Saturday 4 February 2012

Tikovine za njegu

Kao popularan izbor za vanjski namještaj, tikovine se koristi ne samo zato što izgleda lijepo, ali i za njegovu trajnost. To može izdržati oštre vremenu u godinama koje dolaze. Postoje mnoge vrste završio izgled preferirani od strane vlasnika, kao što su siva ili zlatno smeđa. At times, teak mogu dobiti bojen koji zahtijeva samo povremeno čišćenje. Bez obzira što su vaše preferencije, tikovina njegu i održavanje je potrebno. Držite tikovine drvo namještaja izgleda kao nova s ​​redovitim čišćenje i potrošni materijal. Pročitajte više o vanjskim skrb tikovine namještaja.
Kako očistiti Teak Namještaj Drvo
Čišćenje tikovinu povremeno će se održati sjaj i željeni izgled Vašeg namještaja. Bacite pogled na kako je lako brinuti se za tvoj garniturom za sjedenje.
Materijale potrebne, teak ulje, čistite krpama, vode, crijeva, blagi sapun, spužva, Bakar vuna; Korak # 1: Uzmite čistu odjeću i obrisati od tikovine u izlučuje ulja. To će učiniti vaš namještaj skrenuti siva brže. Kao što vidite ulja, držati ga wiping off s čistim krpe. Možete preskočiti ovaj korak ako želite da vaš namještaj se na boju.
Korak # 2: vitalni korak u tikovinu skrbi, brušenje Vašeg namještaja, kada se počinje skrenuti siva. Brusni namještaj će vam pomoći zadržati tikovine u boji netaknuti i otkrivaju glatka završiti. Morat ćete održavati boju primjenom tikovine ulje svakih 3 mjeseca.
Korak # 3: Uzmite crijevo i čist namještaja. Pokušajte ne koristiti tlak za pranje više od tikovine drva. Ako postoje tvrdokorne mrlje ili prljavštinu na vaš namještaj, dodati malo blagog sapuna u sa vodom i spužvom preko namještaj. Isperite sapun ispravno, tako da neće ostaviti bilo koji scums. To će pomoći očistiti prljavštinu.
Korak # 4: Bakar vune, a ne čelične vune, pomoći će vam nježno dobili osloboditi od bilo koje ptice izmet i druge hrapav tarnishes od tikovine namještaja.
Kako Briga za tikovinu
Bilo završio tikovine općenito ne treba puno održavanja i njege. Samo nedovršena namještaja treba pravilnu njegu i održavanje tikovine s vremena na vrijeme.
Korak # 1: Uvijek držati tvoj namještaj pokriven u mjesecima zime. Ako je namještaj je vani, možda u travnjak ili vrt namještaj nepokriven, preuzmite ga pod neki hlad ili natkriveni prostor. Također, ne stavljajte vaš namještaj od tikovine u puddles ili kiši. Da bi lijepo tikovinu izgleda kao nov, slijedeći ove jednostavne trikove može produžiti svoj život.
Korak # 2: Osnovna ideja iza tikovinu skrb je puno pažnje s vaše strane. Tikovina je tvrdo drvo i izdržljiva, ali je osjetljiv prema dobivanje bojen i / ili oštećena. Određene vrste kemikalija, plamenu, a crno-soled cipele mogu oštetiti površinu namještaja. Dakle, držati sve te stvari kao daleko kao moguć kako bi se spriječilo trajno oštećenje.
Korak # 3: koristite samo specifične tikovine čistač za vaš namještaj. Boca će imati posebne upute za njegovo razrjeđivanje s vodom. Slijedite upute na točku i korištenje nemetalnih četke očistite površine. Pobrinite se da ispiranje ispravno nakon svake uporabe.
Korak # 4: Nakon što ste čistili drveta namještaj, pustiti da se osuši preko noći. Sljedećeg dana, ako se osjećate da boju tikovine drvo je ono što tražite, a zatim idite na sljedeći korak. Ako vam se čini previše tamno, a zatim čiste površine još jednom.
Korak # 5: Sada dolazi dio za tikovine uljem. Tih ulja su specifična za čišćenje samo tikovine, kao i oni pomoći u održavanju drvo čvrstoću i prekrasna. Uvijek koristite određeni iznos kao što je spomenuto na boce. Možete primijeniti onoliko slojeva prema uputama na proizvodu, odnosno dok ne dobijete željenu boju.
Nakon što ste učinili za čišćenje površina, čuvati malu djecu i kućne ljubimce podalje do teak ulje ima vremena da se osuši off. Kao što sam spomenuo ranije, tikovine briga drvo ne uzeti puno vremena ili održavanja. Drvo je sama po sebi vrlo snažan i može izdržati različite uvjete. Ako mislite da je vaš namještaj treba čišćenje posao zbog tamne mrlje ili mrlje na njemu, a zatim slijedite korake navedene za savršenu njegu drva tikovine.

No comments:

Post a Comment