Saturday 4 February 2012

Prenuptial Ugovor Uzorak

Dobivanje tih pre-brak trema? Na vrhu toga, morate je rekao da se 'prenup' napravio, što je prije moguće, sa svojim će biti suprug. To je sam siguran posljednji čavao u lijes za vas da imaju vjerojatno kvar. Ali ne brinite, prenuptial sporazum nije da nightmarish. Prenuptial ugovor je pravni dokument koji se odnosi na ugovor koji je napravljen prije dvije osobe vezati čvor ili bilo kojim drugim dogovorom ljudi će biti u braku ili ugovora sa svakim drugim. Za one koji su idući u biti u braku, ovdje je ono što bi željeli znati o prenuptial sporazum uzorak.
Objašnjavajući Pre svadba Sporazuma; Kao što je spomenuto prije, pre NUP je prije braka ugovor i uglavnom uključuje odredbe za potpore supružnika i podjelu imovine. To je više u slučaju razvoda braka ili raspad braka. To je dio krovnog porodičnog zakona. Postoji 5 stvari bez kojih prenuptial sporazum ne može biti valjan. To su -, a ugovor bi trebao biti u pisanom obliku. ; Uvjeti moraju biti pogubljen dobrovoljno. , U vrijeme izvršenja, tu mora biti jasan i transparentan objavljivanje. , A sporazum ne može biti nerazuman. ; Sporazum mora biti izvršen od strane obje stranke, a ne njihovih zakonskih zastupnika na način potreban za djelo koje se unose poznat kao potvrda prije javnog bilježnika. , Mnogo puta prenuptial sporazum je napravio od onih koji su ili djeca ili unučad iz prethodnog braka. U takvim slučajevima, suprug može banka po dogovoru kako bi bili sigurni da je glavni komad svoga vlasništva ide svojoj djeci ili unucima umjesto supružnika. Nadalje, ovisno o vezi državne zakone, sporazum može varirati od jedne države u drugu.
Sada kada smo znali što je prenuptial dogovor, neka nam se pogled na prenuptial sporazum uzorak.
Primjer prenuptial sporazuma
________________________________________, U daljnjem tekstu: Prospektivna Muž, i _______________________________________, u daljnjem tekstu: Prospektivna supruga, ovime slažu na ovaj _____ dana ________________, u godini ______, kako slijedi:
1. Potencijalni Muž i žena Prospektivna promatrati brak u bliskoj budućnosti i žele uspostaviti njihovim pravima i obvezama u svezi međusobno prihoda i imovine i prihodi i imovina koja se mogu stjecati, odvojeno ili zajedno, za vrijeme braka. ; 2. Potencijalni Muž i žena Budući su napravili potpuno i cjelovito objavljivanje jedni s drugima sve svoje financijske imovine i obveza, kao i detaljnije navedeno u priloženi financijski izvještaji, privitku kao dokazni A i B., 3. Osim ako je drugačije određeno u nastavku, budući muž i žena Potencijalni odreći sljedeća prava:; Za udio u međusobnim posjede na njihove smrti. ; Za održavanje braku, i privremena i trajna. , Da sudjeluju u povećanju vrijednosti tijekom braka od zasebna imovina stranaka. ; Za udio u mirovinu, podjela dobiti, ili druge odlazak u mirovinu račune od drugih. ; Za podjelu imovine odvojena od stranaka, da li se trenutno održava u daljnjem tekstu ili stečena. ; Za bilo kakva potraživanja na temelju razdoblju kohabitacije stranaka. 4. [NAVEDENO RELEVANTNIM iznimke ovdje.] ; 5. [DODATNE ODREDBE OVDJE. To može u rasponu od propisuje da će djeca odrasla u određenoj religiji u raspodjeli kućanskih poslova između stranaka.] ; 6. Oba Potencijalni Suprug i supruga su Potencijalni predstavlja zasebni i neovisni pravni savjet po vlastitom izboru. 7. Oba Potencijalni Muž i žena imaju odvojene Budući prihoda i imovine na samostalno osigurati za svoje odgovarajuće financijske potrebe. ; 8. Ovaj ugovor čini cjelokupni sporazum stranaka i može se mijenjati samo u pisanom obliku izvodi oba Budući muž i žena Prospektivna. ; 9. U slučaju utvrđeno je da je odredba ovog Sporazuma je nevažeća, jer je u suprotnosti s važećim zakonom, ta odredba se smatra odvojiti od ostatka ugovora, tako da ostatak sporazum ostaje važeća i provediva. ; 10. Ovaj ugovor je izrađen u skladu sa zakonima države _________________, te bilo kakvog spora glede njegova provedba će biti riješen s obzirom na zakone te države. ; 11. Ovaj sporazum će stupiti na snagu odmah po solemnizacija stranaka brak.
Pročitao / la sam gore navedenog Sporazuma, Ja sam uzeo vremena da razmislite o njegovim implikacijama, ja u potpunosti razumjeti njegov sadržaj, Slažem se s njegovim uvjetima, a sam dobrovoljno predati njegovo izvršenje. ; _______________________________, Prospektivno suprug; ______________________________; Potencijalni Wife
To su osnovne stvari uključen u prenuptial sporazum obliku. To nije standardni format za prenup. To je samo generički oblik koji objašnjava sve ono što može biti i uključen je prenup. Kao što je po zahtjevima par, dodatne klauzule mogu biti uključene u sporazum prenuptial uzorak.
Međutim, važno je da zapamtite jednu stvar ovdje, da ako je dogovor se fokusira na osobne probleme, a ne financijski ili monetarna pitanja, to ne bi bila prihvaćena od strane suda. Stoga traže pravni savjet je najbolji kladiti se prilikom donošenja takvih ugovora. Što je više, postoji mnoštvo web stranice koje imaju besplatan uzorak prenuptial sporazum oblika.
Dakle, sada reći zbogom na svoj prenup tjeskobe i dišem! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment