Friday 10 February 2012

Vrlo kratka Haircuts: Ženske kratke frizure

Osjećate li nervozna svaki put kad vaš frizer sugerira ili navodi vrlo kratko šišanje? Istina je da se vrlo kratko šišanje nisu namijenjeni samo za nikoga i treba uzeti u obzir neke čimbenike prije nego što odete u za kratke frizure. Ponekad vam svibanj ne biti sigurni što kratki rez će biti više prikladan za vas. Većina žene često osjećaju prestrašen rezati kosu kratko, jer bi ih ograničiti, kada je u pitanju izbor na raspolaganju za frizuru. No, to zapravo i ne držite istinito!
Raznolikost je začin života, a to vrijedi i za vrlo kratke frizure također. Dakle, kada se riskirati i korak u salonu, evo nekoliko čimbenika kako bi uzeti u obzir:; oblik lica, tipu kose ili kose teksture, sušilo za proizvode koji se koriste za njegovo održavanje, a boja kose, Kakve ste napravili općenito primjenjivati, oblik lica:; Prvo, analizirati vaše oblika lica. Povucite sva kosu s lica i vidjeti ako je okrugli, kvadratni, ovalni ili u obliku srca. Potražite online za osnovne oblike, ako želite jasniju sliku. To će vam pomoći da utvrdite svoje vlastite, nakon usporedbe. Kada je riječ o vrlo kratkom frizure, možda ne želite da se bilo kakve šanse, pa pad na lokalnoj salon i koristiti njihove usluge slika da znate kako bi se pojaviti u različitim izgleda. Kratki šišanje stilova može otkriti neke stvari o lice da ne može biti ugodno o tome. To također daje jedan osjećaj izloženi, iako to varira od osobe do osobe. Ako je vaše lice, tendira da bude teže na linija čeljusti, te po mogućnosti treba izbjegavati kratke frizure koje mogu dodati na najveći dio područja.
Tipu kose ili kose teksture:; znati vaš tip kose prije odlaska u za kratke frizure. To bi mogla biti kovrčava, ravna, valovita ili grmovit. Vrsta kratkih frizura se odlučite bi trebao biti jednostavan za održavanje. To je zbog toga tipu kose ima gel dobro s rez. Na primjer, kratki tupim rez će izgledati stvarno nevjerojatan za ravno i njegovan kose. Ona će morati bez dodatnih dotakne za to da se održava na dnevnoj bazi. Za valovita i guste kose, može imati puno slojeva koji će se pojaviti glatko. Lets face it, a pixie rez može izgledati dobro na slike koje su poprskan na reklame, ali to definitivno ne znači da će uvijek izgledaju sjajno na vas.
Proizvode za kosu za kratka kosa:, čak i ako ste pronašli savršenu, slatka, kratka frizura, on neće uzeti vremena da biste dobili messed up ako koristite pogrešnu vrstu proizvoda. Ženske kratke frizure također je potrebno za održavanje iako ne na način koji je potreban za dugu kosu. Dobar regenerator, pjenu, gel, sprejevi itd. svi pomažu u stvaranju savršen izgled. Dakle, ići u znan brandovi kada bi to kupiti. Posavjetujte se s frizerskim i znati što proizvodi odgovaraju vašem kratke frizure. Potražite biljni one, ako želite izbjeći oštre kemikalije koje se mogu naći u većini proizvoda danas.
Boja kose:; znati svoju boju kože prije nego što odluče promijeniti boju kose. Vi svibanj želite dodati neke u boji trake za svoje kratke šišanje, ali to može pretvoriti u biti katastrofa ako se ne stapaju s kožom. Boje mogu stvarno pomoći poboljšati frizuru i pomoći da vrlo kratkom frizura izgledati ultra glam, ako je učinio profesionalno.
Make up:, a to je važan faktor za razmatranje za kratke frizure cuts. Vrlo kratka frizura donijeti više pozornosti na vaše lice. Dakle, odlučite na kojem su svoje najbolje osobine i igrati na njih. Ako je oči, te ih poboljšati s dobrim okom make up. Ako je vaše usne, možete ih poboljšati uz dobru usne boje.
Ženske kratke frizure izgleda dobro s kada je u kombinaciji s priborom. Duge naušnice ili dugmad, Chokers, lanci, atraktivan privjesci svi pomoći da donese pozornost na vrat. Pogled kroz centrima će otkriti niz mogućnosti koje možete koristiti za ukrasiti vaš kratke frizure. Dodajte neke glitz za kosu brave s nekim trendovski pribor.
Dakle djevojke, svoje vrijeme da ostavite svoje brige iza sebe i ići u za slatka, kratka frizura koji je podebljano, drzak i čini se osjećate sigurni o sebi.

No comments:

Post a Comment