Friday 10 February 2012

Unutarnji i vanjski bežični zvučnici

Što je Wireless Speaker?
Govornici su zvuk uređaji i prvenstveno ćemo se usredotočiti na kvalitetu zvuka koje proizvode. Bežični zvučnik je višenamjenski gadget koji vam omogućuje uživanje u glazbi iznutra kao i izvana bez pomoći kabela ili žice.
Govornik u ovom slučaju je optužen i vraća se u osam sati, što bi trebalo biti dovoljno na vrijeme. Ako se govornik se koristi u zatvorenom prostoru mogu biti priključen na električnu mrežu izravno i dodatnu prednost je da možete koristiti ove zvučnike bez naknade. Izvor energije će biti 5 AA baterije. Većina bežični zvučnici su dostupni u dvije baze, tako da se može staviti na bilo koju vrstu površine. Ako je stan stand on se može koristiti za tvrde površine, ali ako to se nalazi na travu, šiljcima stand može koristiti. Bežični zvučnici se također može koristiti s MP3 player koji je slušalica utičnica i dva prijenosnih kanala za bolje jasnoće zvuka. Extra zvučnici mogu se dodati i koji se također može dobiti audio iz tih prijenosnih kanala.
Bežični sustav zvučnika
Bežični zvučnici su izbor za ljude koji žele da biste dobili osloboditi od nepotrebnih nereda žica tangling tu i tamo. Kao što je gore navedeno da su prikladan izbor za vanjsku upotrebu kao dobro. Štoviše instaliranja žica manje sustav je tako lako kao što raspravlja o njima. Što uvjet je da se samo napjev u sustavima za primanje zvučnike i onda zapravo izbjeći sve gnjavažu dug, mučan proces instaliranja ožičen sustav. Budući da je sustav kućnog kina dobivaju na svojoj popularnosti, korištenje bežičnih zvučnika postaje sve očitije, a razlog je sasvim vidljivo da nitko želi uzeti boli ožičenje sustava, a zatim ih plovi po sobi. Postoje dvije vrste bežični zvučnici koji su:; Infracrveni-U ovom slučaju ne postoji signal koji putuje na zvučnike i sve što dolazi između izvora signala i govornika priječi put i koji vodi na zvuk razbijanja. ; Radiofrekvencijski-U ovom slučaju radio valova se koristi za prijenos signala, a od signala može proći kroz objekte na putu, neki statički može utjecati na zvuk, na primjer zvuk s telefona., A to je kad ti zvučnici se koriste u kući, ali kad su se koristiti na otvorenom glavna prepreka može biti u rasponu od najviše dnevne sobe nisu veći od trideset ili četrdeset metara, ali onda pokrivanje udaljenosti od 90 metara na 100 noge je prilično izazov. Postoje specijalizirani zvučnici koji imaju kreće i više od toga, ali onda ne vjerujem proizvođača riječi. Uvijek je bolje testirati prvi jer postoje mnogi faktori koji igraju ulogu kada je u pitanju kvaliteta proizvodnje zvuka kao što su geografski položaj, bilo koji drugi elektronički uređaji koji bi mogli utjecati, građevinskog materijala i kuće. Kada se postavke bežičnog zvučnika izvan uzeti u obzir neke druge stvari kao dobro kao i ako je sustav vodootporni ili ne, iako je poželjno da ne bi vaš sustav na otvorenom svih vremena. Ako dobijete prigušen zvuk ne brinite, to je zato jer je weatherproofing. Kako tehnologija napreduje bežični zvučnici također su se nadograđuje i su uzimajući sve više i više jeftinije, kao i dostupni. Danas radio frekvenciju sustavi koriste bolje odašiljača i receptora smanjiti smetnje, a infracrveni sustavi imaju više od jednog odašiljača kako bi se smanjila razbijanje zvuka. Kvaliteta zvuka je također uzimajući bolje. Kvaliteta zvuka možda neće zadovoljiti audiofile, ali onda je svestran opreme.

No comments:

Post a Comment