Wednesday 26 October 2011

Uklanjanje dlačica Mogućnosti

Uklanjanja dlaka je dio grooming, a time i zadatak da većina žena, i sve veći broj muškaraca da se bave. Kao i kosa uklanjanje opcija su mnogi, većina ljudi se zbunjeni o tome koje je najbolja. Iako je svaka metoda je svoje prednosti i mane, pravo pitanje to pitati će biti ", koja metoda je najbolja za mene '. Udobnost, osjetljivosti kože i cijene su neke aspekte koji će vam pomoći odlučiti između depilacije, depilatory kreme, elektroliza, epilators, laseri i brijanje. Još jedan faktor koji dolazi u igru ​​je rodna, kao i muškarci imaju grublji deblje kose nego žena, što je idealno za uklanjanje dlaka mogućnosti za muškarce razlikuju od onih za žene.
Uklanjanje dlačica različitih Mogućnosti
Brijanje: Brijanje je vjerojatno najpopularnija privremeno uklanjanje dlaka metode, koja uključuje rezanje od kose vrlo blizu kože. One mogu odabrati između električnih ili ravno britva, oba od kojih obično dolaze s podmazivanje traka. Iako jeftin i brz, učinci su privremeni brijanje, i obično trajati između dana do nekoliko dana. Ova je opcija za uklanjanje dlaka je pogodan za muškarce i žene. Brijanje može uzrokovati urastanje, koji je ono što će se dogoditi kada se ošišam rotor natrag u kožu umjesto rasla. To obično rezultira ružan kvrga, a ponekad može dobiti okužen. Međutim, suprotno uvriježenom mišljenju, brijanje ne uzrokuje kosu da raste nazad deblji i grublji. Pročitajte o brijanje savjeta za žene.
Waxing: Ova metoda je okolo za stoljeća, već je više popularan među ženama u odnosu na muškarce. Ljepljive tvar se primjenjuje na kožu i pokrivena krpom traka. Nakon nekoliko sekundi, platno ripped off, a dlaka dolazi s njim. Kako kosa je izvukao iz svojih korijena, to potrajati duže vrijeme prije nego što postane vidljiva ponovno. Učinci obično traju nekoliko tjedana. Međutim, postupak je bolno, i skupo ako obavlja u toplicama i salon. Alternativno, može se koristiti home kits. Waxing ostavlja kosu mahuna otvoren, pa higijena je važna i mora biti praćen primjenom antibakterijski losion. Pročitajte o Home depilacije savjete.
Laserski: Jedan od više popularnih trajno uklanjanje dlaka mogućnosti za žene i muškarce je uz korištenje lasera, koji šalje impuls svjetlosti kroz dlake, koja uništava korijen kose. Tijekom vremena, izloženih vlasi kose oslabiti i ispasti. Ovaj tretman radi dobro na muškarce i žene tamne kose i svjetlo kože. To se obično zahtijeva više sjednica, s touch-up otprilike jednom godišnje nakon toga. Liječenje je dobar izbor za muškarce koji žele tanka kosa, ali ne izgubiti u cijelosti. Međutim, liječenje je smatra skuplje za većinu. Ovdje je obilje informacija o lasersko uklanjanje dlaka.
Elektroliza: Elektroliza je samo metoda koji se može nazvati trajno, i koristi tankom iglom umetnutom u folikul dlake uništiti stanice odgovorne koji uzrokuju kosa raste. While elektroliza može obaviti bilo gdje na tijelu, proces može uzrokovati neke iznosu od nelagode. Lokalni anestetik krema obično koriste tijekom postupka. Kao i kosa je uklonjena jedan nasukati na vrijeme, to zahtijeva nekoliko sesija. The postupak može izazvati sitne ožiljaka od igala, te se ne preporuča za tamnu kožu tipa.
Pročitajte o:, Hair Removal za muškarce, metode uklanjanja dlaka, a drugi privremeno uklanjanje dlaka opcije uključuju depilatories, koje su kreme i losione koji sadrže kemijski spoj koji otapa kose, tweezing i navoja. Potonje dvije i iskopaj kose od korijena, iako se koristi jedan tweezer dok drugi koristi nit. Polu trajno uklanjanje dlaka opcija je tematska vrhnje Vaniqa, koji je dostupan samo na recept. Blokira enzim koji potiče rast kose, koji uzrokuje retardaciju rasta kose.

No comments:

Post a Comment