Sunday 5 February 2012

Unutarnje boje boje

Interijera Vašeg doma bi trebao biti odraz vaše osobnosti. Ambijent treba biti takva da se čini da se osjećate ugodno i odvojiti vaš stres i napetost. Kada uđete u kuću na kraju dana, trebali naći bijeg od stresne i neugodne vanjskog svijeta. Unutrašnjost boje boje često igraju vitalnu ulogu u postavljanju pravo raspoloženje za vas. To je zato što boje imati puno utjecaja na naša osjetila, emocije, osjećaje kao i druge psihološke aspekte.
Savjeti za odabir unutarnjih poslova boje boje
Odabir pravo boje boje za unutarnje zidove nije vrlo jednostavan zadatak i dužan je stvoriti mnogo konfuzije u vašem umu. Evo nekoliko savjeta koji bi trebali biti uzeti u obzir pri odabiru interijera boje boje. ; Boje trebao bi se poklapati s unutrašnjošću projektiranje poput boje namještaja i podova u sobi. Boja treba biti takva da to pomaže da se istaknuti arhitektonski stil sobe. Za suvremeni opremanje, trebali biste odabrati modernog interijera boja boja i za antičkim opremanju tradicionalne boje izgleda dobro. ; Boja trebala biti takav da ne gubi svoju žalbu na razdoblje od vrijeme. Svijetle boje kao što su električni plave svibanj izgledaju cool za prvih nekoliko dana, ali u dugoj vožnji kada ga vidite svako jutro, vi svibanj dobiti osjećaj nemira i razdražljivost. , Kad niste sigurni koja boja će odgovarati Vašim unutarnje zidove onda je poželjno eksperimentirati s njom u malom prostoru od zida. To može biti zid na području između dvije sobe ili naglasak zidu. Ako ste zadovoljni s rezultatom tada samo ići za slikarstvo cijeli zid s njom. ; Raspoloženje određenu sobu treba imati na umu tijekom izbor boja. Za spavaću sobu, umirujuće boje kao neutralne boje mogu dati mekši, intiman osjećaj. Dok boja djecu Soba bi trebala biti živoj i energična, s puno svijetle nijanse. I boje blagovaonica trebao bi stvoriti i formalni i društven atmosfera. Pročitajte više o odabiru interijera boja boje za vaš dom. ; Popularni unutarnjih poslova boje boje
U ovom dijelu ćemo razgovarati o sve takve boje koje su popularno koristi za slikanje interijera i njihov utjecaj na vaše raspoloženje i osobnost. Neki moderni interijer boje boje su kako slijedi:
Bijela: To je jedan od najpopularnijih svih boja. Ona dodaje puno svjetla u sobu i tako, čini čak i mala soba izgleda veća. To daje čist, svjež izgled u sobi. Zbog svih ovih razloga, mnogi ljudi vole da imaju ovu boju na svoje kupatilo i spavaća soba zidovi. Ako vam je bijele boje previše sterilno, a zatim pomiješati malu količinu crvene ili plave boje da je u cilju da ga mekom ton.
Brown: Postoji nekoliko nijansi smeđe koji se mogu koristiti za unutarnje zid. To je prirodno, zemljani boje i budi osjećaj topline i opuštenosti. To se može koristiti u bilo koje prostorije u kući. To je naširoko koristi kao akcent boje. Možete ga kombinirati s drugim bojama kao što su nijanse plave i ružičaste i povećati svoj vizualni interes.
Plava: Ova boja promiče cool, opuštajući osjećaj interijeri kuće. Svjetlo plava je naširoko koristi kao boja za dječaka spavaću sobu. Tamnomodar ima sofisticiranosti i elegancije vlastite i može se koristiti kao spavaća soba boje za odrasle. Kada je u kombinaciji sa tamno-smeđa i zelena mahovina, daje prirodni dodir za interijer u sobi. Možete koristiti nijanse plave boje za kupaonicu i praonicu rublja kao dobro, ali to nije prava stvar za kuhinju zidove.
Zelena: Ako boja zidova sa zelenim, ona stalno će vas podsjetiti o prirodi. Izgleda sjajno, a na zidovima spavaće sobe, kuhinje te kupaonice. Zelene masline i kadulje zeleni smatraju neutralne boje iu stanju su livening gore svakoj sobi. Dark zelje su više tradicionalni dodir i lijepo izgleda kada se koristi s ljubičastim i plavim.
Žuta: Ova boja uglavnom je povezan sa sretnim i veseli osjećaj i može uljepšati bilo dosadno u potrazi sobi. Iz tog razloga, se koristi u kupaonicama, praonica rublja i kuhinje. Te bi trebao biti extra oprezni o odabiru pravo hladu žute ili drugi prostor može izgubiti svoju toplinu.
Dobijte više informacija o:; unutarnjih poslova boje boje i ideje; unutarnjih poslova boje boje i kombinacije, popularni unutarnjih poslova boje boje, sada, imate sajam iznos od ideje o unutrašnjosti boje boje će se koristiti na zidovima različite prostorije svoje kuće. Boje kojima smo dosad raspravljali ovdje ne samo da će vas veseli, ali su bezvremenske i nikada neće otići iz stilu. Ono što je najvažnije, ne ustručavajte se eksperimentirati s tim bojama kako bi saznali jedinstveni stil koji odgovara vašem ukusu.

No comments:

Post a Comment