Saturday 4 February 2012

Plavac čišćenje

Plavac je morati-imati za kućanstvo predmet, korisno za stopala skrb i svih vrsta čišćenja. Bilo da je piling kože, pedikuru ili uzimajući osloboditi od teških WC mrlje, plavac dolazi do spašavanja. To je u osnovi eruptivnih stijena, nastalih nakon iznenadne hlađenje ekstrudiranog lave. A ističe poroznost ove stijene je zbog mjehurića pobjegao u vrijeme očvršćavanja. Visoko porozne prirode, abrazivne površine, lagan i niske tvrdoće plavac čine ga izvrsnim predmet s više koristi. Znati više o pumice koristi.
Postoji mnogo koristi od plavac kao što je za pedikuru, ukloniti mrtve stanice kože koje jednostavno trljanje noge s njom, dok je za čišćenje WC prstenje ili crijep mrlje, koristite plavac u pročišćavati boje područjima. Također je najbolje koristiti za čišćenje praškaste mildews i plijesni iz starih zidina. Gotovo svi od nas ne zna kako koristiti plavac, ali ne o plavac čišćenje. U većini vremena, smo završili kupnji novog komada, kad god je odlaganje prljavštine u površini rupe postojećih pumice. Spustite se naći korisne savjete za čišćenje plavac.
Kako očistiti plavac?
Ako koristite plavac za noge ili zahoda na redovnoj osnovi, što ste možda vidjeli odlaganje otpada, sapuna i deterdženata tvari u porama ili praznine. Ove otežavaju učinkovitost plavac u čišćenje projektima. Praktično rješenje za vraćanje svoje porozne prirode je da ga čistim. I vjerujte mi, vaša plavac će imati istu predati kao potpuno novi. Navedene u nastavku su neke od metoda za čišćenje plavac, koje možete isprobati:
Jednostavno Četkanje: četkanje plavac s redovitim četke za čišćenje je najjednostavniji način da biste dobili osloboditi od ostataka koji su deponirani u porozne površine. Pročistite više tijekom pore, istjerati čestice. Možete to prakticirati plavac metode čišćenja prije nego porinuće u vodu, odnosno suhoj podlozi.
Korištenje tople vode: To je to primjenjivo, ako ste za čišćenje plavac nakon svake uporabe. Kao što ste učinili s vašim pedikura sjednica ili housecleaning projekt, zadržite plavac pod toplom vodom mlazom vode i dobro isperite. Možete koristiti stara četkica za čišćenje tvrdokornih naslaga. Dopusti plavac da se osuši nakon čišćenja.
Praonica Čišćenje: plavac čišćenje na ovaj način je vrlo lako i rezultat je zaista impresivan. Što možete učiniti je staviti plavac (će biti čisti) u čarapu ili jastučnica i bacanje u stroj za pranje rublja. Inače, možete staviti plavac u stroju za pranje posuđa. Dodajte deterdžent kao i obično učiniti za čišćenje odjeće i jela. Uključite stroj i sa jednog ciklusa, od vas će dobiti čistu plavac.
Čišćenje sapunom: Napunite malu kantu s toplom vodom i dodati sapun za pranje. Promiješati dobro i mješati rješenje sapun. Dodaj plavac i ostaviti kao da je za 10-15 minuta. Toplom vodom i sapunom će popustiti odlomci iz šupljina. Svjetlo četkanje plavac je dovoljno da ga čistim. Nemojte zaboraviti da se osuši plavac prije korištenja.
Korištenje Bleach: plavac čišćenje s bjelilo je također odličan način da se istjerati pridržavanje prljavštine. Uzmi mali lonac, napunite vodom do razine možete umočiti plavac. Donesi vode na temperaturi ključanja i dodati 2-3 žlice bjelila. Mjesto plavac u loncu i nastavite kuhati za 7-8 minuta. Baciti vodu i suho plavac.
Možete pronaći sorti plavac u pogledu boje i veličine. Usprkos svojim širokim aplikacije, to je vrlo jeftin, uz redovite chunks košta nekoliko dolara ili eura. To je glavni razlog zašto smo toliko skloni kupnji nove pumice kamenja, nego ih je za čišćenje. Kao što već znate o plavac čišćenje, dati misao o ponovnu uporabu trenutne, umjesto da kupuju drugi dio.

No comments:

Post a Comment