Sunday 4 December 2011

African American Hair Styles Pleter

'Stevie Wonder' zaštićeni im: 'Sexy Eyes pjevača Whigfield' ih flaunted na 'Saturday Night' i 'Alicia Keys' inspirirao mnoge da ide svojim putem! Radi se o kose pletenicama koje imaju jak držite na ljudima unatoč stalno mijenja trendove u frizurama.
African American hair pletenice stilova našli svoje mjesto na vrhu zillion glave, mlade i stare podjednako. Pa što je to o Sušilo za pletenice that fascinira ljude i vrijeme opet?
Suprotno uvriježenom mišljenju, širenje mnogih African American hair pletenice stilova je zbog činjenice da su lako održavati. Malo nezgrapan kada su zapravo uzimajući to učinjeno, jednom izvršen, štedi vam one čestih posjeta na svoju salon za cijeli mjesec!
Ni dužina, niti kose teksture pitanjima kad pletenica kosu. Možete birati između raznih stilova tako da pristaje vašem licu rezati. Niska na održavanje, ovaj stil se može dodatno povećati spajanjem umjetne kose sa vaše brave.
Johnny Depp je dao pletenice novi 'twist', kada je nastupio u super hit filmu 'Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja', po flaunting svoje pletenice kozja bradica. 'Kapetan Jack Sparrow's' studiozno planned izgledati stvorili dosta promiješati među onima koji slijede modne kao religija!
Popularne ne samo s African American muškaraca i žena, sušilo za pletenice stilova postale su veliki bijes i sveprisutni među ljudima koji pripadaju drugim zajednicama kao dobro. Jednostavan za upravljanje na dnevnoj bazi, fen za pletenice stilova su otišli korak naprijed od tradicionalnih cornrow vrste.
Osjetite poriv da pletenica one tresses? Evo jedan pogled na neke od najčešćih i popularne African American hair pletenice stilova:
Cornrows:; Jedan od najstarijih i većina moderan oblika kose pleter, cornrows oduvijek imao bezvremenski i moderan žalbu. Hair je usko opleten na kožu u jednostranom ili geometrijske linije. Napetost na nitima treba biti ravnomjerno uravnotežen što je više moguće. Kad završite, osigurati vam dati hrpe pozornost na svoj skalp imati velik obličje cornrows! Koristite net kose kad trebate dati ga oprati i na spavanje, zamotajte ju u maramu da se izbjegne kosu iz uzimajući kovrčast. Široki zubatih češljeve, nježni šamponi i bogate proteinima uređaja pomoći kako bi održali svoju kosu pletenicama cornrow najduže moguće trajanje.
Micro pletenice (također poznat kao Pixie pletenice):: "Ovo svestrani i oblika kose pletenica su također poznat kao" nevidljiv pletenice '. Ako nosite svoje duge kose, bi se osiguralo da ne dodajete puno težine na nju mikro pletenice, što može dovesti do loma u kosi. Micro pletenice dopustiti kosu da bude prirodna kao i oni također mogu biti strukturirani u uredan i profesionalni izgled. Elegantna vrste, te su sastavljena od malih, delikatna pletenice koje mogu biti uvijen za one koji žele ići dalje od običan stari mikro! Do konzultirati profesionalnu prije nego što krenete u za to tražiti ga ne radi dobro sa suhim ili krhki kose. Pamuk tkanina se može koristiti za pokrivanje kose pletenica noću, da apsorbiraju suvišan ulje sekrecija.
Box pletenicama:, a kad pravilno održavana, kutija pletenicama može trajati nekoliko tjedana. Radi se o tri ili četiri žal pletenice. Jedan par ima križ na vrhu druge. Za razliku od ostalih stilova pletenice, kutija hair pletenice zahtijevaju dva frizera za cijeli postupak, koji također može biti malo vremena. Čekati definitivno bi bilo vrijedno toga, kao i sa kutijom pletenicama jedan mora biti izuzetno oprezni na iznos od napetosti koji se stavljaju na vaše brave.
Osim tih mogu se naći dovoljno promjene vrste kose pletenice stilova: Božica pletenice, Bantu čv, riblji rep pletenice, Tree pletenice, Senegala Twist, afričke Twist, itd., su neki od njih, na ime nekoliko. Reklamirajte se stilistica s pravom količinu stručnosti i samo početak!
Briga za vaša kosa, pletenice hair post:
Ulje tjeme nježno, barem jednom tjedno, kemijski tretirane kose idealno trebao biti opleten tek nakon konzultacija s profesionalnim, Izbjegavajte korištenje teških uređaja, održavanje zdrave prehrane uzorak; Drive stres udaljen s rutinske vježbe koju volite, imati dovoljno vode, na završetku kose pletenice, sve što je potrebno je povremeno posjetite svog salon, da i dalje ostane u dobrom stanju. A jednostavno poljubac zbogom na one loše dane hair!

No comments:

Post a Comment