Wednesday 8 February 2012

Omekšavanje vode popravak

Mnogi od nas smatraju vode da bude oštra, ako postoje ogromne količine minerala poput magnezija i / ili kalcija. Iako je čest pogrešno shvatanje da je tvrda voda je uvijek nezdravo za potrošnju, ali umjesto toga ostavlja bijele nakupine tijekom kuhinja faucets i showerheads. Također, oštra vode teži minimizirati sapun sposobnost da pravilno očistiti, što znači da do kraja koristite više deterdženta za pranje rublja i tekući sapun za čišćenje jela. Dok korištenja omekšivača vode, mehanizam poziva devise za uklanjanje minerala. Pomoću meke vode uklanja izgraditi preko slavine i cijevi, plus još jedna prednost je da možete proći kroz manje sredstva za pranje i tekući sapuni nego što bi se s otežanim vodom. Tako su neželjene minerala zamijenio s potrebnim natrij i / ili kalijeva iona. Pročitajte više o omekšivači vode: kako oni rade.
Popravak omekšivači vode
S vremena na vrijeme, omekšivači vode treba popraviti jer bilo kakvih problema sa kontrolom ventila. Možete zamijeniti ventil s distributerom cijevi također. Drugi popravak koji bi mogli trebati vašu pažnju je smola zrna koja treba biti zamijenjena jer oni imaju tendenciju da se istrošiti. Bez obzira na problem, sljedeći koraci će vam pomoći u razumijevanju kako popraviti omekšivači vode. Pročitajte više o omekšavanje vode za rješavanje problema.
Materijale potrebne, omekšavanje vode, vode, Vacuum, Broom, sol, sapun, natrija hydrosulfite spoj; Limunska kiselina za čišćenje; fosforne kiseline za čišćenje ili klorovodične kiseline; Korak # 1: Pretvorite svoj sustav za omekšavanje vode off. Za to će vam trebati tražiti vezu između električni priključak cijevi do kuće. Vidjet ćete ventil koji se ukazuje u Meki, twist ventil u drugom smjeru. Nakon što twist ventil, možete se obratiti glavnom isključiti. Pročitajte više o omekšavanje vode sustavima.
Korak # 2: redovite inspekcije je potreban (barem jednom mjesečno) odrediti točnu količinu soli lijevo u spremniku. Zajedničke pogreška koja se događa je da je voda omekšivač van sol (natrijev klorid). Vidite, sol dobiva mješoviti unutar rasol tenk tako da mogu raditi svoju magiju u uklanjanju minerala od prodora vode. Dok punjenje spremnika slanoj vodi, morate imati na umu da ne postoji trag sol lijevo i tenk dobiva napuniti s 2 / 3 s rock sol ili sol isparila.
Korak # 3: Da li godišnji pregled salamuri tenk ili drugo što će završiti s kupolama soli u spremniku sama. Vi ćete koristiti metlu da ostrugati dodatni soli ili soli kupole. Uzmi vakuum ukloniti sve neželjene naslage, primijeniti sapun i voda za čišćenje spremnika.
Korak # 4: Kao što ste završili čišćenje spremnika slanoj vodi, provjerite krevet smola kao dobro. Pogledajte i ako to zahtijeva čišćenje kao dobro. Ovaj krevet je upravo uz rasol tenk ste upravo očišćen. Smola krevet je odgovoran za stvarno omekšavanje vode. Minerala poput željeza, mangana, i mulja su one koje nanese pitanja unutar smole krevet. Možete koristiti kemikalije navedene u materijale potrebne popis: Natrij hydrosulfite spoj, fosforne kiseline čistiji, čistač i limunske kiseline.
Korak # 5: Da biste završili čišćenje smola krevet, od vas će jasno injektor na prvom mjestu. Neka omekšivač proći kroz ciklus priručnik čišćenje, a zatim premjestiti na injektora i zaslon priključen na njega. Ovaj injektor također dobiva usiren s vremena na vrijeme sa sedimentima koji puzanje unutar omekšivač sa soli.
Za dodatne informacije o omekšavanje vode popravak, idite na:; omekšavanje vode instalacije; Kako instalirati omekšavanje vode; Korištenje kamena sol je najbolja opcija jer je jeftiniji, ali to ne zahtijevaju više pažnje prema održavanja omekšivača vode aspekt omekšivač. Ako se ne osjećate što ste učinili efikasan posao na popravak omekšivača vode, dobiti zgodan čovjek da se pogled na vaš završni rad.

No comments:

Post a Comment