Friday 14 October 2011

Vino aerators: rade

Prozračivanje je proces u kojem se zrak ispušta se da cirkulira kroz mješoviti tvar ili tekućina kako bi se očiste to je okus i dati ga čistim i otopljenog tekstura. Prozračivanje je vrlo važno za vina su fermentirane i pohranjeni za dugo vremena, kao i oni kažu da je okus samo dobiva bolje s dobi. Ali, uz ovu skladištenja ili fermentacija razdoblje u vinskim podrumima vina ne dobiti bilo koji zrak cirkulira kroz to što može dati vrlo koncentrirani i gorak okus. To je točno gdje je vino aerators ulazi u sliku. Ranije je načine da provjetriti vino bili su kao jednostavan kao da ga sipati u čašu i lagano umiješajte ga oko, pustiti da malo zraka prolazi kroz tekućinu. No, kada su ljudi shvatili da to ne mijenja puno na gorak okus, vino aerators nastao. Saznajte više o vinu aerators, rade i kako oni rade u sljedećem članku. Više o vinu pribor.
Što je vino aerator?
Postoji nekoliko načina kojima vina mogu se gazirane i svi ti instrumenti rade s raznim načelima. Neki se mogu u obliku kaskada, kukova ili veslo kotačima u kojem je zrak je prošao kroz tekućine i efikasno cirkulira kroz to filtriranje neželjene mirise i ukuse. Drugih sredstava optjecaja su Venturi cijevi, aeracija turbine i za komprimirani zrak metoda kao difuzori (i fino mjehur i gruba mjehurić) biti uklonjen. These vino aerators su općenito kukova ili lijevaka koji su maleni difuzija jedinicu u centru i uski otvor na dnu neka gazirano vino protoka u staklo.
Kako Vino aerators Work?
Kao što je spomenuto, vino aerators imaju jednostavnu strategiju rada. Proces aeracije Također je pozvao kao pretakanje svoje vino, jer je cijeli postupak stavljanja vina kroz vinske gaziranje lijevak je da se neka dođe u dodir s kisikom kao da su ga disati. Kada se vino dishe, a dolazi živ sa kisikom, okus automatski mijenja za dobro i daje joj mirisne arome. Sve se je aerator difundira fino mjehurića i grube mjehurića kroz demižon i filtera u staklo zadržao na otvorenju njegove donjem kraju. This difuzijski proces, ne samo daje impresivno okusa, ali mijenja boju na bogate i jasne bijele ili crvene. Nadam se da svoj koncept vina aerators, rade je očišćeno jer je vrlo jednostavan proces.
Kako koristiti aeratorom vina?
Ako želite biti sigurni, učinite vino aerators posao, najbolji način da saznate je da ih koristiti. To je također vrlo jednostavan proces. Prije svega, otvoriti bocu crvenog vina s vadičep i postaviti naočale za svoje goste. Držite vina aerator na vrhu čaše za vino 'usta i pobrinite se da ne pokriju rupe na stranama aerator kao da neće pustiti aerator rad. Ulijte vino u vrhu aerator i pustiti da lagano teče u čaše za vino kroz širenje jedinicu i otpustite vina. Služe ti čaše za vino svojim gostima i neka ih imaju tastiest vina su ikada imali! Dakle, vina aerators, rade i kako im koristiti, svi ovi koncepti su povezani s jednim osnovnim činjenica difuzije!
Uz ove osnovne korake za vino aerators, rade, ja sam siguran da će ih koristiti sljedeći put ste imati vino za svaku prigodu. To će vam donijeti dosta komplimente na vina bez obzira na marke.

No comments:

Post a Comment