadrat-off šiške jer će lice izgledati manje okrugle.
Još jedan dobar izbor za žene s okruglog lica je slojevita i pernata šiške koje se prostiru do obraza sa strane, što lice izgleda manje krug. Ako imate kvadrat lice, brišući strani šiške su najbolji izbor. Ove kos šiške će učinkovito uzeti pozornost daleko od pravokutnosti lica. U slučaju duguljast lica, ravne duge šiške će izgled lica je manje duguljast. Isto tako, različite vrste šiške su prikladne za različite vrste oblika lica. Pročitajte više o frizura za okruglog lica s bangs.
Pročitajte više na:; Različite frizura za Bangs; Slojevita frizura sa Bangs; frizura s Bangs za velike i srednje kose; Ako želite da se više voguish s dugom kosom s bangs, možete istražiti različite ideje boju kose. Bojanje pramenovi i naglascima na šiške mogu napraviti frizuru atraktivnijim. plavuše ne trebaju boja šiške, kao resice stvarno izgleda dobro u plavu boju. Naći ćete mnoge poznate osobe flaunting duge kose s bangs, kao što su Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Anastasia, Keira Knightley, i drugi. Nadam se da je do sada možda ćete se morati shvatiti puno o dugu kosu s bangs, stilove i različite vrste šiške i lica mogu ići sa.

No comments:

Post a Comment