Friday 28 October 2011

Angel Truba Plant

Angel truba biljka je tropska grm koji voli sunčati u suncu i cool noći. Ona je porijeklom iz Južne Amerike i jedan može učiniti dobro kontejner vrta. Anđeo trubu cvijeće su velike i dolaze u šarene sorti. Oni su tanke, velike i meke lišće i vrsta polu-evergreen. Možete pročitati više o cvjetnica.
Znanstvena klasifikacija Angel Truba biljnu
Kingdom: Plantae; (unranked): Angiosperms; (unranked): Eudicots; (unranked): Asterids; Reda: Solanales; Obitelj: Solanaceae; Genus: Brugmansia; Uobičajeni nazivi: Angel's Trublje
Kako rasti i skrbi za trublju Angel
Anđeo biljke truba može narasti do 25 metara u visinu. Kut trubu raste cvijeće oko 4 do 24 inča duljinu i izgledaju trube. Vrlo je lako rasti i njegu za njih. Pođimo u detalje o tome kako rastu i brigu za anđela trubu biljke.
Prvo, morate pronaći mjesto koje je zaštićeno od vjetra, dobiva puni sunca i tla je dobro isušen. Biljka treba biti posađeno u rano proljeće ili tijekom završnog mraz zime. Prije sadnje anđeo truba, razastru 2-10-6 NPK gnojivo na lokaciji. Trebali bi voda tlo velikodušno dopustiti hranjive tvari curenje u tlu.
Sada kopaju rupu koja je dva puta kao širok i jednaka u dubini kao korijen loptu postrojenja. Možete čak i propagirati kroz anđeo trube sjemenje. Sjeme se sije direktno u cvjetnjak oko ¼ duboko u tlo. Ili možete prenijeti biljka trublju anđeo u rupu kopali i to refill vrlo nježno u tlo. Voda ponovno dopustiti vlagu do korijena. Voda biljka dva puta tjedno, to je osnovan. Tada zalijevanje sjednicama treba svedena na jedne duboke zalijevanje jednom tjedno. A voda samo jednom na tjedan koji prolazi bez značajnijih oborina.
Morate dodati 6-10-4 NPK jednom godišnje u tlo prije razdoblja rasta u proljeće. Nakon primjene gnojiva, pričekajte oko nekoliko sati te ih vodi duboko. Morate orezati biljke anđeo trube kad postiže 'Y' oblik. Morate orezati sve stare i sušenja grana na oko 4 inča u duljinu. To će ohrabriti rast anđeo trube cvijeća i nove podružnice.
Trebali bi donijeti biljka unutra zimi, ako živite u zonama 1 - 8. Biljka treba smjestiti u jug ili istočno okrenut prozor prije kapi noćna temperatura do 40 stupnjeva F. U slučaju zona 9 i 10, biljke treba poduzeti njegu kao višegodišnja biljka.
Angel Truba - visoko toksični bilja
Iako, anđeo truba biljka je lako brinuti se za i izgleda stvarno lijepo, svi dijelovi biljke su vrlo otrovne. This grm spada u velebilje obitelji koja uključuje rajčice, krumpir i petunias. Trebali biste izbjegavati raste anđeo trubu u svom vrtu, ako imate djecu i kućne ljubimce. Prije dodirnete biljka za vrtlarstvo svrhe ili drugačije, pobrinite ste nosio lateksa ili gumene rukavice. Biljka anđeo truba je korištena kao halucinogena droga, koji je izazvao mnoge smrti. Možete pročitati više o poisionous cvijeće i svijetu najviše otrovne biljaka.
To je neke informacijama vezanim kako rasti i skrb za anđeo trubu biljke. Tvornica truba anđela će atraktivan izgled u svoj vrt i bit mesmerize štovatelji sa svojim prekrasnim mirisom. Nadam se da ovaj članak je koristan dovoljno za sve one koji pokušavaju rasti cvijet anđeo trubu.

No comments:

Post a Comment