Thursday 2 February 2012

Kukuruz za biljnu Care

Kukuruza biljka, također poznat kao Dracaena, je odlična za uzgoj, kako u unutarnjim i vanjskim uvjetima. Pripadaju Agave obitelji i predstavljala kao Dracaena fragrans, to je jedan od tropskih biljnih vrsta popularno uzgaja kao kućne biljke za svojim atraktivnim lišće. Stručak je uspravan, smeđe boje i nosi svijetle zeleno, kopljast ostavlja na gornjem dijelu. Oblik kukuruza biljka izgleda da stabljike, otuda i ime. Možete odrediti kukuruz biljke iz žućkasto bend prisutan u lišće, koja teče duž lista.
Razumijevanje osnovnih potreba raste kukuruz biljka, prije nego što se upustite u stvarni kukuruz sadnje. Iako detaljne raste zahtjeve biljaka kukuruza razlikuju po vrstama, jedna je stvar zajednička svim sortama je da su najbolje rastu u niskim intenzitetom svjetla. Dakle, biljke kukuruza idealni su biljke, koje možete staviti u sobi uglovima i hodnicima. Oni rastu na maksimalne visine od oko 20 metara. Let's pogledajte na osnovne kukuruz biljka briga savjete, koji će vam pomoći u održavanju atraktivne biljke kukuruza.
Kako Briga za Kukuruz biljka?
Iskreno govoreći, kukuruzne biljke zahtijevaju malo njege i održavanja. Dakle, čak i ako ste grozničav raspored i imati manje vremena za njih nurturing, možete rasti zdrave biljke kukuruza. Važna napomena je da su sve vrste kukuruza biljaka su otrovne, što je zahtijevalo da zadržite te biljke podalje od djece i kućnih ljubimaca, ovisno što se primjenjuje. Pogledajte sljedeće korisne savjete za unutarnju njegu kukuruz biljka:
Idealno Pot: Korijeni kukuruza biljke su plitko i snose vrlo blizu trske. Oni mogu biti uzgojeno u malim posudama u početnim fazama rasta. Međutim, kada je porast visine biljaka, morate ih ponovo staviti u saksiju u veće veličine posude, tako da se težina u gornjem dijelu je uravnotežen ispravno s dna dio. Kukuruza biljka ima visine od 9 metara mogu se uzgajati u 16 inch pot. Znati više o kontejner vrtu.
Potting tla: Nakon odabira lonac, sljedeći korak u kukuruz sadnju se priprema potting mediji. Vaš cilj je da se dobro drenirani, plodnog i odriješiš tla. Razmislite miješanje vrtnog tla s tresetnica dobiti potrebne tlo tekstura i plodnosti. U slučaju lošeg kvaliteta smjese tla, dodatak sa tekućim gnojivo u ispravan koncentracijama, kao što je propisano na etiketu proizvoda.
Rasvjeta: Kao što je spomenuto već, kukuruz biljke trebaju slabom osvjetljenju. Možete ih smjestiti na područjima koja primaju filtriraju sunčeve svjetlosti za bolji rast. Što se tiče temperature je u pitanju, to zahtijeva toplo uvjet. Kada je izložen vrlo hladnim uvjetima, list spustivši se promatra. Budući da su porijeklom iz tropske klime, optimalno područje temperature blizu native staništa, oko 20 do 25 Celzijevih stupnjeva.
Zalijevanje: umjereno zalijevanje je dovoljan za održavanje zdrave biljke kukuruza. Možete razmotriti ih navodnjavanje jednom u 7 do 10 dana ili kad god na vrh tlo je suho. Zalijevanje treba biti učinjeno u tolikoj mjeri da je gornji sloj tla (oko 1 inch) je navlažiti. Overwatering kukuruz biljke će izazvati žutu boju u lišće. Dakle, ako primijetite takav uvjet, smanjiti zalijevanje frekvencija.
Razmnožavanje: Razmnožavanje biljaka kukuruza uglavnom obavljaju matične reznicama, najbolje u proljeće. Kada vaše biljke su dospjele dovoljno, možete rezati proizlazi s oštrim nožem. Zatim, pripremiti potting smjesu i stavite grančice u tlu. Najvjerojatnije novi reznica stabljike će korijen roku od 2 - 3 tjedna. Ako imate ideju o razmnožavanje bilja od strane lista reznice, možete vježbati isti za proizvodnju novih biljaka kukuruza. Znati više o propagiranju biljke iz reznice.
Bolesti i štetočina Problemi: Jedna od prednosti sa sadnju kukuruza je da su ove biljke su vrlo otporni na štetnika i bolesti. Dakle, ako vam pružiti idealne uvjete za rast, vaše biljke će rasti zdravo kukuruz sa znakovima infestacija. U vrijeme, kada su izloženi stresnim uvjetima, pauk novčića i bugova. U takvim incidences, sprej zahvaćeni dijelovi s razrijeđenom rješenje redovne pranje sapunom i vodom.
Slijedite gore navedene savjete za njegu biljaka kukuruza uz redovite Magli i čišćenje lišća. Ako je potrebno, možete misliti kukuruz biljaka rezidbe da upravljaju svojim visine. Kada je sazrio, vaše biljke kukuruza mogu nositi mirisne, žute boje cvijeća u metlice cvat.

No comments:

Post a Comment