Wednesday 1 February 2012

Keramičke kočnice jastučići

Ako ste vozač, to bi se suvišni da vas podsjeti na važnost odgovarajuće kočioni sustav u mjestu. Keramičke kočnice jastučići rezultat visoko na svim testovima koji čine idealnim kočnice jastučić za korištenje automobila. Prvi put su razvijeni i korišteni od strane britanskog inženjera velikih brzina TGV vlakovi u Francuskoj. Od tada, keramičke kočnice jastučići su našli primjenu u teških vozila, kamione i visoke performanse automobila. Ako želite saznati ono što čini keramički kočnice jastučići idealan izbor za kočenje sustava, držati čitanje naprijed.
Kada je u pitanju mijenjanje kočnice jastučići, puno mogućnosti su dostupne danas. Kočnice jastučići uzeti teret trenja nastaje u kočenja pri velikim brzinama i na visokim temperaturama. Automobilski inženjeri su istraživanja na kreiranje kočnice jastučići od materijala koje učinkovito može izdržati, visoka temperatura, stres i duže trajati. Odgovor je bio pronađen u obliku kompozita keramike. Kompozitni keramički materijali generirana puno interesa, zbog svoje jedinstvene osobine i koriste se posvuda od stvaranja supravodiča kočnica jastučići!
Radne kočnice jastučići; Moderni automobilski sustavi kočenja koristiti disk kočnice koji mogu učinkovito zaustaviti ili usporiti automobil kotača rotacije i dovesti auto do zastoja. These kočioni diskovi su spojeni na osovine. Kada pritisnete dolje kočnica, kotačima automobila se zaustavio prisiljavajući kočnice jastučići dođe u dodir s kotačima, kroz mehanički, pneumatski, hidraulički ili elektromagnetske sile. Primjenu kočnice jastučići na obe strane kotača i rezultat trenja, čini automobil zaustaviti na kraju. Tijekom svaki kočenja Primjerice, kočnice jastučići morati nositi intenzivne trenje i toplinu. Neke od najstarijih kočnice jastučići su izrađeni od azbest, organski materijali poput smole, stakla i kevlar.
Bilo je mnogo problema vezanih uz svaki od tih vrsta kočnice jastučići. Faktori koji odluče učinkovitost kočnica jastučić je sposobnost zaustavljanja, topline, količina prašine proizvedene i buke. Keramičke kočnice jastučići su najbolja opcija s obzirom na sve te čimbenike, osim jedne cijene. These keramičke kompozitne kočnice jastučići su costliest među svim izbora na raspolaganju.
Što su Keramičke kočnice jastučići?; Keramike kočione jastučići su stvorene iz kompozit keramike vlakana bakra vlakana povezivanje zastupnike i dodatni materijali. Jedan od važnih osobina što ih čini korisna u teških vozila je njihova visoka sposobnost za rasipanje topline, manje prašine proizvodnje i njihova lakoća u odnosu na druge vrste jastučića. Oni traju duže, brže oporaviti nakon zaustavljanja i vrlo su tihi pri radu. Buke faktor je manje kao zvuk frekvencije iznad falls normalnog ljudskog sluh raspona. Svi ovi osobine čine keramički kočnice jastučići iznimno korisna u trkaćih automobila i drugih sportskih vozila. Niska prašina factor čini ih izvrstan izbor za vozila s legirani kotačima i ABS kočione sustave posebno.
Razlika između izvedbe keramike kočione pločice i druge vrste kočnice jastučići vidljiva je samo u slučaju trkaćih automobila, gdje su pružiti dodatni rub. Međutim, kada je u pitanju automobili rutinskoj upotrebi, razlika nije puno, a zapravo i nije vrijedno veće cijene. Za njih metalik kočione pločice su najbolja opcija kao što su izdržljiva dovoljno i mnogo jeftiniji u odnosu na keramičke kočnice jastučići.
Keramičke kočnice jastučići - troškova; par keramički kočnice jastučići trošak okolo $ 55 do $ 60. Postoje mnoge vrste keramičke kočnice jastučići dostupnih na tržištu i oni se razlikuju u kompozitni materijali od kojih se proizvode. Prema tome, trošak od keramike varira previše kočnice jastučići. Izaberite one koje su pogodne za svoj model automobila. Pri odabiru ovih vrsta, check out keramičke kočnice jastučići recenzije nude na internetu. If recenzije nisu zadovoljavajući, vaš automehaničar je najbolje čovjek konzultirati u takvim slučajevima.
Pročitajte više na:; Kako zamijeniti kočnice jastučići; Koliko li kočnice jastučići Zadnji; kočnice jastučić trošak zamjene, Auto Brake problema; Nadam se da ovaj članak je dao jasnom idejom o tome što keramičke kočnice jastučići i što prednosti koje nude nad konvencionalnim metalno ili organskih break jastučići. Oni svibanj trošak više no nasljednik dugovječnost čini ih dobar izbor za dugoročno!

No comments:

Post a Comment