Saturday 29 October 2011

Primjena šminka - Kako se prijaviti šminka

Upravo ste vidjeli Jennifer Lopez Na naslovnici modnog magazina i samo ljubav njezin izgled. Sada želite kopirati isti izgled i dobiti isti rosan, užaren ten. Pa sada možete napraviti ovaj vrlo realna mogućnost za ovladavanje tehnikama u primjeni šminke.
Flawless ten, It's amazing how bez obzira koliko je dobra tvoja odjeća možda, to je vaša koža koja dobiva prvi primijetio. U stvari, netko je s pravom rekao da lijepu kožu ni ne treba nakit ga nadopuniti - svijetli i bez toga. Kad znate tajnama kako primijeniti šminka, možete istaknuti svoje najbolje osobine i preobraziti svoje lice u djelo.
Šminke oko očiju; Kažu Oči su prozor naše duše. Oči govore o nama, naša osobnost i naš prirode. Kroz tehnike u primjeni šminka za oči, što možete dati sebi dimljena, sparan, pogledajte ili anđeoski izgledaju, ili čak i sami pripremite se za stranku u večernjim satima! Evo nekoliko savjeta za šminku primijeniti tehnike za oči na najbolji način:
1. Izbor boja: Kakve boje koje ste izabrali za oči odredit će cijeli izgled. Obnažen boje kao bež, krem, meke smeđe su veliki za ured i danju nositi dok se boje poput zlatne, srebrne i brončane su više avanturističkog i ide dobro za jednu noć u gradu. Ako želite dodati dodir misterija, pokušati ide za dimi izgled opredjeljuju za boje poput crne i tamnije nijanse smeđe.
2. Kako primijeniti šminka: Prvo, trebate primijeniti misliti sloj temelja u odnosu na kapke. Nakon toga je potrebno primijeniti malo korektor ispod očiju kamuflažu fine linije i bore. Tada primijeniti kaput od sjenilom prekidačem - počevši od trepavica do obrva. Ovo će osigurati oka šminka boravke duže. Uzmite tri nijanse iste boje. Prvo odabrati medij u boji i to primjenjivati ​​od Vašeg trepavica do nabor.
Tada koristite eyeliner (tamniju nijansu istog boje) da bi liniju just uz svoje trepavice. Koristite najtamnije nijansu boje da ide preko ove linije eyeliner. Tada pripremni dio iznad oka nabor s najlakši nijansu boje. Za prostor ispod obrve koristite treperave nijansu iste boje. Završiti šminka zahtjev miješanje boja na kapku temeljito da se izbjegne bilo ružan linije.
Za acne i pimples, To je smiješno kako naše pimples Čini se da pop-up samo kada smo uzimajući spremni za stranke. Međutim, kroz umjetnost primjene šminka možete sakriti gotovo sve ožiljaka i blemishes najviše učinkovito. Evo nekoliko savjeta za početak:
1. Vrsta šminka: Danas ćete naći dosta uglednih šminka brandova, koji imaju sastojke, koji je zapravo bore protiv bakterija i smanjuje akne. Korištenje takvih brandova mogu vam pomoći borbi protiv acne i učiniti da izgleda dobro.
2. Kako primijeniti šminka: za acne skloni područja, prvo će morati pripremu vaše lice uz pomoć zaklade. Možete birati između stick, tekuće ili palačinka inačici previše. Pobrinite se uklopiti u temelj temeljito duž kose i čeljusti liniju. Zatim nanesite korektor na područjima koja su akne. Opet, pobrinite se da ga uklopiti u dobro. Jedan od uspješno trikove nanošenja šminka je da ga uklopiti u jako dobro. Finish off makeup aplikacija s proziran puder. Dovoljno je to mrlja na licu i dobro uklopiti u.
Savjeti za primjenu šminka kada imate kontaktne leće, ako imate kontaktne leće ali ljubav trošenje makeup, pa ovdje su neke tehnike primijeniti šminka ispravno:
1. Uvijek nosite leće kontakt prvi, a zatim početi primjenjivati ​​šminkanja, 2. Nanesite šminke oko očiju vrlo manje jer može iritirati oči, 3. Koristite šminke oko očiju koji je mirisa besplatno i slobodno od svakog ulja, 4. Koristite ne-na bazi ulja maskara koja je ujedno i voda dokaz. To će spriječiti bilo kakve šanse ljuštenja, 5. Budite sigurni zamijeniti stare maskara i oka šminka sa svježim zaliha svakih 6 mjeseci. To će pomoći spriječiti bilo kakve kontaminacije

No comments:

Post a Comment