Saturday 29 October 2011

Pool Party Igre

Topline ubojica ljeto počinje uzimanje cestarina na outdoor aktivnosti. Najbolji način tuku topline, je imati stranke bazen stranu. Tako li je rođendan stranka ili nedjelja užina, bazen stranke su uvijek zabavno! Uključujući igre bazen party je odličan način udvostručenje svoju zabavu u stranci. Najbolji dio o pool party igrama je da oni Ne trebate puno napora da biti uređen. Dakle, ne morate razmišljati o dva puta bacanje pool party. Evo nekoliko pool party igre za djecu i pool party igre za odrasle, kao dobro.
Pool Party Igre
Prijelaza rijeke, Split broj igrača u dva tima. Dajte svaki tim splav (koji neće zadržati ih stabilne). Tie uže duž bazena. Svaka momčad mora probati i prijeći rijeku, bez izgubljenog bilo koji od članica u bazenu. Čak i ako jedan član pada, igra mora se igrati sve ispočetka. Tim koji uspijeva prijeći prvi, osvaja!
Skakanje meduza; Ova igra se može igrati i odrasle kao i djecu. Jeste svi igrači redati duž duboko kraj bazena. Imenovati jednu osobu kao 'to'. Dok su svi igrači postrojilo se, 'To će pokušati učiniti ih nasmijati. Onaj tko se smije prvi je da se guraju u vodu, dok posljednji ostaci. Posljednji osobi (tko ne nasmijati) dobiva biti sljedeći stand up komičar!
Treasure Dive; Za igranje ove igre bazen, morat ćete napraviti nekoliko pripravaka stranke. Ova igra, kao što ime sugerira, je vrlo sličan lov na blago. Prije nego počnete, mjesto nekoliko blaga (poput kovanice i druge metalne predmete koji se ne će plutati) po dnu bazena. Podijelite igrači u dvije ekipe i neka svake momčadi božansko u tražiti blago. Tim koji se mogu prikupiti maksimalno blago, očito uzima sve! To također može biti računati kao unutarnji igre pool party.
Cannonball Splash; Tražite for pool party igre za djevojčice ili dječaci? Evo vaše odgovor. Napravite tim dječaka i djevojčica. Svaki tim dobiva okrenuti da bi najveći kapljice u vodu skočivši u. Neka dame ići prvi, dok su muškarci sudac. Zapljuskivanja mora biti ocijenjeno na skali 1 - 10. Ova igra će vam dati velike mogućnosti uzeti neke velike slika!
Dog Race; Not poput imate znati kako plivati ​​do prisustvuju bazen party! Ova igra je namijenjen Onima koji mogu i ne mogu plivati. Line up igrača i učiniti ih skok u jedan po jedan. Svaki igrač ima psu veslo svoj put do cilja, lajati kao pas i izaći. Prvi jedan, koji laje i dobiva out je namah pobjednik!
Glazbene bazen; Ova igra je slična glazbena stolice. Razlika je da je igrao u bazenu. Umjesto korištenja stolice, koristite plovaka ili cijevi. Svaki put kad glazba prestane, igrači će morati da zgrabite plutaju. Onaj tko ne, ima izvesti kazna.
Wet T-Shirt, se igrači podijele u dva tima. Jednom zvižduk utiskuje, igrač ima staviti na T-shirt i plivati ​​kruga, ruku nad T-shirt na sljedeću osobi i tako dalje. Tim imati sve svojim igračima plivati ​​prvi, osvaja T-shirt!
Pročitajte više o; Bazen Igre za djecu, Bazen na Igre, tako da su to bile neke od igara pool party. Iako planiranje bazen stranaka i postavljanju dekoracije pool party, ne kompromis na sigurnosni aspekt. Pitajte gostima nositi NED naočale, ručnici i sunscreen dok pohađaju stranke. Uključite neke velike stranke pjesama, kako bi se rock party!

No comments:

Post a Comment