Sunday 23 October 2011

Poinsettia Flower

Poinsettia su popularne u saksiji biljaka koje su najviše tražili nakon što je tijekom blagdana. Euphorbia pulcherrima ili Poinsettia imaju svijetle crveno obojene pigmentirane listovi koji su obliku zvijezde. Njihova boja i oblik je ono što ih čini toliko popularan u vrijeme Božića.
Klasifikacija Poinsettia
Britanija: Plantae, Odjel: Magnoliophyta, Klasa: Magnoliopsida, Red: Malpighiales, Obitelj: Euphorbiaceae; Genus: Euphorbia; Vrsta: pulcherrima
Poinsettias Cvjetni dijelovi
Poinsettia cvijet dijelovi su zapravo gornje lišće biljke. These hrpa lišća su poznati kao bracts. Poinsettia cvijeće su male, žute ili zelene u boji. Poinsettia cvijet dijelovi su skrivena u centru lista bracts.
Povijest Poinsettia Cvjetni
Povijest Poinsettia cvijet je vrlo zanimljiv za čitanje o tome. Poinsettia cvijeće nastao u Meksiku gdje je rasla kao grm koji može doseći visinu od oko 10 metara. Asteci od 14 to 16 stoljeća koristi Poinsettia biljke za kontrolu groznica. Oni su mislili na to kao agent pročišćavanje. Oni su čak napravili ljubičasto obojena boja iz bracts koji je promijenio boju iz zelene u crvenu.
Ubrzo nakon osvajanja španjolskog, Poinsettia cvijeće su korišteni u Maloj procesije franjevačkog svećenika. Ime Poinsettia cvijeća je povezan s mnogim legendama. Kaže se da kada je loše meksičke djevojka i njezin brat donijeli poinsettia cvijeća kao dar za dijete Isusa. Dakle, to je bila Ime cvijet svetoj noći. Neki kazu, loša dijete molio Krista dijete dar i biljka rastao do njegovih nogu na oltaru. Poinsettia Cvjetovi su je također rekao da simbolizira Star of Bethlehem. To je zbog svojim crvenim lišće koji simboliziraju krv Krista i bijele lišće Njegove čistoću.
Naziv poinsettia naći svoje porijeklo u čast bivšeg prvog veleposlanika u Meksiko, Joel Roberts Poinsett. On je bio doista impresioniran Poinsettia cvijeće da on donio je natrag u Južnoj Karolini. Uskoro, u 1828 on je počeo da ih njegovati u njegov staklenik. Danas, Poinsettia cvijeće više od 250 bruto milijuna dolara u prodaji tijekom Božića.
Poinsettia Care Flower
Morate biljka Poinsettia cvijet u lonac s dobrim drenaža rupa na dnu. Trebali bi to biljka u kvalitetan potting tla. Trebali bi voda biljka do viška vode ne radi kroz drenažne rupe. Pričekajte nekoliko minuta viška vode isušiti, a zatim izvatkom prikupljenih voda iz ladice. Možete pročitati više o kontejnera vrtu.
Trebali bi dodati još vode nakon provjere za nezanimljivost. To znači trebate dodir tla prstima. Ako se osjeća suha, dodajte više vode, a ukloniti višak vode. Tijekom poinsettia cvijet skrbi, ne zaboravite na vodu samo kada je tlo suho. Također izbjegavajte dodirivanje ostavlja više nego što je potrebno kako bi se izbjegle štete.
Poinsettia lončanice treba držati u prostoru u objektu koji prima obilje sunca. Postrojenje trebala dobiti najmanje 6 sati svjetla svaki dan i temperatura u prostoriji mora biti o 65-70 ° F. Ako je soba topla zimi, a zatim biste trebali ostaviti biljka u zgodnih sobi vaše kuće. The bracts Poinsettia će biti jarko crvene krajem ožujka i travnja. Kada Poinsettia biljke nije u cvatu, da ne bi trebalo zaboraviti da ga pognojiti s houseplant gnojivo.
Da bi Vaš Poinsettia cvijeće u cvatu u vrijeme Božića, morate manipulirati biljka svjetla raspored. Morate stimulirati kratko početkom zimskog dana početkom listopada. Te bi trebao premjestiti elektranu u tamnim dijelovima kuće predvečer je oko 5 sati i jutra u 8:00. Trebali bi držati događaj ovaj do zahvalnosti i dodavanje gnojiva za biljke do cvijeta okolo Božić. Pročitajte više o Poinsettia skrbi.
Poinsettia cvjetnih aranžmana
Postoje mnogo Poinsettia cvjetnih aranžmana koji možete probati i ukrasite vaš dom. Možete staviti ih u različite vaze, pa čak ih organizirati u velikim kontejnerima. Dopustite mi da vam pokazati par poinsettia cvjetnih aranžmana. Možete pročitati više o cvjetnih aranžmana.
Ukoliko želite dogovoriti poinsettia cvijeće u vaze, trebate rezati grozdovima stabljika s dovoljno dugo. Trebali bi dodati malo boje klikeri u dnu vaza i mjesto stabljika Poinsettia. The klikeri će dodati uprskati boje na poinsettia cvjetnih aranžmana.
, Ili možete postaviti cvjetnu stiropora na dnu spremnika. Broj svilene Poinsettia cvijeće može varirati 2 - 6, ovisno o kutiji veličine. Uređenje Poinsettia cvijeće trebao biti izrađen prema Vašem izboru koji izgleda privlačan i ugodan za oči. Možete probati stavljajući jači stabala u centru i kraće one oko njih.
Možete pročitati više o:; cvjetnica; Indoor Vrtlarstvo; To je neke informacijama vezanim poinsettia cvijet njegu i poinsettia cvjetnih aranžmana. Mnogi ljudi pitati pitanje, "su poinsettias otrovne '. Poinsettias nisu otrovne biljke i možete pročitati sve o tome u članku, je Poinsettia otrovan. Nadam ovaj članak na Poinsettia cvijeće vam je pružiti dovoljno informacija vezanih uz ovaj Božić biljka.

No comments:

Post a Comment