Saturday 22 October 2011

Kako ne pada In Love: Prijedlozi za Single muško

Ljubav je jedan od najčišće emocija u svijetu. Nepotrebno je reći, samu ideju zaljubljenosti čini osobu učiniti ono što im nikada nije mislio da bih to i ne ono što su uvijek radili. Jednostavno rečeno, zaljubljenosti je jedan od najboljih stvari koje može dogoditi na jedinstvenu muški - uvjetom oni nisu počinili nikome i njihov predlozeni dama ljubav već nije počinio nekome. Evo nekoliko savjeta - iako vrlo teško pratiti - kako bi se osiguralo da jedan male ne postane provalnik.
Cupid štrajk može nigdje, bilo u susjedstvu, koledž, mjesto jedan radi, svi su jednostavno battlegrounds za većinu nestašan anđeo oko doći do posla. No, različitim društvenim i kulturnim normama spriječi ljude od izražavanja svoje prave osjećaje. Neke koraci jedan možete poduzeti kako spriječiti bilo romantični odnosa su:
U gužvi Nalazi Snaga: Ljubav je dvosmjerna ulici, sa osobom koja pada za nekoga, ili netko pada za navedene osobe. Dakle, ako ste uzimajući vibre bilo nepotreban romantične osjećaje, nestaju u okolicu. Izbjegavajte susret osoba sama. Pobrinite da imate barem jedan ili više Vaših kolega ili prijateljima oko kada on ili ona okreće gore.
Izbjegavajte Eye Kontakt: Pokušajte ne gledati na osobu izravno. To će samo kompliciraju stvari. Ukoliko ste pali za osobe, bit će vam ništa drugo nego jedan Oscar - pobjednički actor ako možete sakriti rumenilo na vašem obrazu i maglovit pogled u oči kada se daje da dimpled osmijeh ili palicama osvoji trepavicama svojim, ili ne poduzima ništa da prvi je napravio svoje srce ići 'uhmm'. Ako ona je pao za vas, dajući joj oka kontaktirati će samo pomoći u povećanju joj nadi netko zapravo otvaranja vrata kada ona dolazi kucaju na vašeg srca's vrata.
Govore o Narode: Jedan od glavnih razloga za jednu male pokušavajući ne pasti u ljubavi je djevojka u pitanju, već počinili ili braku. Ako ste pao za djevojku, razgovarati s njom o njezinoj obitelji ili muža. To će samo osigurati da uvijek držati joj oženio statusa u umu, ili otac koji je jednostavno protiv tebe za neki razlog ili druge. Ako djevojka je pao za vas, razgovarati s njom o svojoj obitelj i muž će da joj uzeti stvari u pravu perspektivu. Pokušaj da se zapravo hvale muža i obitelji, čini djevojka misliti kako je točno velik život ona je vodeći upravo sada, i zašto ona ne bi ga ostaviti za ništa na ovom svijetu.
Zatvori Down, dovijeka! Dolaze što mogu, ne, nikada, zabrinjavajte se s njom privatnog i porodičnog života. Da budem precizniji, progledati kroz prste na crnom oku da ona sa sobom nosi sama u uredu, ili koledž. Mnogi vrsta suprotnog spola su u potrazi za pomoć i snagu za vrijeme tih loša vremena u braku ili vezu. Govoreći iz iskustva, nećete moći živjeti s činjenicom da ste je dobio djevojku dok je ona bila na skok '.
Dok su ove su važni sugestije za ne pada u ljubavi s osobom, jedna od prvih stvari koje biste trebali učiniti osobno je naučiti živjeti bez djevojka u pitanje. Postoje bezbroj načina da to učinite, kao što je uzimanje gore novi hobi, druženje više s ljudima ste već druženje s, i tako i tako dalje.

No comments:

Post a Comment