Sunday 5 February 2012

Sušilica Ne Grijanje

Mokri odjeća može biti najviše frustrirajuće što možete naići. Ovo rublja problem je glavni raspoloženje, kao i dan spojler. Zamislite ovo - vas baciti teret mokru odjeću na kosu i uzdahnuti reljef i dobiti spremna za rad ili fakultet ili bilo što drugo. Vi shvatiti nakon negdje da je za kosu, grijanje nije učinila ništa da promijeni stanje vaše odjeće od mokro na suho. Ne zvuči privlačno, zar ne? Pa neka nas check out problemi i rješenja vezanih uz kosu zašto ne bi toplinu.
Sušilica Ne Grijanje ispravno
Uzrok # 1; U električni grijač, tu je grijač, koji se sastoji od metalne zavojnice, fiksna na okvir sa 2 kontaktnim točkama. Postoje žice u prilogu dodirne točke koje su povezane s ostatkom kosu. Sada, ako postoji prekid u tom kolutu, kosu ne bi topline ispravno. Evo, ti bi trebao provjeriti 2 kontakte za osiguravanje kontinuiteta. U slučaju da ne rade ispravno, morat ćete zamijeniti grijač s novim. Pročitajte više o tome kako popraviti kosu.
Uzrok # 2, začepljen cijev i ventilator kućišta može dovesti do kosu nije dovoljno za grijanje. Za provjeru za taj problem, povucite kosu crijevo off koji će biti na stražnjoj strani sušare. Uvjerite se da je unplugged kosu i dostignete svoje ruke u hosing vidjeti ako postoji smeće. Ako postoji je prljavštine i to je začepljen, ne trebam objašnjavati što trebate učiniti! Nakon što je čišćenje crijeva, uvjerite se da postoji dobar iznos od zraka koji struji iz stražnjem dijelu sušare. Ako smatrate da vrući zrak izlazi, onda tvoj problem je riješen. Pročitajte više na kosu oduška čišćenje savjete.
Uzrok # 3; Drugi razlog zašto je kosu ne uzimajući vruće je disfunkcionalna osigurač. Pregorjeli osigurač možda će omogućiti da spin kosu, ali kosu neće topline. Kada ste provjerili grijaći element za labave veze ili voli, doći ćete do znati ako je osigurač u dobrom stanju ili ne. Pročitajte više o rješavanju problema električnog sušila.
Uzrok # 4; Lint depozita može čarolija sudbina za svoju kosu. To se može vrlo dobro biti razlog za svoju kosu nije grijanja. Stoga svaki put kada koristite za kosu, važno je Čistite filter. Osim toga, uvid u ventil i ventil poklopac rad je presudno. U tu svrhu, isključite ili odspojite ispušni kanal, a zatim uklonite lint iz ispušnih cijevi, otvora i kanala. Check out za savijanje ili pukotine u kojima lint može akumulirati.
Uzrok # 5; Zašto kosu ne topline, a ne radi ispravno, može se pripisati slomljena remen. To dovodi do odjeća ne okreće u kosu. Ako se to ne dogodi, odjeća se ne vrti kako treba, ne bi očito nije suha ispravno. Bubanj u kosu pretvara zbog ovog pojasa. Dakle, ovo može biti razlog za kosu nije grijanja.
Uzrok # 6, u slučaju sve ostalo je u ispravnom stanju, i još uvijek kosu navika topline, isprobajte kosu kontrole. Postoji nekoliko kontrola u kosu i postoji mogućnost da se ove kontrole ne rade ispravno. Temperatura Preklopka, termostat ili centrifugalne sklopke su glavni, među te kontrole. Nakon lociranja, gdje su ih testirati pomoću njih pomoću manometra. Ako su u ispravnom stanju, čitanja će pokazati beskonačnost, a ako to nije slučaj, možda taj dio treba zamijeniti. Pročitajte više na kosu odjeću za rješavanje problema.
Čitanje to može biti malo lakše nego što zapravo radi! Ali vi svibanj lice jedan par problema, dok popravljajući ovaj problem kosu ne grijanje. Vi svibanj pronaći slomljen ili spaljena žica. Jednostavno izrezati oštećeni dio i staviti novi terminal. Stvari svibanj biti lakše, iako, ako imate digitalni kosu. Novo doba digitalne sušilice imaju objekt u kojem električni dijagnostička šifra dani u priručniku može ući. To vam pomaže da saznate status određene kontrole, ako to nije uspjelo.
Nadam se da sada sigurno možete izdvojiti bilo koji problem ako je vaš kosu navika topline! Ovo je mjesto gdje ću odjaviti!

No comments:

Post a Comment