Thursday 9 February 2012

Sleepover Party Ideje

Sleepover stranke ili drijem stranaka su uvijek zabavno, bez obzira na dobnu skupinu vam pripada. Oni predstavljaju savršenu priliku pustiti izgubiti i luda zabava vrijeme sa svojim prijateljima. Drijem stranaka su jedan od načina da bi proslavili rođendan, pogotovo ako ste ga stavi u. Međutim, ne treba razlog za imati sleepover stranka, osim iz želje za zabavu i veselje s prijateljima. Sleepover stranaka posebno su popularni među 10 do 13 godina stare djevojke, i obično znači da borave cijelu noć, filmovi, ples i deranja. Ovdje su neke sleepover party ideje za djevojčice.
Sleepover Party Ideje za Djevojke
Planiranje, Za sleepover rođendana, uvjerite se da šaljete van temu odgovarajuće pozivnice. Iako planiranje sleepover party, morate misliti na aktivnosti koje će zadržati sve gore. Cijelu noć ne mora biti popunjena aktivnost, za što želite dati sobu za razgovor, slikanje noktiju i kose ravnanje. Međutim, spurts aktivnosti pomažu držati svi budni i zabavljali. Drugi važan faktor kojeg treba uzeti u obzir je prostor. Morate stvoriti dovoljno prostora za gakanje od giggling djevojke ne samo da se zabave, ali i spavati. Možete pomjeriti namještaj stvoriti prostor. Imati dovoljno posteljina i jastuci spremni prije nego što su djevojke stići. Nepotrebno je reći, ne bi trebalo biti dovoljno junk hrane za 3 noćna obroka, i hrpe sladoleda bačen u za sigurnu mjeru. Također, pripremite se da ne biste dobili mig od zatvoriti oka, za hrpu djevojke pričaju u isto vrijeme mogu generirati značajnu količinu buke. Ovdje su neke sleepover ideje za 13 godina olds.
Pozivnice; Creative pozivnice su odličan način za postavljanje raspoloženja i dobiti djevojke uzbuđen o stranke. Postoji toliko mnogo načina na koje možete napraviti sleepover party pozivnica. Jedan popularan Ideja je da malo jastučnice sa stranačkim informacije napisane na njih s marker olovkom. Ako ste zgodan s sijačica, samo bod komade tkanine u male jastučnice. Zatim napisati na njima riječi kao što su Što ima 12 nogu, giggles i ostaje cijelu noć? Moja stranka, a vi ste pozvani! koristeći tkaninu boje ili marker olovke. Stuff pamuk slučajevima pamet, a zatim ih zatvorila šivati. Nabavite svoju djecu da ih ruka isporučiti. Također možete napraviti pozivnice u obliku pidžami. Više o drijem party pozivnica.
Djelatnosti; Tradicionalno, sleepover stranka značilo djevojke drži na seansu to probuditi mrtve, koristeći ploča sa porukama ili igrati istine ili usudio probuditi prošlosti (a ponekad i danas). Međutim, nijedan od tih se preporuča kao prva dva obično napuštaju djevojke prepala, a drugi ne radi ništa naučiti ih da poštuju privatnost naroda. Umjesto toga, plan aktivnosti koje su i zabavna i produktivni. Sleepover party ideje za tweens su za korištenje popularne igre na ploči kao što su pictionary ili lubanje. Drugi prijedlog je Karaoke, koji dolazi s jamstvo užitak. Ples je još jedna mogućnost ne možete pogriješiti s, a djevojke može učiti jedni drugi korak ili možete dobiti neki ludi ples video za njih tako da oponaša. Još jedan od sleepover party ideje za 13 godina olds je spa djelatnosti. To može uključivati ​​noktiju nail art i slikarstvo, za koje trebate kupiti zalihe i unaprijed. Oni također mogu izravnati ili nakovrčati kosu.
Pročitajte o:; Slumber Party Ideje za 10-godišnjake, Djevojke Slumber party igara; Slumber stranačkih aktivnosti; Slumber Party Ideje, dok san stranke tradicionalno se smatraju samo za djevojke, oni mogu uživati ​​i dječaci previše ako je modificiran dovoljno. Sleepover party ideje za dječake koji su popularni uključuju kampiranje u vrtu, ili noći ispunjenog aktivnostima kao što su nogomet i PS2 igre. Sportska tematske opasnost igra je još jedna mogućnost, a voda pištolja uvijek rade. Burgeri i hrenovke su svoju hranu izbora. Nekoliko osnove za izradu sleepover party za djevojčice ili dječake uspjeh mnogo aktivnosti i hrane, spavanja za svakoga, nekoliko rezervnih kompleta odjeće, i samo pravo količinu slobodne ruke i nadzor.

No comments:

Post a Comment