Friday 3 February 2012

Usisivač Dijelovi i pribor: Torbe i Blowers

Usisavači rade na principu usisavanja. Ona koristi zrak pumpa za stvaranje vakuuma unutar cijevi, što rezultira u usisavanje zraka iz atmosfere. Zraka, uz to također donosi prljavštinu i prašinu iz tepiha ili podovima. Usisivač sastoji se od sljedećih dijelova:; Intake udubljenje, ispušni otvor. ; Elektromotor. , Ventilator, torbu koja je porozna. ; Stanovanja koja sadrži sve ostale dijelove. , Vacuum Dijelovi; Intake udubljenje-luka unos bi trebao biti uska za učinkovito usisavanje prašine, jer je to uža, brzina sisanja prašine će biti više od brzina usisivač je fiksna i volumen zraka koji prolazi kroz nju u određenom trajanju od vremena također će ostati konstantan. Bez obzira na veličinu unos udubljenje, broj čestica koje ide unutra usisivač ostaje ista, ali ako je luka manja od zraka čestice se gibaju brže probiti u danom trenutku, brzina se povećava i tlak se smanjuje kako rezultat na određenom mjestu. Smanjenje tlaka dovodi do veće snage usisavanja na otvaranju unos udubljenje i to omogućava da sisati težih čestica i bolje čišćenje. ; Ispušni otvor-Ovo je otvor kroz koji zrak ulazi u usisivač. To je da se sjeti da zrak koji ulazi je usisavač prašine ispunjen i čestice prašine se isprazni u vakuumskoj vreći. ; Električni motor-motor radi usisivač kao i svaki drugi motor. Ona koristi magnet za stvaranje pokreta. Magnetska teorija kaže da je poput stupova otjerati i za razliku od pola privuku, dakle unutar motora snage privlačenja i odbijanja stvoriti rotacijskog gibanja. , Fan-funkcija usisavanja je moguće samo kada motor radi na dobru brzinu, a zauzvrat ventilatora također funkcionira na isti način. Rotirajući ventilator stvara tok kretanja zraka, koja se kreće kroz unos luka i izlazi iz ispušnih udubljenje. Česticama zraka kada se presele stvoriti trenja sila između čestica prašine i zraka čestice, a ako je dovoljno jaka trenja i prašine čestice je svjetlo, oni su ponesen kreće zraka. ; Vakuumskoj vreći-Jednom kad se prašina usisan iznutra je nakupila u poroznoj vrećici. Zrak prolazi kroz vrećicu, koja ima pore koje su velike, dovoljno pustiti zrak čestice prolaze kroz, a ne čestice prašine. Ove vrećice djeluju kao filteri. Oni su napravljeni od poroznih materijala poput pamuka ili papira. Ovo je način kako prljavštine i krhotine su prikupljeni u vakuumskoj vreći. Usisivač vrećice mogu biti bilo gdje između unosa cijevi i ispušni otvor dok zrak trenutni čuva teče. U većini vrećica Usisavači je na posljednjoj stop gdje zraka doseže. Nakon što je zrak filtriran je gurnula van.
U Ukratko motor radi kad se dobiva opskrbi električnom energijom, budući da je priključen na ventilator koji ima lopatice poput propelera. Ventilator se okreće i zrak je prisiljen van prema ispušnih luci. Česticama zraka i povećanje gustoće istovremeno ispred ventilatora i gustoće ide dolje iza ventilatora. Pad tlaka stvara usisni da je potrebno povući zraka s česticama prašine. Tlak zraka u vakuum smije biti niža od pritiska izvana, tek onda se gura zrak kroz unos posta.
Vakuum Blowers
Vaš usisivač također može djelovati kao ventilator koji može puhati suho lišće od vašeg vrta ili vaš ormar, to je samo da usisni ne nastaje u usisivač. Stoga se počinje ponašati kao puhala, samo je proces obrnut.

No comments:

Post a Comment