Friday 10 February 2012

Ormar Ideje za male prostore

Ormari su nedvojbeno bitna stavka u svakom domaćinstvu. Veliki, šetnja u ormari s ugrađenim u punoj veličini ogledalo nalazi na svačiji želju liste. Međutim, većina od nas imaju da se sadržaj s po mjeri ili je spreman za instalaciju ormarima. Izgradnja ormar svoje snove može biti osobito teško ako imate malo prostora za postavljanje ormara. Međutim, inteligentno korištenje dostupnih prostora možete lako izgraditi ormar koji funkcionira kao dobri kao jedan veliki. S obzirom na nastavku su neke ideje ormar za male prostore. Također pročitajte na ormar Organizatori.
Malom prostoru ormar Ideje
Koristite najvišu vertikalnog prostora, mala soba ne mogu staviti ograničenja na vertikalne korištenje prostora. Izrada korištenje okomiti razmak od stropa do poda može vam omogućiti da pohraniti mnoštvo predmeta. Roll-out kutije su apt za skladištenje na podu, dok su police i pretinac su pogodni za vješanje odjeće na višim razinama. Ako je Vaš strop je prilično visoka, vi svibanj imati ormar stupa na najvišoj razini. Ovaj prostor se može koristiti za spremanje stavke koje se rijetko koriste. Obično, to je pametno koristiti manje dostupna mjesta za spremanje off-sezone stavke, koje ćete koristiti samo jednom u neko vrijeme. Više o ormar police sustavu.
Osvjetljenje; Space poroda također može staviti ograničenja na raspolaganju prirodnog svjetla. Osim toga, također ćete morati dobro osvjetljenje noću, u nedostatku prirodnog svjetla. Izvor svjetlosti mora biti smješten na poziciju gdje vam omogućuje da gledati na stvari unutar ormara. Ako imate izvor svjetla iza, morat će se baciti sjenu unutar ormar, što ga čini teško uzeti pogledati njen sadržaj. Dakle, idealno bi trebali imati izvor svjetla između vas i ormar, tako da jasno možete vidjeti njen sadržaj.
Organiziranje, ključ za bolje korištenje dostupnih prostora šupa leži u boljoj organizaciji sadržaja ormara. Na primjer, valjanje čarape zauzima manje prostora nego ih grupiranje. Slično tome, trebali biste pohraniti podatke ovisno o učestalosti korištenja. Većina korištene stavke trebaju biti pohranjeni na razini očiju, tako da jednostavno možete im pristupiti. Manje se koriste stavke trebaju biti pohranjeni na dnu razini, a stvari koje možete učiniti bez mogu biti pohranjeni na vrhu razini. Više o ormar organiziranje ideje.
Podovi; Posebnu pozornost treba posvetiti podnice od ormara, kao dobro. Zbog malog prostora, možda će vam biti teško da redovito čiste podnice vašeg ormara. Dakle, možda ćete htjeti koristiti tip podnice koja se ne okupljaju previše ruševina. Tepisi svibanj ne biti vaš idealan izbor kao što to može biti vrlo teško vakuum unutar mali ormar. Ako morate, ići za vinil tepisi kao što su oni lakše čiste i ne imaju tendenciju da se okupe prašine. No, drvo je najviše apt izbor za ormar podnice.
Accessorize; Osim izgrađen u police, pretinci i razvaljati kutije, možete se odlučiti za savijanje rublja tablice ili sklapanje police, u kojem možete pohraniti dodatne stavke. Podesiva pretince vam pomoći da podijelite i organizirati svoje sadržaje ispravno. Slično ugradnju šipke za vješanje veza i trake mogu biti dodane prednost. Povećanje broja pribor i svestranost koristeći opcije kao što su klizna, sklopiva, valjanje su neke velike ormar rješenja za male prostore. Više o spavaća soba ormar Organizatori.
Prostor zatvaranja i nedostatka zraka može dovesti do rasta plijesni i plijesni u vašem ormaru. Stoga, zaštitite svoje ormar i njezin sadržaj uzimanje potrebne mjere predostrožnosti. Nadam se ormar ideje za male prostore dati u ovom članku kraju pohranu problema.

No comments:

Post a Comment