Sunday 16 October 2011

Chrysanthemum Tattoo

Chrysanthemum je jedan od najčešće uzgaja cvijeće u svijetu. Popularnost ove cvijeće dosegla takvu visinu da krizantema sada su otišli postati nesporni Kraljica Fall Flowers. To je uzeti stoljeća oprezni uzgoja od vrtlara i cvijet ljubitelje da se sa širokim rasponom cvjetnim bojama, oblicima i veličinama. Ovih dana krizantema cvjetovi su dostupni u različitim nijansama ružičaste, crvene, ljubičasta, žuta, narančasta, bronce i bijelog. Riječ dolazi od grčkog krizantema, gdje to znači zlatni cvijet. U Japanu, krizantema je is smatrati 'solarni cvijet'. Kao Zapravo, Japanski carska obitelj ga je usvojila kao svoj amblem i pečat japanskog cara sebe. To je bio prikazan u različitim kulturama kao simbol savršenstva. Zbog nekoliko značenja u prilogu ovog cvijeta, krizantema imaju tetovaže stekao popularnost među tetovaža aficionados. U ovom članku, mi ćemo čitati o tim prekrasnim cvijet tetovaže.
Chrysanthemum Flower Tattoo značenja
For Konfucije, krizantema je objekt meditacije. Sa druge strane, u Japanu, proces otvaranje latice od krizantema je rekao da se odraz savršenstva. Vedrine je atribut u prilogu ovu lijepu jesen cvijet. Dakle, to sigurno čini odličan izbor će se koristiti za sretan prigode poput vjenčanja i rođendane. Međutim, tu je ironija tamo. U europskim državama poput Belgije i Austrije, krizantema cvijeće su, rekao je da označi smrti i koriste se na pogrebu. U Italiji, krizantema se kaže da su odgovarajući na pogrebima, možda zato što su povezani s besmrtnost. Kliknite da biste pročitati na japanskom tetovaža umjetnosti.
Postoje mnogi emocije priključen na krizantema cvijet. To se može koristiti da znaci nade, radosti, odanost i dug život. Partneri često je odlučio dati krizantema cvijeće svojim najdražima, da biste označili da njihova ljubav je čista i da oni će uvijek ostati vjeran svojim partnerom. Univerzalno crvena boja je povezana s ljubavlju. Crveni krizantema je savršen način za reći željeni jednom o ljubavi. Žuta krizantema, as druge strane, simbolizira slighted ljubav. Klikni za čitanje na krizantema cvijet značenje.
Chrysanthemum Tattoo Designs
Japanski krizantema tetovaže su velika djela nastala kao back komada, tijela odijela ili rukav tetovaže. Ako se prepoznajete u jesen i cvijet cvjeta, onda možete odlučiti da se krizantema tetovažu napravio. Ako vjerujete u razmišljanju, onda je to dizajn za vas, kao što također simbolizira povlačenje i povlačenja. Također se može koristiti za slikati Happy-Go-Lucky slike. Postoji nekoliko boja u kojem se mogu dobiti krizantema tetovaža napravio. Crvena i bijela krizantema često su izabrani da bi se otkrilo trenutno emocionalno stanje. Crveni krizantema znači ljubav je u zraku. S druge strane, bijela krizantema će odražavati da ljubav je istina i pobožni. Također možete se odlučiti da ga kombinirati s nekim drugim tetovaža dizajne. Neki ljudi također koriste kao punila za druge tattoo dizajna, kada su pomoću veće platno da biste dobili tetovaža.
Velike tetovaže krizantema često su izrađene na leđima ili na lopatice. Oni također mogu biti na ramenima. Gornja ruka je još jedan dio tijela koji mogu biti ukrašena krizantema tetovaže. To također čini za veliku tetovažu za ukrašavanje stopala ili gležanj. Čitajte na japanskom tetovaža dizajne.
Za više informacija, pročitajte na, rukav tetovaže, bek tetovaže, gležanj Tetovaže, kada ste odlučili da se krizantema tetovaža, provjerite imate pravo sliku cvijeta. Since uklanjanje tetovaža je bolan postupak, uzimajući privremena tetovaža je odlična ideja u početku. Nakon što ste sigurni o dizajnu, možete dobiti stalni tetovaža napravio.

No comments:

Post a Comment