Saturday 4 February 2012

Arhitektonsko crtanje i izradu softwarea

Arhitektura je umjetnost i znanost projektiranja zgrada i drugih fizičkih struktura. Budući da smo se preselili iz naše primitivne boravište, počeli smo istraživati ​​i postavljanje nove prekretnice. Ono što u početku koriste se džungle i planine su uzeti oblik u prekrasnoj nebodera i spomenika, koji definitivno predstavlja kreativni genij u nama. Taj Mahal u Indiji, zajedno s drugim čudesima je dokaz ova umjetnost podizanje snove i činjenica da su ti čuda izdržala test vremena naglašava znanost koji su uključeni u izradu tih snova. Drugi primjer je Velika Sfinga u Egiptu jednom od čuda antičkog egipatskog arhitekture, koja adjoins piramide u Gizi. To je 240 metara dug i iznosi oko 4.500 godina star.
Arhitektonski crtež je prije planiranja (plan i različitih presjeka) ili vizije staviti na radove pred zgradu dobiva konačni oblik. Najvažniji aspekt arhitektonski crtež je ljepota u kombinaciji sa snagom. U arhitektonskim aplikacijama, estetskim zahtjevima zahtijevaju veću pažnju kao i snaga zgrada je predmet građevinskih inženjera.
Otišli su dani kada se koriste za potrajati godinama planirati građevine s tabla za crtanje, plahte, t-kvadrat, vaga, drafter, olovka, gumica i puno teškog rada. Uz najnoviji softver dostupan na tržištu sve je postalo tako jednostavno. Danas sve što trebate je staviti dimenzije i virtualna slika dolazi gore na zaslonu. Arhitektonske su postali toliko jednostavniji kao i svaki važećim standardima, svaki faktor sigurnosti je uzeti briga za.
Ovih dana mnogi arhitektonsko projektiranje i izrada arhitektonskih programa u kojima se može steći temeljne vještine u izradi i izgradnji dizajna su dostupne, kao što su AutoCAD koji dolazi s mnogim tečajevima kao što su Radna Crteži i Building Systems. Da! To je talent u kombinaciji s maštom, što omogućuje da excel u specijaliziranim karijere, kao što su pregradnja i dizajn zgrada. Mnogi dizajn i izrada studenti započnu vlastiti posao ili raditi za gigante dizajn tvrtke nakon stjecanja diplome.
Uz softver dostupan na tržištu, stvari su stvarno postali jednostavan. Ove softver su user friendly i sve što trebate je malo mašte. Sve što ćete ikada trebati dolazi ugrađen sa ovim softver, možete koristiti miša, tipkovnice, ili kombinacija oba za izgradnju plan. Punim niz grafičkih alata za crtanje je predviđeno i niz unaprijed izrađene figure su uključeni za zastupanje namještaj, svjetiljke, prozori, vrata i tako dalje. Cijela upute su na svakom koraku, koja je vrlo korisna i jednostavna.
Neki od softver na raspolaganju su, Bentley arhitektura: Prema njihovim riječima Bentley Arhitektura je napredna, ali intuitivno i jednostavno za korištenje arhitektonskih zgrada informacije modeliranje (BIM) aplikacija koja omogućuje arhitektima i dizajnerima da stvore uz neograničenu slobodu. , Chief Architect: Chief Architect je posebno dizajniran za stambene i lakih komercijalnih dizajn profesionalno. Chief Architect ga čini lako za vas predočiti svoj dizajn ideje za svog klijenta dom ili pregradnja projekt. Premjestiti zid, dodajte soba, redizajn kuhinja, promjena materijala, procjenu troškova - sve prije nego što graditi .- chiefarchitect. , Postoji mnogo više softver, od kojih su poznati Home plan Pro, Softplan arhitektonskog softvera, ViaCAD.
U slučaju da se zaglavi i potrebna pomoć, tehnička podrška će vam definitivno pomoći. Ove softver može ažurirati s vremenom kako bi išli ukorak sa tempo tehnološkog napretka na dnevnoj bazi. Naravno može se dobiti potpune informacije o internetu. Postoje mnoge udruge i skupine na internetu koje mogu biti vrlo korisna plus on-line knjižnicu je resurs možete banka na. Možda želite posjetiti bredemeyer, koje sam pronašao da se vrlo dobar. , Nema rasprave o arhitekturi može biti dovršen bez spominjanja Howard Roark, junak arhitekt Ayn Rand u Fountainhead. Ako je Vaš arhitekt nije Howard Roark onda morate preuzeti inicijativu sebe. Netko drugi nikad ne mogu razumjeti i vidjeti svoju viziju u potpunosti i stoga ako sam za dizajn kuću za sebe, ja bi radije to učiniti sebi. Naravno tehničku stručnost mora biti uzeti njegu po profesionalci i da je poželjno također uzeti njihovu pomoć za sigurnost i sigurnosnih razloga.
To je zaista iznenađujuće da koriste ove softver, koji prevesti san u dvije i tri dimenzije slike i to je dobar osjećaj vidjeti svoju kuću puno prije nego što je completed.like bebe u majčinoj utrobi, to probati i kladim se da nećete požaliti.

No comments:

Post a Comment