Friday 21 October 2011

Kućanski Savjeti i savjeti

Kao što je rekao ide - dom je gdje je srce. Evo nekoliko savjeta nifty domaćinstva da ćete pronaći korisne, ili samo zanimljive, koje možete pohraniti daleko u comp, ili se ispisati i staviti ga negdje u vašoj kuhinji ili neki drugi kutak u kući, da pogleda na kad god vam je potreban savjet kako popraviti glitch oko kuće.
Koristite gumene bendova za svoje jaja, ne jaja imaju naviku rolling off counter i splotching na podu? Pa, samo koristiti debeli bend gume na gnijezdo ih na šalter.
Lješnjak piling Made Easy, možete napraviti lješnjak piling manji posao ih tostiranja u pećnici, grijana na 350 stupnjeva, za 10 minuta ili tako. Zatim, nakon što im hlađenje, stavite ih u mrežaste vrećice, vrste kupnje naranče ili luk i. Zatim, osiguranja torbu, samo trljati matice sa svojim rukama, pazeći da to učiniti preko smeće, ili ćete završiti s nered ćete morati čist.
Make kocke leda u A moment, a ako su iznenadni gosti dolaze, a vi sami pronaći bez kocke leda, ovdje je pravi nifty stvar koju možete učiniti. Samo ispunite posudu za led s toplom vodom, a ne hladno, i dobit ćete svoj led u tren.
Zaglavi odlijepiti fotografije; Jesu li to fotografije s krstarenja u inozemstvu te je napravio nekoliko godina leđa zaglavi zajedno? Pa, ne pokušavajte ih trgnuti, osim, samo ćete otrgnuti površine. Koristite ih sušilo za kosu topline za par sekundi ili tako i oni će dobiti odlijepio lijepo i jednostavno.
Jesu li vaši Jaja još uvijek svježe?, Da otkrijete da se, sve što trebate učiniti je da ih uroniti u zdjelu slanih, hladiti vodom. Ako jaja uspon na površinu, nisu svježe, ako se sudoper, ići naprijed te ih vrag gore.
Izraditi Tvoj veggies trajati duže, Ako želite da povrće i voće u crisper ladici u hladnjak na zadnji duže, sve što trebate učiniti je koristiti papirnate ručnike na liniji ladicu. Apsorbira vlagu.
Je li vaš Brown Sugar dobivši Rock Hard?, To se događa na sve nas ponekad, slučajno ostavljajući otvorite vrećicu smeđeg šećera, samo da ga pronaći pretvorio u smeđi komad stijene. Da ga omekšati opet, samo stavi kriška kruh u njega.
Brži načini da dozrijevaju plodovi, Ako želite da dozrijevaju plodovi kao što su banana, avokado i rajčica, samo ih stavite u smeđu papirnatu vrećicu uz jabuke za dva ili tri dana. Zrenja je proces ubrzala je dušika koji je dao isključiti jabuke.
Nemojte bacati starog kruha, dobio okrugao ostatak kruha? Nemojte ga baciti. Umjesto toga, ona pohraniti u zamrzivač. Možete koristiti kasnije u juhe ili druge recepte koje treba breading. To je dobra ideja da ga narezati pred pohranu tako da možete uzeti samo iznos koji trebate, bez potrebe da odmrznuti cijeli kruh.
Za juicier limun, izvući najviše sokom od limuna vaše svježe, samo ih roll na kuhinju counter rukom prije nego što ih stisnuti. Možete također stavite tanjura u limun i uviti ga dok cijeđenje.
Češnjak Piling Made Easy, ne postoji ništa poput svježeg češnjaka kako bi se poboljšala aroma hrane. dokle god ste se prvi put može oguliti, naravno. Just ZAP češnja češnjaka u mikrovalnu na petnaest sekundi - koža će se samo slide off.
Jaja Piling Made Easy, Ako vas mrze jesti one odlučan bita eggshells, samo staviti mali iglu u do jaja prije nego vas hard-kuhati ih. Također, kako bi se spriječilo školjke od pucanja kada ih vrenja, dodajte soli u vodu.
Je li vaš kolač od bjelanaca Gone Soft na vas?, Pa svi što trebate učiniti je staviti ga desno natrag u pećnicu, na laganoj vatri, i ona će izići lijepo i hrskav.
Imajući preostao Ice Cream svježe, ako imate sladoled preostao, prije zatvaranja spremnika, pritisnite prozirnom folijom čvrsto na sladoled. To ne dopustiti zrak dođe u dodir sa sladoledom, što je ono što uzrokuje led kristala i gumming.
Ups. Previše soli u juhu?, Yeah, to se događa toliko puta, zaboravljajući da ste već stavili sol u juhi ili gulaš, stavljajući u dodatnom crtica, i koji je završio s neukusan jelo koje je previše slano. Pa, ne uzrujavati se. Jednostavno dodajte u sirovom, oguljenog krumpira izrezati na polovice, i ona će upiti svu dodatnu sol gore.

No comments:

Post a Comment