Monday 6 February 2012

Starinski Kamin mantels: kamena i drva Kamin mantels

Hladnim noćima, šalice vruće čokolade s komadićima marshmallows i toplo udoban vatru. Da, zima je ovdje i uz to hladno koja može biti samo potjerao za toplu vatru. Ništa se osjeća bolje nego ima fireplace.who želi grijači koji izgledaju tako pozamašan u kući.
Dodajte toplinu s antiknim kaminom mantels
To nas dovodi do temu kamin mantels, koji su žarište bilo doma s kaminom. To je mjesto gdje ćete staviti gore obiteljske fotografije, umjetnosti, mali suveniri s putovanja širom svijeta, a također i mjesto gdje božićnih ukrasa su staviti gore ili čarape su obješen gore. To je razlog zašto tako mnogi ljudi su u potrazi na običaj kamin mantels, a ne redovne one dostupne u trgovinama ... tako da prije nego što glavu van kupiti sebi kamin mantel morate biti svjesni nekih stvari i biti sigurni u ono što želite.
Prvo morate odlučiti na izgled Vašeg kamina mantel. Jeste li kakve tko voli suvremene vrste ili ste više od antičkog osobe? Ako ste se odlučili na starinski kamin mantels, a zatim pročitajte na, ne počinju gearing up ići loviti za Vaš savršeni starinski kamin mantel samo još. Morate uzeti u obzir želite li kamin ili drveta mantels kamin mantels. Kamen i drvo kamin mantels imaju dosta povijest pričvršćena na njih.
Drveni kamin mantels imali svoje mjesto u povijesti od prije Prvog svjetskog rata, gdje su korišteni u domovima i često jazzed s ogledala ili slike. Posjedovanje drveni kamin mantel je kao posjedovanje komad povijesti. Ali zapamtite drvo mantels kamin će biti skuplji za vlastiti (može koštati skoro $ 1500) i visoke održavanje. Možete pronaći široku paletu antičke kamin mantels s hrasta, javora ili trešnja završi. Krupan starinski kamin mantel trajat će vama i vašoj obitelji generacijama, te će zasigurno postati dragocjenost komad, ako već nije.
Kameni kamin mantels s druge strane ne može biti pozvan starinski u pravom smislu, osim ako je prošao dolje iz generacije. Kameni kamin mantels imati više srednjovjekovni učinak i dodati dodir yesteryears za svaki dom. Ti kameni kamin mantels općenito su isklesani ili klesanog od kamenih zidova, a to je ono što im daje srednjovjekovni dodir. Kameni kamin mantels uglavnom su izrađene od mramora, granita ili vapnenca. Cijena od kamin mantel varira ovisno o kamen i ako je antički kameni onda cijena može doći do 2000 $.
Toplina je on.and tako da je lov za kamin Mantel
Ste se konačno odlučili želite starinski kamin mantel. Ovo će biti zabavno ride.just sjediti leđa i uživati ​​u njoj. Možete to učiniti na jedan od dva načina, ili možete otići online i ponude za starinski kamin mantels na nekoliko aukcija sučelja, ili ste mogli to učiniti na starinski način - možete pretraživati ​​antičkim trgovinama, garaža prodaja, spašavanje trgovinama i na različitim mjestima za savršen mantel kamin na milost vaš dom. Postoje određene stvari koje trebate uzeti u obzir kada glavu van kupiti starinski kamin mantel. Kao što su lokalne sigurnosne zakone u slučaju drvenih starinski mantel. Također morate odgovarati obrada drveta u vašem domu koji na drvenim kamin mantel. Veličina kamina mantel i pitanjima. Ona treba biti žarište, a ne objekt divovskih razmjera zbunjujući.
Samo razmislite neke od tih stvari i svoj lov za starinski kamin mantel će biti uzbudljivo jedan. Tada možete početi uživati ​​u one prekrasne večeri uz kamin s vrućim cuppa da i svoju posebnu osobu.

No comments:

Post a Comment