Thursday 9 February 2012

Home Theater Projektori

Pojavom kućna kina poludjeti od gledanja filmova u pravi teatar je izblijedjelo iz znatnoj mjeri. Sve više i više ljudi su u potrazi naprijed gledati puno čekala i najviše omiljene filmove u ugodnom udobnosti svojih domova. Stoga je novi buzzword je kućnog kina. Home Theater se sastoji od projektora i zaslona.
Home Theater projektor, Projektor je uređaj koji pomaže u pokazivanju slike kao odgovor na signal slike izlaz iz aparata slike opskrbe kao što je računalo ili DVD player. U početku su korišteni za projektore konferencije i sastanke, prezentacije, izložbe i demonstracije i one projektori su bili poznati kao podaci projektori jer oni samo prikazati statističke grafove, istraživanja i dokumenata, ali sada ih se koristi u svrhu zabave.
Kućno kino projektora odnose se na prednji Projektori, koji su plafonu ili stavljen na polici ili u većini slučajeva postavljene na stol. Također se može koristiti u stražnjem zaslonu aranžman ali onda prostor predstavlja problem za stražnji zaslon aranžman. Većina kućna kina su widescreen proizvodnju slike. Oni su dizajnirani za rad u mračnoj sobi kako bi se olakšalo jasnu sliku, ako to nije moguće vi snažnije projektor treba biti izabrani. Modern Home Theater projektori koriste tehnologije kao što su LCD, DLP i LCOS. Svaka tehnologija se sudi, a svaki ima vlastiti set prednosti i nedostatke. Većina projektori su umrežene u suštini sa prijemnikom, PC kućno kino, zvučnici, zaslon, DVD player, kabelska kutija i satelitskim okvir. Izgrađen-in ili Sve-u-jednom kućna kina su također dostupne na tržištu. Stražnji projektora sastoji se od generator slike, što stvara projekciju slike, slučaj koji broji generator, odraz i ogledalo transmisioni ekrana. Odraz ogledala odražava projicirane slike.
Kućno kino projektori generirati veliku sliku koja nije prikladna za male prostorije. Drugi nedostatak je da svjetlost mora biti minimum, jer su slike projiciraju pomoću izvora svjetla i bilo koji drugi svjetlo dolazi iz bilo kojeg drugog izvora interferira s njim. Da bi najbolje rezultate home kazalište mora biti posvećena sa odvojenim prostorijama, što je tamna a je dovoljno velik za sve potrepštine projektora i kućnog kina.Trošak projektor može koštati više od televizija ili ekran biti precizan. Projektora mogu koštati oko 3000 dolara.
Home Theater projekcijskog platna, u kućnog kina su slike prikazane na zaslonu projektora projicira iz projektora. Ovi ekrani pružaju izvrsnu kvalitetu slike i jedan od trendiest pribor doma u modernim vremenima. To je jedan od najvažnijih dijelova sustava kućnog kina osim projektora. Zaslon može biti ispred projekcijsko platno ili stražnjim projekcijskim platnom. Stan ekrani su najprikladnije za one ispred projekcijsko platno koje se može uvući i imate mogućnost da valjanje gore. Većina ekrana su baršun pokriva, tako da dodatni svjetlo može biti apsorbiran. Vrsta projektora koji se koriste, raspored sjedenja, a udaljenost između zaslona i projektora treba odrediti tip zaslona. Tu su Plazma i LCD zaslona, ​​kao što imaju veliku kvalitetu slike. Oni su vrlo povoljne, ali i vrlo skupo. Plazma ekrani su osjetljivi na Burn-ins i potrošači ne žale da prikazuje na plazma ekran dovoljno velika, ali onda je slika ako se na zaslonu za dugo vrijeme zapravo uzrokuje štetu. Stan plazma ekrana može biti koristan, jer je kompaktan i pravi užitak za oči.

No comments:

Post a Comment