Tuesday 18 October 2011

Kupaonica Kabinet planovi

Dizajniranje vlastitog doma namještaj može osigurati da se životni prostor stvorite odražava vašu osobnost i vodi brigu o vašim specifičnim zahtjevima. Umjesto da kupujete stvari ready made, ona projektiranje u svoj način, ne samo da ima smisla, ona također vam štedi novac. U ovom članku, ja podijeliti neke savjete o tome kako dizajnirati vlastitu planove kupaonski ormarić.
Drveni kupaonice su bitan dio svakog plana dizajn kupaonica. Ne samo da su vrlo korisni, oni mogu dodati na ukupnu kupaonicu ambijent dajući mu elegantan izgled. Kupaonica kabinet planovi mogu lako biti dizajniran na svoju vlastitu, ako znate što želite i imate neke osnovne drveta znanja. Kupaonice kao dio vrlo personaliziranu prostor, moraju biti po mjeri, uzimajući u obzir specifične potrebe. U ovom članku, ja podijeliti neke savjete o tome kako ići oko izrade imate planove kupaonski ormarić.
Kako do dizajna planova Kabinet Kupaonica?
Kupaonica kabinet planovi trebaju biti osmišljeni tako da idu na aspekte prostora, nužnosti i estetika u obzir. Posljednji dio kolegija je ukupni proračun morate joj dodijeljene zgrade. Ovdje su neke osnovne savjete o tome kako ići oko izrade planova za kupaonice.
Vješti woodworkers ići oko početne faze dizajniranja vrlo pažljivo. Savjete koje se dijele ovdje su pod utjecajem njihov plan djelovanja kada je u pitanju izvršenja plana za obradu drveta. Ovdje je kako možete ići oko izrade planova za kupaonice.
Studij dizajna; U prvom dijelu bilo namještaja projektiranje projekta je ideja na idejama. Morate znati pregledavanje kroz lifestyle magazina ili internet stranice imati pogledati planove za projektiranje kupatilo ormarića. Fotokopiju ili isprintati neke dizajne koji vam se sviđa i napraviti dosje. Suziti na neke od aspekata dizajna u određenim planovima da vam se sviđa. Možete kombinirati najbolje od svih mogućnosti da vam se sviđa iz odabranog dizajna te ih uključiti u svoj plan.
Napravite popis zahtjeva; Prije početka projektiranja, to je dobra ideja da se popis svih stvari koje imate na umu o kupaonski ormarić. To može uključivati ​​ogledala, broj ladica, kakav ručice želite, zaključavanje objekta i druge posebne zahtjeve. Na taj način možete imati popis inf ispred vas dok dizajniranje vlastitih plan kupaonski ormarić.
Mjerenja i lokacija, a gnijezdo dio je, naravno, mjerenja stvarnog prostora gdje ćete instalirati vaš kupaonski ormarić. Uzmi tape measure i popis iz dimenzijama prostora koje su Vam dostupne za postavljanje u kupaonicu kabineta. Izmjerite dužinu i širinu maksimalna širina koje možete omogućiti za ormar. Odlučite želite li da bude veliki ormar pokriva sve zida prostora ili kompaktni jedan.
Crtanje grube skice, sljedeća stvar za učiniti je početi stvaranje grube skice dizajn koji polako je uzimanje oblik u vašem umu. Sve što su zabrinuti u ovoj fazi je oblik i svojstva. Ovaj grubi dizajn bi trebao biti redrafted onoliko puta koliko možete dok ne mislite da ste pobjednik!
Stvaranje 3D kupaonski ormarić planova; možete koristiti CAD softver dostupan online za stvaranje 3D obliku vaše grube skice. Napravite detaljan crtež renderiranje boja i ostalih detalja značajke. To će biti vaš konačni nacrt za projekt. 3D renderiranje će vam dati bolju ideju o izvedivosti.
Izbor drva; Izbor drva je važna odluka. Budući da je kupka soba ormar, morate koristiti drvo koji je otporan na vlagu nakon poliranja i slikarstva. Hrast je drvo popularan izbor.
Nabava materijala i izgradnja, posljednji dio je, naravno, kupuju materijal, potrošni materijal i pokretanje izgradnje svog plana, donoseći svoju kupaonicu kabinet planira stvarnost. Osim ako ste vješt stolar, preporučuje se da ste predati plan za obradu drveta izvođača, koji će donijeti svoje planove pretvoriti u stvarnost!
Nadam se da ove jednostavne i jasne savjete o projektiranju planova kupaonski ormarić su korisne. Planiranje takav projekt na vlastite i projektiranje planovima unaprijed ostavlja vas bez razloga uzrujavati nakon toga o čemu se lijevo iz svog kabineta gotovih planova. Najbolji dio izrade planova kupaonski ormarić ili druge takve home poboljšanje i obnovu planova da ćete dobiti upravo ono što ste tražili!

No comments:

Post a Comment