Wednesday 1 February 2012

Prilagođeni tuš zavjese

Tuš zavjese su odličan način da se PEP interijeri vaše kupaonice. Ugodno boji ili patterned zavjese zaista lijepo možete napraviti svoj put u kupaonici ugodno iskustvo! Osim toga, tuš zavjese i ispuniti svoje glavni cilj, da je prenosim privatnosti tuš području. Uglavnom, tuš zavjese dolaze u standardnoj veličini 72''x72''. Međutim, ako je dimenzija vašeg tuš kabinom nisu standardni, možda ćete morati promijeniti konfekcijski zavjese. Ipak, najbolje rješenje bi bilo da napravite vlastiti prilagođeni napravio tuš zavjese. Prije nego što naučiti kako napraviti prilagođeni tuš zavjese, neka nam raspraviti više o prilagođeni dizajniran tuš zavjese. Više o štala zavjese veličini tuš.
Prilagođeni tuš zavjese: Dizajn i obrasci
Ako ne želite ići na standardne tuš zavjese, zavjese proizvođači mogu napraviti prilagođeni zavjese tuš za vas. Morat ćete objasniti svoje specifikacije i sklonosti, tako da su zavjese mogu biti izrađene skladu s tim. Možda će Vam da odaberete svoj omiljeni uzorak iz kataloga dostupno u trgovini ili web stranicu. Možda ćete odabrati rad moderni umjetnik ili ste svibanj ići za komična temu, za tuš zavjese. Custom vinil tuš zavjese su izdržljiva i lako za održavanje, dok prilagođeni tkanina tuš zavjese omogućiti više raznolikosti u pogledu dizajna, uzoraka i boja. Carinska tuš zavjese mogu biti na raspolaganju kako bi se slagala zavjese, kade, umivaonika i drugih pijedestal kupaonica ispraznošću. Možete koristiti vlastitu kreativnost kako bi se dati personalizirane dodirom na svoj tuš zavjese. Više o jedinstvenom tuš zavjese.
Kako napraviti Custom Zavjese za tuširanje
Izrada prilagođenog tuš zavjesa je relativno jednostavan projekt za enthusiastic učiniti-to-yourselfers. Sve što trebate je čist i običan tuš zavjese, u bilo vinil, plastike ili tkanine. Među ostalim zahtjevima, trebat će vam akrilna boja, olovka i vaš omiljeni monogram ili logotip. Prvo, dobiti monogram ili logotip pregorio u poster veličine. To se može postići na jedan primjerak dućan, bez trošenja mnogo novca. Položite zastor nad monogram plakat i trag obris slova ili logo koristeći olovku. Možda ćete trebati marker za praćenje na vinil ili tkanina zavjesa. Kada ste spremni s prikazom monogram ili logotip, ispunite slova s ​​akrilna boja. Dopustite da se osuši boja u potpunosti i ostavite ga preko noći prije nego što visi u Vašu kupaonicu. Na taj način, možete personalizirati vaše tuš zavjesa od slikarstva svoje inicijale ili logotip svoje omiljene reprezentacije. Koristite li kreativnost doći do svoje vlastite ideje za monogram.
Koristeći slične tehnike, također možete stvoriti autoportret na vašem tuš zavjese. Uzmi obitelj fotografiju ili bilo fotografirati u tom slučaju i dobiti zrak u poster veličine. Položite zavjese na fotografiju i trag samo obrisi vašeg istaknute značajke kao što su oči, jawline, itd. Boja svoju fotografiju u odgovarajućim bojama kako bi vaš vlastiti portret. Umjesto toga, vi svibanj samo trag obris vašeg portret uz pomoć crne marker na jasan bijeli zastor. Autoportret je krajnji način personaliziranje vaše tuš zavjese. Sada kada ste na to, također možete uzeti u obzir slike vašeg psa portret na zavjese.
Pročitajte više na:; extra dugo tuš zavjese, Kupaonica Tuš Zavjese, tako, običaj tuš zavjese mogu ponuditi neograničen prostor za eksperimentiranje svoju kreativnost i dolazi do svoje vlastite ideje za dizajne na tuš zavjese. Međutim, ne pokušaj da se stvori komplicirane dizajne na tuš zavjese, osim ako ste dobri u tome!

No comments:

Post a Comment