Wednesday 1 February 2012

Palm (Palmetto) Tree: Vrste i njega

Razmislite o palmama i to dočarava slike lijeno poslijepodne po beachside i zvuk nježne šuštanje lišća. Pronađeno uglavnom u obalnim područjima, palme su dostupni u različitim vrstama, čovjek nikada ne može zamisliti! Također se koristi za dekoracije, te čak i palme mogu se uzgajati u vlastitom dvorištu. Iako se smatra tropske prirode, palme su relativno slobodni i održavanje su također pronađeni izdržati niske temperature.
Postoje dvije osnovne vrste palmi, Sjeverne i Južne vrste. Ali, osim toga, oni također mogu podijeliti u dvije kategorije, koje se klasificiraju na temelju lista strukture.
Zrakast: List struktura ove palme je režnjeva se širi počevši od jedne središnje točke. Uzorak može biti u odnosu na dlan ruke naše.
Listićima u obliku pera: List struktura za ove vrste ima individualne letaka odvojku iz jedne zajedničke osi. Uzorak snažno podsjeća na pero.
Vrste palme:
Iako postoje mnoge vrste ove biljke tipa, od suše Hardy dlanove na hladno Hardy dlanove, od zrakast na listićima u obliku pera, ovdje je pogled na neke od vrsta i specifikacije od najčešćih i popularne palme.
Patuljak Palmetto, a to je jedan od 14 vrsta palmi palmetto na raspolaganju. Patuljak žumara (Sabal Minor) raste uglavnom tijekom proljeća i ljeta razdoblju. Ali to uglavnom cvjeta u kasno proljeće. Proizvodnja sjemena počinje u jesen i traje do proljeća. Nakon zrele, patuljak palmetto može svaki do visine od 9 metara. Uz umjeren životni vijek, to palme se također smatra da se grm s vremena na vrijeme.
Kupus Palmetto, kupus palmetto također poznat kao Sabal palmetto je porijeklom iz SAD-najmarkantnija značajka ove palme je svoje uočljivo bijelih cvjetova. Punom cvatu je primijetio u ljetnoj sezoni. Glavni rast ove biljke se događa u proljeće ili ljetne sezone. Ovo stablo palme ne može izdržati hladno vremenskim uvjetima.
Saw Palmetto; Ova palma je opisan kao grm te je također poznat kao Serenoa repens. Njegova najaktivnije razdoblje rasta je primijetio u proljeće i ljeto sezone. Kasno proljeće pronalazi Saw Palmetto u punom cvatu. U odnosu na druge vrste, Saw Palmetto ima duži životni vijek i ima vrlo visoku razinu egzistencije čak iu sušnim područjima.
Kineski Fan Palm; Ovo stablo palme može narasti do visine od 25 metara. Iako je spor u njene stope rasta, što pokazuje visoku razinu egzistencije u hladnom vremenu. Od autoceste do dvorišta, ovo drvo je karakteristična zbog svog vrlo velikog lišća.
Europska Palm Fan; Njegova lako prirodi da se prilagode različitim okolicu čine ovaj omiljen među mnogima. Europska Fan Palm je jedan najhladnije izdržljiv biljaka i dobro je poznata zbog svojih velikih fan-poput lišća.
Datula, datula uglavnom uzgaja zbog ploda. On je rekao da je zapravo nastao u pustinjama Sjeverne Afrike. Stablo ima svoje značajke s listićima u obliku pera ostavlja i formiranje velikih krunu od lišća na vrhu.
Palm Tree Njega:
Ovdje su neke savjete i načine kako ide o tome kada je u pitanju brige za palme. , Idealno mjesto za sadnju stabala za uvijek mora biti na toplom i sunčanom području. Provjerite također da je to područje zaštićeno od jakih vjetrova. ; Tlo bi trebao imati spoj pijesak, perlit i dobar organski vrh tlo u odgovarajuće razmjere. Ima bi trebao biti labav tla na dnu kako bi se osiguralo lako rast korijena. , Kada je u pitanju navodnjavanje, izbjeći crijevo. Koristite kapanje sustav kako bi se osiguralo odgovarajuće i adekvatne opskrbe vodom. ; Potražite posebne gnojiva dizajnirana za palme. To bi osiguralo pravilnu opskrbu hranjivim tvarima, a zauzvrat, pomoći rastu. , Uvijek bi se osiguralo da orezati mrtvih treperenje stabla. To bi osiguralo da se ne clipping daleko bilo fronds koji još uvijek imaju neke hranjive tvari u njima, što će biti korisno za biljke. ; Za saksiji palme, voda svaka 2 do 3 dana da ih se izbjeglo isušivanje u slučaju vruće temperature. ; Postoji preko 2500 vrsta palmi. Koristi se čak i za odličja, te dodati tropske osjećaju na bilo kojem mjestu. Nije ni čudo, nalazimo stabala koja se uvozi iz različitih područja i danas.

No comments:

Post a Comment