Thursday 20 October 2011

Glow u Dark Body Paint

Često smo intrigued by neobična pojava kemije, od kojih je jedan fosforescentni pigmenta. Ovaj pigmenta apsorbira svjetlost kada su dostupni i releases u tami. Možda ste vidjeli sjaj u mraku procesu unaprijed; najčešći od kojih je ruka sat koja izgleda svijetle zelene u tamno za nekoliko minuta, i blijedi kasnije. Ostali proizvodi temeljeni na ovoj tehnologiji su sjaj u mraku prah, tinte, boja, itd. sjaj u mraku tijelo boje je stekao veliku popularnost među djecu i mlade; zamisliti kada ništa se očituje u potpunom mraku, to će sjaj vedro.
Što je svijetle u mraku tijelo boje?
Ispravan ime označavati sjaj u mraku boja fosforescentni boje. Tijekom formulaciji ovog proizvod, fosforescentni čestica (npr. dopiranim stroncijum aluminatnih i srebro-aktiviran cinka sulfida) koji ostaju svijetli u mraku su dodano u određeni iznos dati self-luminescent učinke. Sjaj u mraku tijelu boja je dostupan u različitim bojama, uključujući i zelena, plava, žuta, ljubičasta, crvena i roza. Dakle, imate mogućnost odabira boje boja kao po Vašoj želji. U većini slučajeva, užaren trajanje crvenom bojom manji od drugih boja. Neki brandovi tvrde sjaj razdoblje biti dokle god 12 sati, osim za crvenu koje glows za kraće razdoblje, u minutama.
Primjena Glow in the Dark tijelo boje
Primjena sjaj u mraku tijelo boje je isti kao drugo tijelo boje. Paint živopisan dizajne s ovim predivan proizvod i dodati više zabave na svoj noć vještica stranaka. Ostali događaji koji su savršeni za korištenje to su djeca rođendana, prilagođene osobama, gusar stranke, koncertima i festivalima. Tijekom primjene, koristiti crne svjetlosti da biste vidjeli ono što su slikarstvo. Kao što je spomenuto već, crvene boje boja ostaje svijetlo za kratko razdoblje. Dakle, ovisno o tome koliko dugo želite da vaš sjaj body art, odabir boja pažljivo. Također, donijeti personalizirani dodirom na svoj body art uključujući dizajna odnose na prigodu. Također možete isprobati privremeni sjaj u mraku tetovaže s ovim svijetle u mraku tijelo boje.
Nabava Glow in the Dark tijelo boje
Dok kupnje sjaj u mraku tijelo boje, uvijek biste trebali odlučiti za kvalitetu brandova. Osigurajte da kupujete tijelo boje, ne tkanina boje. Uostalom, ćete biti primjenom boje izravno vašu kožu. Svaki štetnih kemijskih prisutnog u proizvodu može uzrokovati skin irritations i alergijske reakcije. Slijedite upute za primjenu i strogo sušenja, prema uputama proizvođača. Svjetlina proizvoda određuje razredima, rasponu iz skale 0-7 (nula bitak najsjajnijih i sedam je najmanje svijetle boje).Također možete napraviti sjaj u mraku tijelu boje na vlastiti pomoću praha i boje podloge.
Jedna od prednosti sjaj u mraku tijelu boja da ga možete refill nekoliko puta pomoću odgovarajućim izvor svjetla. Da bi se preciznije, apsorpcija svjetlosti i oslobađanje pojava može se ponoviti više puta. Izložiti boje na svjetlo za nekoliko minuta, kojim vrijeme fosforescentni čestice će apsorbirati adekvatnu svjetlo. Uz ovaj korak, tvoj sjaj u mraku tijelu boja dopunjavaju i spreman za sjaj when mrak ispunjava prostoriju.

No comments:

Post a Comment