Sunday 4 December 2011

Bad pumpom za gorivo štafeta Simptomi

Gorivo pumpa i pridružene komponente su vitalne dijelove automobila engine's montaže. Jedan posebno važan dio isporuka goriva motora skupština, relej pumpe goriva. To je dio kontrole sustava goriva pumpe i njezina neuspjeha može dovesti početi up probleme. Pomaže ako znate glavnih loše simptome goriva relej koji vam mogu pomoći u brigu o problemu unaprijed.
Što je štafeta pumpom za gorivo?
Prije nego što smo govoriti o loše pumpa za gorivo relej simptome, neka nas razumjeti svoju funkciju u automobilu strojevima. Relej je mali uređaj prekrivena plastičnim pokrivaju koja ima osnovnu funkciju kontrole rada pumpa za gorivo na paljenje i isključiti. Također se zove kao gorivo relej pumpe prekidač, ona aktivira na pumpa za gorivo u akciju kada uključite sustav paljenja prekidača. Ponovno dolazi u akciju kada je automobil motor ugašeno da prekine funkcioniranje pumpom za gorivo.
Akcija pumpa za gorivo je potrebna za pokretanje motora. Zato je pumpa za gorivo relej važna poveznica između sustava za paljenje i pumpa za gorivo, u električni dio motora montaže. Da rezimiramo, pumpa za gorivo releja pumpom za gorivo i isključivanje na paljenje i pričepiti dolje.
Pumpom za gorivo štafeta Lokacija
Ako se pitate gdje gorivo pumpa nalazi, onda prvo trebate znati što izgleda. Releja gorivo pumpa je prekrivena plastičnu slučaju i ima lančanici koje djeluju kao povezivanju mehanizam koji pridaje paljenja montaže. Položaj releja svibanj varirati prema modelu automobila. Najčešći pumpa za gorivo relej je mjesto ispod ploče s instrumentima, u neposrednoj blizini upravljača. U nekim modelima automobila, oni se nalaze u blizini firewall od motora. Za one koji su upoznati s što vatrozida, to je zid iza motor montaže. Još jedan zajednički mjesto za relej pumpe goriva je kutija s osiguračima u automobilu pod hauba.
Neispravan Gorivo Pump štafeta Simptomi
Sada znamo da o lokaciju i funkciju relej goriva pumpa, neka nam vidjeti što su znakove i simptome kvara goriva pumpa. Utvrditi neispravnosti simptomi bilo car dio, morate promatrati njen učinak na radni vezanoga dijelova. Svaki dio motora skupštine povezan radni ostalih dijelova. Tako loše pumpa za gorivo simptomi mogu biti prepoznati po učinak relej neispravan on povezan dijelovima kao što su pumpe goriva i motor automobila. Ovdje su premijera loše gorivo pumpa relej simptoma:
Engine Goes Na štrajku; Jedan od premijera simptoma neispravan lošeg gorivo pumpa relej je strojarnica cranking gore ali ne počevši. To upućuje na problem sa sustavom goriva i može biti da je relej pumpe goriva koja je krivac.
Erratic motora Funkcija i Delayed Start, Erratic rad motora na početku i na kašnjenje u pokretanju može biti pokazatelj neispravan pumpa za gorivo relej. Zato, ako dosljedno primijetite kašnjenje u motora počevši, provjerite relej gorivo pumpa.
Odsustvo goriva Pump Radne Sound; Jednom relej prestane funkcioniranje, gorivo pumpa neće prebaciti na i poznatim zvuk goriva pumpa radnih neće biti čuli. Uši osposobljeni čuti normalne zvukove koje je automobil na početku neće primijetiti razliku.
Pročitajte više na:; pumpa za gorivo problema; Simptomi Bad pumpa za gorivo; Zamjena pumpa za gorivo, tako da su oni bili glavni loše pumpa za gorivo relej simptome koje trebate bdjeti vanjska strana za. Biti oprezan i identificiranje takvih simptoma automobila problema u unaprijed može uštedjeti mnogo novca koji će potrošiti u automobilu popravke.

No comments:

Post a Comment