Sunday 30 October 2011

Spavaća soba Design Ideje za uređenje spavaće sobe

Spavaća soba kao pribježište -, Spavaća soba kao zasebna područja, zamišljen kao mirno utočište od stresova života, je relativno moderan pojam. U stara vremena - čak i sada u ekonomski unatrag dijelovima svijeta - nema odvojeni prostor za spavanje. Život je proživio, da tako kažem, u jednom kupeu. Sada kada je većina ljudi compartmentalized svoje domove, dolazimo do pitanja uređenja spavaće sobe.
Prije nego što počnete, uzmite u obzir svoje zahtjeve. Osim prostora za spavanje, vi svibanj želite prostor za sjedenje ili čitanja, za pisanje i rad, instalirati, aparatom za kavu i mali hladnjak za kada osjećam kao prigristi, Za podrezivanje i odijevanje, a možda i pridruľene kupaonica. I, naravno, morat ćete dovoljno prostora za sve vaše stvari. Također morate imati odgovarajuće osvjetljenje i dobru ventilaciju kako bi se omogućilo dovoljno svježeg zraka cirkuliraju u vašoj spavaćoj sobi.
Jednom kada znate Vašim zahtjevima, onda možete odlučiti što namještaj i pribor koji želite i planirati kako ćete najbolje iskoristiti dostupnu spavaća soba prostor.
Namještaj za spavaću sobu -; zadržati proporcije vaše spavaće sobe na umu pri odabiru namještaja. Namještaj ne bi trebao biti prevelik ili premalen za sobu. Idealno bi bilo, napraviti skala crtež vašoj spavaćoj sobi i smanjenom cutouts namještaja koji želite, i vidjeti kako je sve uklapa u. Da bi se izbjegla gužva na zaslonu, odaberite samo namještaja ne možete učiniti bez - krevet, noćni stol, jedan lak fotelju, jedan otoman, jedan taština stol, ili pisaći stol, na primjer - i, gdje god je moguće, izabrati namještaj koji se može staviti na višenamjenske koristi, te će pružiti dovoljno prostora za pohranu. Nabavite odgovarajući namještaj ili dijelove koji nadopunjuju jedan drugog te u stilu, boje i teksture.
Prilikom odabira krevet, uzeti u obzir krevet koji je zanimljiv za pogledati, udoban za spavanje i jedan dobar fit za opću temu svoju sobu. Ako imate prostora i nagib, možete ići na starinski stil-četiri-poster ili širokim bračnim krevetom. Nedostatak prostora može ograničiti vaš izbor u uži krevet ili kauč sklopivi-cum-krevet. Dobivanje krevet možete pohraniti krevet odjeću ili krevet s ugrađenim policama u uzglavljem može pomoći ako imate problema prostora. Također možete koristiti komoda na mjestu rada Noćni tablice.
Umjesto ormari, ići za koji štedi prostor, izgrađen-in ormari. Stavljanjem u prozor sjedala je još jedan način čime se oslobađa prostor u spavaćoj sobi. Imate mjesto za sjedenje, a vi možete koristiti dio ispod prozora sjedala za pohranu.
Tkanine za spavaću sobu -, koristite kvalitetan pamuka ili lana posteljina. Izbjegavajte uporabu sintetičke tkanine u svom krevetu. Idi na pliš i šareni jastuci i udoban krevet-pokriva. Izmiješati i odgovarati i koordinirati pokrivači, jastuci i zavjese s ukupnom dekor.
Izaberite iz raznih tkanina za zavjese. Use obična svila ili transparentni providan da neka u suncu, deblji tkanina zavjesa koji drže svjetla out ili kombinaciju oboje. , Ili otići za rolete.
Instalacija soft pliš ili prirodnih vlakana Tepih na podu. Možete tapecirati zidova sa teksturom tkanina ili zidnih tapeta.
Boje za vašu spavaću sobu -; Koristite prigušeno svjetlo i boja prilikom slikanja vašoj spavaćoj sobi zidova za stvaranje umirujuće, miran atmosferi. Pale zelje, blues, kreme i razne pastelnim tonovima idealni su za spavaću sobu. Normalno da je poželjno da ne ide za bold živih boja u spavaćoj sobi, ali ako nađete one umirujući, ne dopustite da ništa zaustaviti.
Ako ste umorni od vlasništvo običan bijeli strop, pokušajte s primjenom raznih privlačnih efekte s slikarske tehnike kao što su brisanje, ribanje and promašaj slikarstvo. Možete obojiti strop s svjetliju nijansu zida-boje, što može pomoći uravnotežiti prostor ako imate vrlo visoki strop. Možete dodati arhitektonskih elemenata poput krune letvice ili greda. Papering stropa je još jedan način da izgleda zanimljivo.
Rasvjeta za spavaće sobe -; Prije svega, pokušati napraviti optimalno korištenje prirodnih rasvjete. Planirajte svoj umjetno osvjetljenje s pažnjom. Umjesto da samo par nadzemnih svjetla, instalirati slojevita rasvjeta u vašoj spavaćoj sobi. Za najbolje rezultate, osvijetliti cijelu sobu s centralnim stropu ambijentalno osvjetljenje. Provide fokusiran svjetla za čitanje i primjenu make-up i pretraživanje unutar ormara tako da instalirate svjetlo zadatak rasvjete na vašem stolu ispraznost, radni stol i unutar ormara. Dodaj naglasak rasvjeta za dodavanje dramatičan dodir za umjetničko djelo, ili izlog dragocjen objekata. Regulator jačine tako da možete prilagoditi intenzitet svjetla. Ako želite, možete dodati dotakne kao ormar svjetlo koje se automatski uključuje na otvaranju vrata.
Da bude miran -; Ako želite stvarno miran oazu za spavaću sobu, izostaviti televizije, računala i opremu za vježbanje. Staviti neke dobre umjetničko djelo, police za knjige i držati zdjele realne cvijeća.

No comments:

Post a Comment