Thursday 2 February 2012

Vinyl Siding Boje i cijene

U prošlosti, posjedovanje kuća je značilo da se primjenjuju novi kaput boje da ga svakih nekoliko godina. Čak i uz aluminij sporedni kolosjek, koji je uveden prije nekoliko desetljeća, naslikao furnira je bio jedini izbor ljudi morali dati eksterijera svojih domova makeover.
Međutim, sve to promijenilo sada s pojavom novog tipa završiti - vinil prilaženje. Dok dajući svoju kuću veliki makeover, vinil prilaženje će ga zaštititi od oštećenja vode i ostalih ekoloških elemenata. Plus, to je vrlo lako čisti, zahtijevaju samo perač. Snažan, izdržljiv, i uredan, vinil prilaženje je dostupan u širokom rasponu boja i cijena.
Možete ih dobiti u reds, browns, kreme, zelje i blues. Svaka boja će dodati prepoznatljivim dodirom na svoj dom. Općenito, upaljač i svjetlije boje vinil prilaženje će se dodati toplinu na svoju kuću, a isto tako što ga čini izgledaju veće, dok tamnije boje imaju tendenciju da će smanjiti veličinu kuće, iako se ona može dodati jedinstven dodir na njega. Međutim, kreme i svjetlo smeđe su neke od najpopularnijih u vinil prilaženje bojama.
Prije toga, uz izbor ograničen na pastelnim nijansama bijele ili u bojama, ona se koristi biti prilično lako odlučiti na boju. Ali sada, s tako široku paletu boja koje možete odabrati u vinil prilaženje, to često može biti obeshrabljujući zadatak da odlučite koji će biti najprikladniji za vaš dom. Dakle, evo nekoliko savjeta koje možete uzeti u obzir pri odabiru boja vinil prilaženje za svoju kuću.
Kako odabrati boju Siding Vinyl
Ne dopustite da vaš dom isticati se od drugih domova u vašem susjedstvu. Iako vam svibanj želite dati svoj dom jedinstven izgled, to je poželjno da ne ide u moru o tome birajući boje poput žute ili neon svijetlo ružičasta. Naprotiv, u potrazi za vinil prilaženje boja koje se uklopiti u druge kuće na blok.
Odaberite nijansu koja pripada povezane kategorije. Na primjer, ako je kuća koje se nalaze na obje strane imaju neutralan nijansu boje ili prilaženje, bolje je izabrati sličan ton u svojoj vinil prilaženje, možda odstupa od samo nekoliko tamnije ili svjetlije nijanse. Dok ide dalje od toga može napraviti svoju kuću ističu, to ne može učiniti na pozitivan način.
Koristite komplementarne boje koordinirati. Dakle, ako ste izabrali sive boje vinil prilaženje, to je poželjno da koristite crvenu ili crnu za vaš prozor kapke umjesto svjetlije boje, koji će dati svoj dom izblijedjele izgled. Alternativno, ako koristite krema u boji vinil prilaženje u kombinaciji s tamnoplave boje-plavo prozor kapci, možda biste mogli koristiti sve dublje plavo hladu na prozor okvira.
Vaše palube ili trijem trebao bi odgovarati vašem domu. To je dobra ideja koristiti neutralne nijanse boje na palubi ili trijem, ni kontrast, ili uklopiti u boje Vašeg vinil prilaženje. Međutim, izbjegavajte nijanse koje kontrast previše oštro, za koje će imati učinak neskladna. Prirodnog drveta je vrlo popularan previše, tako da provjerite da van.
Koordinirati boju vinil prilaženje s okolnih struktura. Kako bi se postigao učinak koordinaciju, to je poželjno da koriste iste boje vinil prilaženje za druge gospodarske zgrade na svom posjedu kao što je vaša nemilost, barn, prolivena ili samostojeća garaža. Naravno, da li to može biti moguće uvelike će ovisiti o stilu tih objekata, kao i svoj proračun.
Naglasiti na odgovarajući način. U slučaju da ste odabrali neutralnu nijansu vinil prilaženje za pokrivanje eksterijera svog doma, dodajući vedro obojena namještaj ili pločice s imenom na trijemu će stvoriti zanimljiv dodir. Ako vinil prilaženje je svjetlo u boji, koriste suptilnije naglasili boja. Općenito, izbjegavajte miješanje previše različitih nijansi koju koristite putem svog vinil prilaženje, trijem pribor, naglašava boje i gospodarskih zgrada.
Utvrđivanje Troškovi Vinyl Siding
Osim boja, te isto tako morati uzeti u obzir vinil prilaženje cijene, koja se mogu razlikovati prema boji, stil i brand. Novi vertikalni vinil prilaženje koji je došao na tržište nedavno je jedan od najskupljih vrsta. Oni su isto kao i obično horizontalna vinil prilaženje, osim da su lakše za čišćenje. To zašto je malo skuplji.
Kad kupujete za vinil prilaženje, to je dobra ideja za usporedbu troškova prije nego što odaberete stil i boju. Postoji nekoliko web stranice na internetu gdje se zapravo može izračunati koliko će vas koštati da instalirate vinil prilaženje prema kvadratnom metru prostora koji treba biti pokriven, kao i cijene različitih marki koje su dostupne.
Uljepšavanja eksterijera svog doma s vinil prilaženje je veliku priliku da joj potpuno novi makeover. Check out ljestvice boja i razgovarati o izgleda imate na umu s prodavačica u trgovini ste planiranje za kupnju za više od ideje o korištenju vinil prilaženje da ukrasite svoj dom.

No comments:

Post a Comment