Thursday 2 February 2012

Logorska vatra Igre

Dođi ljeto i najzanimljivija stvar da JA radovati se unaprijed rade je vlasništvo logorska vatra party na moje mjesto, i poziva sve svoje prijatelje na njega. Logorska vatra stranke su sjajan način da se zbližiti ljude i ponovno. Ne znam o čemu je riječ zlatni požara, svjetlucanje zvijezda na nebu i zvuk drveta iskakanje na logorska vatra, koja čini ljudi izgubiti sve svoje inhibicije, i otkrivaju njihove istinske selves jedni drugima. Naravno, zabavne igre vatrište dodati karizma tih stranaka kao nitko. Ovdje su neke igre igrati oko logorska vatra, koji donose ono najbolje u ljudima i napraviti vatrište parties zabavu i uživanje. Pročitajte više o stranačkim igrama.
Logorska vatra Igre za mlade
Istina ili Dare, istina ili usudio idealna igra za logorska vatra. To se može biti zabavno i dodati začin na party kao nijedna druga igra može. Za igranje ove igre, sve što trebate je bocu i neke inovativnog razmišljanja. Možete pokrenuti igru ​​vrti bocu. Kad prestane bocu, osobe kojoj je naglasio ka, može zatražiti bilo tko u skupini Istina ili Dare. The answerer mora izabrati jedan od tih. Ako on odabere istinu, osoba može postaviti neka neugodna pitanja ili neudoban iz njegova osobnog života. Ako on odabere usuđuje, on može biti pitan učiniti nešto stvarno glup ili jednako neugodno. Neke od zabava pitanja koja mogu biti pitan se tko je da jedna osoba u stranci koju bi nikad datuma i zašto?, Kada ste se izgubiti nevinost i sa kime?, Koliko puta mislite o seksu u dan ? sl. Primjeri nekih usudi se, poletjeti tri svoje odjevnih predmeta, Lick nečije lice, a osoba mora biti suprotni spol, da se s bottleetc. Pročitajte više na popisu istine ili usuditi pitanja.
Kiss Bear, Još jedna zabavna igra poljubac medvjeda. Ako ste domaćin onda pokrenuti ovu igru ​​riječima, Volim te medvjeda i želim poljubiti čelo, a slijede ga od strane ljubljenje na vrhu boce. Tada ćete proći bocu osobi na vaše lijeve strane, on također mora ponavljati iste riječi, ali odabrati neki drugi dio tijela. Ako on odabere noge, mora poljubiti baze boca. Boca također je prošao na svima u krugu, dok se ne seže do domaćina. Odavde će igra postati zabavna. Počevši od domaćina, svatko mora poljubiti osobu na pravo, na isti dio tijela kao što su htjeli poljubiti medvjeda, ponavljajući iste riječi, samo zamjena nositi s imenom osobe.
Pročitajte više na:, piknik i društvene igre; Vanjska strana igre, Logorska vatra Igre za djecu
Nađi oblike, za vrlo malu djecu, zanimljiva igra može se pronaći oblike u zvijezdama i oblacima, na nebu. Jednostavno širiti pokrivač i čine djeca leže na leđima na njega. Oni tada mogu ukazati na oblike koji su oblaci ili zvijezde što na odraslu osobu. Dijete koje dolazi s maksimalnim brojem oblika, pobjeda.
Catch Me Smile; Za igranje ove, da djeca sjede u krugu. Sada, dati im malo chits papira. Na jednom od chits, riječ ubojica bi trebao biti napisan. Dijete koje dobiva ovo djetešce, mora namignuti na bilo koji drugi dijete u grupi. Onaj koji je namignuo, a zatim je pretvarati se da je on mrtav. Ako druga djeca u grupi uhvatiti dijete namigivanje, onda je van. Igra se nastavlja sve do dvoje djece su lijevo, koji je potom su proglašeni pobjednici.
Pročitajte više na:; Zabava Igre za djecu, Vanjski Party Igre za djecu, privlačan, duhovite i smiješne logorska vatra igre, poput onih gore navedenih, podignite duhovi gostiju i napraviti party zabavni i sjećanju. Dakle, sljedeći put kada se logorska vatra stranke, uključuju neke od tih igara i vidjeti vaše goste ići Ga Ga nad njima.

No comments:

Post a Comment