Monday 17 October 2011

Garaža Kabinet planovi

Garaža je prostor parkiralište, vaše osobne radionica, i također popularna prostor for silicon up dolina početi! Organizirane garažni prostor sa svim vaš automobil alati za popravak, kao i druge radionice alate u mjestu čini život lakšim! Jedan od načina na koji ova organizacija se može postići kroz projektiranje garaža kabineta planova kojima se postiže cilj poslovične 'A mjesta za sve i sve na svoje mjesto'.
Ako ste osoba koja rukuje i popravaka automobila probleme i dom održavanja probleme na vlastite, morate znati različite vrste alata, u različitim veličinama kao i potrošni materijal, koje treba koristiti. Postoje stvari kao što su čavli, ključeva i drugih alata koji su stvarno teško pronaći ako nisu uvršteni i pohranjuju u organizirani način. Radni prostor kao garaža mora imati ormare i police koje vam mogu pomoći pohraniti svoje alate i pomagala na organiziran način. Da biste stvorili taj ideal ili savršeno organiziranog reda, morate se dizajn garaži zgrade vlade planove uzimajući sve vaše zahtjeve u obzir. Sam podijeliti nekoliko savjeta o tome kako dizajn planova garaža kabinet koji su po mjeri vašim zahtjevima.
Prije odlaska za drva radni posao poput garaža kabinet zgrada, postoji znatnu količinu pripreme uključeni. Morate imati osnovno znanje za obradu drveta i te bi trebao biti u mogućnosti da vidio šperploča dijelova potrebnih dimenzija i moći ih noktiju zajedno. To je woodworking vještine u orah ljuske za vas. Pročitajte mašina za obradu drveta priručnika biste dobili ideju o izboru drva, cestarine i druge potrebne dizajn razmatranja.
Mnogi ne-it-yourself drveta entuzijasti dijele garaža kabinet planova i druge dizajne na svoje blogove. Znači, možete ih naći i Google. Ovdje se neke osnovne savjete o projektiranju planova garaža kabinet. Mnogi poslovnice hardver također prodati to učiniti sami setove with šperploča garaža kabinet planira zajedno s uputama o tome kako ih graditi. Oni uštedjeti gnjavažu izrade nacrti i prikupljanje sirovina. Međutim, ako vam je potrebna prilagođeni izgrađen garaža vlade, onda je najbolji način da ide o tome, zgrada sami ili predaje posao na dobar stolar.
Savjeti za projektiranje Garaža Kabinet Planovi
Većina garažu ormari su u osnovi kutije sa police kao što su oni najviše jednostavan i ekonomičan dizajn. Možete compartmentalize okvira dodavanjem dasaka između horizontalno i vertikalno. Može da ima nokat kuke na ruku svoje alate po veličini. Ovdje su ono što trebate učiniti, kako da imaju prilagođeni izgrađen plan garažu ormar.
Razmislite o zahtjevima; Jedna stvar koja će vam dati jasnu ideju o vrsti garaža kabineta plana morate dizajn Vašim zahtjevima. Ako trebate pohraniti veliku količinu robe i drugih stvari, zajedno s alatima, onda vam je potrebna velika kabinet. Međutim, ti se ne veliki na spremanje alata i samo trebate ogorčena potrošni materijal, jedan manji će učiniti.
Mjerenje razmatranja & Grubo Crtanje, Ako planirate popraviti kabineta u zid ili čak jednostavno postaviti na podu, morate točno mjerenja koja možete samo pabirčiti nakon grubi nacrt vašeg plana. Okvir strukture je jedan od najjednostavnijih dizajna, sa što više polica kao što želite. Draw crtanje i pisati točno dužinu i širinu mjerenjima. Vidi o tome da one mjerenja su u skladu s prostorom u kojem se planu im mjesto.
Materijali će se koristiti, a zatim odlučiti o vrsti drveta koji će biti pravo za posao. Potrebno je biti čvrst šperploča s odgovarajućim debljine. Napravite popis ukupnog područja ili broj dasaka i šperploča njihove dimenzije. To će biti korisno kada posjetite željezarija i nećete otpada novac na kupovinu više od potrebnog drveta.
Montirajte pravi alat; Sljedeći korak jest prikupiti sve alate kao što su hacksaws, koju će zahtijevati za posao uz potrepštine poput čavala. Okupite sve i držati ga spremni prije nego što zapravo početi posao.
Pročitajte više na:; garaža za pohranu planova; garaža za pohranu ideje; Garaža skladištenje kabineta planova; Kako izgraditi Garaža Police, Nada dizajn razmatranja za garažna kabinet planira da sam ovdje dijele se pronašao korisne. Želim Vam sve najbolje za vaš woodworking projekt!

No comments:

Post a Comment