Friday 14 October 2011

50. Birthday Party Ideje

Pola oznaka, prekretnica, pola stoljeća, sve su uvjeti povezani s okretanjem 50. No, što bolje vremena za uživanje u životu nego na njezina premijera, uz stare uspomene pakiran daleko i nove čekaju da budu otkrivene.
Te mogao planirati stranka koja ima osobu dolje Memory Lane. Ukrasite soba sa slikama koje su poduzete u cijeloj osoba 50 godine. Igra glazbe koji je bio popularan u to vrijeme i poslužuju hranu iz cijelog u isto vrijeme. Donesite iz škole i fakulteti časopisi iz potkrovlje, i dok slanja pozivnice, ne nemojte zaboraviti spomenuti da gosti trebaju biti obučeni u kostime koje datiraju najmanje 30 godina.
Iznajmljivanje plovila također mogla biti dobra ideja. Moglo bi se ukrasite festoons, svijeća i lampiona. (Dim svjetla) imati live band na brodu Belting out dobru glazbu. Poslužite hrana povezana s vodom kao riba, kamenice i rakovima, te otploviti u zalazak sunca.
Ako ste vi ili osoba koju se drži Stranka za, voli sunce, plaža party će biti zabavno! Izaberite područje na plaži koja se nalazi malo dalje od gužve jako uzbudljiv. Donesite iz ležaljke, suncobrane i sklopivi stolovi, pustite glazbu i ples. Mogli reda ili ispeći rođendansku tortu u obliku plaža s drvećem i havajski lutke.
Mogao si temu stranka na temelju Hollywoodu. Molimo sve goste da dress up kao aktere yesteryears. Koristite plakata iz starih filmova i stavi ih oko sebe. Jeste rođendan osoba omiljeni film set remake. Uključite kamere, svjetla i redatelj (možete pitati rođendan osobi igrati ulogu.)Uključite skripte, dijaloga i glazbe. Moglo bi se poslužuju hranu koja je assorted.
Prikupiti slike rođendan osoba s nizom izraza na njegovom / njenom licu. Tada su natjecanje odlučiti tko može doći do najboljih opisa za svaki od fotografija. Ukrasite mjesto s stvari vezane uz fotografiju. Torta može biti u obliku kamere.
Ako ste u potrazi za više zrele i sofisticirane stranke ideja, mogli ići u za klasičnu glazbu, tri ili četiri dobra vina, šest-sedam vrsta sira i neke krekere. Koristite posteljina stolnjak, salvete fancy i kristal, porculan i srebrnina na stolu. Ako planirate društvene igre, držite jednostavnih natjecanja kao što su tko može doći do pretjeran opis jednog od vina ili sira.
Ako je rođendan osoba voli zabavu, mogli održati party Pidžama. Jesu li gosti dolaze u njihovu najljepših spavaćeg i plan za rođendan osobe omiljenu glazbu, filmove i društvene igre. Jesu li gosti boraviti više. Osigurati madraci za njih za spavanje.
O tome kako rezervacija hotela za vikend? Da bi se s proslave rođendana, možete rezervirati cijeli hotel rođendan za osobu, obitelj i bliski prijatelji. To će pomoći rođendan person opustiti i uživati ​​u pozornosti.
Također se može uzeti rođendan osoba i bliskih prijatelja / rodbine bungee jumping, snorkeling, ronjenje i skijanje. Rođendanski party podvodne, ili u zraku može biti tajna san .... ali, riječ oprez, prije nego što namjeravate takvo što, čine li osoba ima jak srce!

No comments:

Post a Comment