Thursday 20 October 2011

Baby pelene kolač Upute

Baby tuševi su uvijek ispunjen sa puno zabave i uzbuđenja. Očekujući majka sve je oduševljen joj beba zbog stigne i proslaviti njezina radost, svojim prijateljima i obitelji dobili zajedno na baby tuš. Baby tuš događaj organiziran da bi trudnice osjećaju sve posebno i prekrasno to što igre, hrana i njezin tuširanje s puno darova.
Može bilo gala afera se provesti bez tortu? Postoje rezultate inovativnih beba tuš kolača na raspolaganju tako da odgovaraju prigodu, s različitim beba teme, itd. Ipak, najinovativniji baby tuš kolač je pelena tortu! Nemojte se išaran out! Vi ne događa da se jede pelene! Baby pelena kolači su kolači i torte od pelena i ukrašen sladak beba pribor i baby odjeću. Pelene se koristi za napraviti tortu mogu koristiti majka kad joj je beba rođena. Pelene torta je nešto što donosi osmijeh na lice trudna majka, kao i svim gostima. Let's imaju pogled na neke jednostavno bebe pelena tortu za uporabu, tako da možete napraviti za svoju dragu sestru ili prijatelja.
Kako napraviti kolač pelene
Ovisno o tome koliko želite razina broja pelena zahtjev će se razlikovati. Što više slojeva, više pelene potrebno. Štoviše, to je na vama je da odlučite, ako želite koristiti sklopivi krpom pelene, pelene za jednokratnu upotrebu ili patterned one. Ako imate temu u vidu, onda izabrati tortu dekoracije i njegu beba stavke po temu. Ispod pelena torta upute odnose se na tri razine pelene kolač. Prilagodite upute po vlastite potrebe.
Materijale potrebne, 1 velika beba pranje (boca); 1 mali baby bočica, pelene za 60, 40-70 malih gumenih traka, 10 velikih gumenih traka, 1 inčnim vrpca, plastike ili kartona kolač pladnju; Baby stavke kao što su skrb minijaturne plišane igračke, bibs, dude, itd.; torta ukrasi - beba konfete, umjetne ruže, baby čarapa ruže, itd.; Priprema Postupak
Korak 1: Unrolling i Rolling Pelene; pelene trebaju biti oblikovane u prikladnom obliku koji će se koristiti kako bi pelena tortu. Za ovu otvoriti pelene i početi valjanja s jednog kraja, tako da unutarnji dio pelene ostaje unutra. To će izgledati kao neka krema roll. Sada koristiti jedan bend gume držati pelene u svom valjani oblik. Učinite to za sve 60 pelene.
Korak 2: Priprema tier 1; Uzmi pladnju plastike ili kartona tortu i mjesto velikih boca beba operite u središtu pladnju. Iz 60 beba pelene, izdvojiti 5-6 pelene i staviti ih oko boca beba oprati. Držite ih čvrsto zajedno i mjesto velike gumene band oko njih, tako da oni ostaju u položaju. Zatim, uzeti još 10-12 pelena i smjestite ih oko prvi prsten od pelena. Mjesto bend gume i držite drugi prsten, zajedno kao dobro. Zatim uzeti 17-19 pelena i staviti ih oko ovog drugog prsten od pelena. Držite ih zajedno s velikom gumenom trakom. Vaš prvi red od pelena za tortu je kroz! Kravata veliki, jedan inch vrpce preko sredine sakriti bendova gume.
3. korak: Priprema tier 2; Kao što smo pomaknuti naprijed na sljedeću red, mi ćemo imati jedan manji prsten dok formiranja sloja, što znači since Tier 1 imala 3 prstena, tier 2 će imati samo dva prstena. Za ovu vezač mjestu 5-6 pelene oko onaj dio velike bebe oprati bocu da se zabada iz prvog stupa. Kao što smo učinili s ranijim red, mjesto pelene oko boca i koristiti veliki lastiš ih drže na mjestu. Za drugi prsten uzeti 11-12 pelena su smješteni oko prvog zvona. vezati ih s jednog inča vrpcom.
Korak 4: Priprema tier 3; Za treći red, uzeti mala beba boce i mjesto 5 pelene oko. Use gumicu im držite zajednički te prelijte vrpcom. Ovo je treći rang. Postavite ovaj stup na drugi sloj. Vaše tri razine pelena kolač je spreman!
Pročitajte više na:; Kako napraviti kolač pelene za bebe tušem; Kako napraviti pelene kolač, upute za Jednokratni pelene kolač; Pelene kolači su izvrsni načini pokazali svoju kreativnu stranu. To je dar koji ostavlja svakoga na baby tuš nasmijana. Što je još zanimljivo je da biste mogli dodati rezultate sitnih baby darove na pelene kolač, ostavljajući trudnicu otkrivati ​​različite iznenađenja skrivenih u tortu. Osim toga, nemojmo zaboraviti ono veliko središnji ovaj pelene čini na baby tuš! Nadam se da ti baby pelena torta upute pomoći vam donijeti osmijeh na trudnicu u lice!

No comments:

Post a Comment