Thursday 27 October 2011

Prirodne kose Conditioner

Uređaj je dio procesa njegu kose jer pomaže u održavanju kosu mekom i svilenkastom. Postoje razne kose kondicioniranje proizvodi dostupni na tržištu koja caters to svaku vrstu kose. Drugim riječima, osobe s suhu kosu, masnu kosu, kao i normalnu kosu može pronaći uređaj koji radi za dobro svoje kose. Međutim, Problem je da kosa uređaji su vrlo skupi i štoviše, većina njih su izrađeni od kemikalija. Stoga, kada se osoba se tim uređaja redovito, dlaka može dobiti oštećena nakon duže upotrebe. Jednostavan alternativu bi to bilo da se prebacite na prirodne kose uređaja. Ima niz prednosti usvajanja, naravno, je napravio hair uređaja. Jedan od njih je da oni ne sadrže kemikalije i može biti lako kod kuće uz pomoc redovnih proizvoda za domaćinstvo. Također će vam uštedjeti mnogo novca, a izradu vlastite uređaj. Stoga, ako ste zainteresirani za znajući o tome kako napraviti prirodni uređaj kod kuće, ovdje su neke recepte koji će vam pomoći u tome.
Prirodne kose Conditioner Recepti
Postoji nekoliko prirodnih uređaj recepte koje mogu biti izrađene u zemlji. Ipak, želite li znati što među njima je najbolji prirodne kose uređaj, jedini način da bi se pokušati ih jednog po jednog. Pa ipak, jedna stvar koja može biti zajamčena o tim uređaji su da oni ne bi uzrokovati nikakve nuspojave. Ako imate alergija u smjeru neki od prirodne kose uređaj sastojke, bilo bi najbolje za vas da ne koristite ga i pokušati nešto drugo. Uz ovu napomenu, neka nas pogledajte na recepte za izradu prirodne kose uređaja. Pročitajte više na domaćim hair omekšivač.
Prirodne kose regenerator Recipe # 01
Sastojci: 1 žumanjak, 1 žličica baby ulje / maslinovog ulja, 8 unci vode; Priprema
U malom zdjelu, uzmi žumanjak jajeta i tukao u srednjoj brzini dok ne postane površan. Dodaj baby ulje na tukli jaje žumance i miješati. Kada se to učini, sipati vodu u smjesu i uklopiti sve sastojke temeljito ih tukli zajedno. Nakon toga, nanesite ovu mješavinu jaje u kosu, počevši od glave do korijena. Masaža i dobro isprati nakon 4 - 5 minuta. Nemojte zaboraviti da opere kosu šamponom. Znati više o kose uređaja je napravio kod kuće.
Prirodne kose regenerator Recipe # 02
Sastojci; ½ šalice ili 4 unce pravi majoneze; Priprema
Majoneza je najbolja što omogućuje duboki uređaj na kosu. Međutim, prije nego što primijenite majoneze, pobrinite se da je to original, a ne onaj koji se koristi za preljev za salatu. Da biste koristili kao uređaj majoneza, prvi, navlažite kosu, a zatim primijeniti majoneze diljem kosu temeljito. Prekrijte kosu plastičnom kapicom, a zatim zamotajte ručnikom. Ostavite majoneze na kosu za 20 minuta tako da se dobiva vrijeme da prodrijeti u kosu u potpunosti. Nakon dvadeset minuta, isperite off majoneze s hladnom vodom, slijedi šampon. Pročitajte više o regenerator za oštećene kose.
Prirodne kose regenerator Recept # 03
Sastojci; 8 unci kokosovim mlijekom; 1 avokado, oguljene i pire; Priprema
U mikrovalna prijateljski zdjelu, uzeti mashed avokado i preliti kokosovim mlijekom nad njim. Stavite zdjelu u mikrovalnu i topline za 45 sekundi. Umiješajte sastojke u posudu sa žlicom i stavite u svoj prst na test topline. Ako ste u stanju dotaknuti smjesu, primijeniti ga na kosu temeljito. Pročitajte više na uređaj za suhoj kosi.
Prirodne kose regenerator Recipe # 04
Sastojci, 2 kašike kokosovog mlijeka, 2 žlice maslinovog ulja, 1 žličica kokosovo ulje, 2 žlice sezamovog ulja svjetlo, 2 žlice meda, 2 jaja, Priprema
Uzmi kokosovo mlijeko u srednjima miješanje zdjelu i dodati ostale sastojke poput maslinovog ulja, sezama ulje, kokosovo ulje, jaja i meda na njega. Beat dok sve sastojke su potpuno izmiješan. Nanesite smjesu na kosu temeljito i ostavite ga da sjedne za dvadeset minuta. Nakon što određeno vrijeme, isperite kosu, a zatim, šampon to. Pročitajte više na kosu regenerator za suhu dlaku.
Vruće ulje liječenje
Uz gore datih, najbolje prirodne kose regenerator je vruće ulje liječenje. To je uređaj koji je korišten od strane ljudi od dugo vremena. Prva stvar što trebate učiniti je da se vaše kose ulje u tavi i topline na vrlo laganoj vatri. Kada se to učini, primijenit će se vruće ulje na kosu i umasirajte nježno vršcima prstiju. Namočite ručnik u vruću vodu i omotajte nauljena kosa s njom. Neka ručnik ostati u kosu za 15 - 20 minuta, a zatim oprati kosu s običnim šamponom. Pročitajte više na vrućem ulju tretman kose.
Vi svibanj želite pročitati više na:; Najbolji regenerator za suhu kosu, regenerator za African American kose, njegu kose, Ovo su neke od prirodne kose uređaje koje jednostavno možete napraviti kod kuće. U početku, možete isprobati svaki od tih uređaja i kada ste pronašli jedan uređaj koji najbolje odgovara Vašim kose, možete učiniti to vaš permanent hair regenerator.

No comments:

Post a Comment